• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
PDF Skriv ut E-post

Til start

Her finner du Jennys kommentarer til kommende starter. De kan distribueres fritt.

Bjerke 15.12.2020

NEW YANKEE (5.1) ble sårbeint sist, og feilet fra seg annenplassen på oppløpet. Det blir med sko nå. Han er hyggelig fra start, men vet ikke om han kan forsvare sporet. Han har vist fin framgang i trening, og jeg har seiersambisjoner.

GLENNIS ATTACK (7.1) er i toppform og står fint til. Kan neppe forsvare sporet, men løser det seg kan hun vinne.

Bjerke 10.12.2020

CHAMPIONCHIP (1.1) holdt godkjent fra tet etter lang pause sist. Han trøbler med helsa og har fått god tid på seg etter det. Nå er det sprint, han er veldig kjapp ut, og jeg håper og tror på tet hele veien.

TANGEN SIRI (3.2) var uten sting forrige gang, og hun er variabel. Trippelsjanse på en god dag.

Momarken 09.12.2020

SIRRAH (3.11) har jeg kun hatt noen dager, og hun må vurderes ut fra prøveløpstiden, tror det er omtrent det hun kan.

TRØ FLAX (6.3) avsluttet positivt første gang ut på ny stall. Møter skjerpet selskap, men kan kjempe om en trippelplass.

GLENNIS ATTACK (8.8) ble det feil for sist da hun ble dratt sist, men avslutningen til tredje var solid. Må ha litt klaff herfra, men bør blande seg inn i trippelkampen.

Klosterskogen 15.06.2020

MYHRENG BRAGE (6.4) leverte karrierebeste over full distanse volte i Årjäng sist. Han ble kjørt til tet fra tillegg, åpnet 1.23/1000 og holdt anstendig. Det er langt i fra slike opplegg han skal ha, da han normalt er avhengig av ryggløp og gjerne sprint. Gangen før satt han fast med vinnerkrefter mot gode hester. Har en mer passende oppgave her, og skal regnes som én av flere.

Årjäng 22.05.2020

TANGEN SIRI (5.4) var tam første gang ut for meg. Hun er mye forbedret til denne starten, og gikk et fint hurtigarbeid med krefter spart på 1.30/2140 meter forrige uke. Plassjanse. Skoløs fram og vanlig vogn.

LOME PERLA (5.7) vant et V75-løp med lignende proposisjon sist, og holder toppform. Gangen før var hun god som tredje i tøft lag. Hun er avhengig av at det løser seg med posisjoner, og er best med ryggløp. Vinnersjanse. Skoløs som sist, bytter fra amerikanervogn til langvogn.

MYHRENG BRAGE (7.8) er veldig rask og holder toppform, men er best på sprint og vinner sjelden. Plassjanse, men jeg blir overrasket hvis han vinner. Sko rundt om som tidligere, bytter fra amerikanervogn til vanlig vogn.

BÅLSTA PALEMA (9.11) har vært variabel, men fungerte bedre etter stor startgalopp sist. Fra et bra spor hadde jeg hatt ambisjoner, men herfra er en god premie bra. Sko og vanlig vogn igjen.

Sørlandet 15.02.2020

SPECIAL EDITION (5.9) kan litt, noe hun viste nest sist, men stort sett blir det galopp. Hun er litt hardt ute, og det er feilfritt og premie som gjelder.

GRACELAND EP (8.7) slet med blodverdiene og fikk en pause. Hun trener fint, men trenger nok løpet og står langt ute. God premie, kanskje trippel.

Sørlandet 19.01.2012

SPECIAL EDITION (2.4) overrasket med seier sist. Hun har trent fint i lang tid, men er ustabil i løp. Tøft å gjenta, men er trippelaktuell feilfritt.

TRØ FLAX (3.7) har vi lagt om treningen på, og han er pigg og glad om dagen. Møter noen gode, men har trippelsjanse.

HARALD (3.8) har slitt med såre koder, derav pausen. Han har vært veldig fin i et hurtigarbeid, sprint er en fordel, og han er én av flere som gjør opp om seieren her.

SUPER ROLLING (4.15) var flink toer i tøffere selskap forrige gang. Står vanskelig til, og det er galoppfare fra start. Feilfritt er han god nok til å vinne.

Sørlandet 15.12.2019

SPECIAL EDITION (2.8) har riktige forutsetninger, men det er uansett feilfritt og premie som er målet.

MYHRENG BRAGE (3.7) bestemmer mye selv, og full distanse trekker ned. Trippelsjanse med full klaff.

SUPER ROLLING (4.6) er litt hardt ute her, og burde vært hakket bedre forrige gang. Kan klare en god premie feilfritt.

BÅLSTA PALEMA (6.11) måtte strykes grunnet hovbyll 16/11, og har stått over en del trening. Han skal hente tillegg på et par gode, men jeg synes likevel det er en god vinnersjanse.

Bjerke 14.12.2019

GLENNIS ATTACK (5.4) sto på bra fra dødens sist, og holder formen. Hun har passende forutsetninger her, er hyggelig fra start og travsikker. God trippelsjanse og verdt en gardering.

TRØ FLAX (9.8) mangler litt formmessig og møter samtidig tøff motstand. Premie som gjelder.

Sørlandet 01.12.2019

MYHRENG BRAGE (1.7) er best på sprint, og må smyge med her. Kan klare en trippelplass med maks klaff.

LOME PERLA (2.4) har feilet et par ganger og holder litt usikker form. Trippelsjanse på en normaldag.

GLENNIS ATTACK (6.1) står fint til, og det ligger an til et løp i lederryggen. Seiersaktuell med åpning.

Drammen 18.11.2019

HARALD (1.7) har gått fine løp uten å få full uttelling. Har en fin oppgave her, og skal regnes med vinnersjanse.

Sørlandet 17.11.2019

SUPER ROLLING (1.3) er veldig usikker, men feilfritt er han på trippelen her.

SPECIAL EDITION (1.4) trener forbedret, men det er normalt feilfritt og premie som gjelder.

MYHRENG BRAGE (4.5) er i flott form og har stor fordel av sprint. God trippelsjanse og verdt en gardering.

LOME PERLA (5.6) er bedre enn raden, men møter noen gode. Trippelaktuell.

TRØ FLAX (5.7) har stått vanskelig til mot gode hester et par ganger. Møter overmakten igjen, og er fornøyd med premie.

Bjerke 16.11.2019

GLENNIS ATTACK (1.10) fikk et perfekt løp sist, avgjorde enkelt og var bra mot gode hester. Med litt klaff fra bakspor er hun seiersaktuell igjen.

BÅLSTA PALEMA (5.2) kom aldri inn i løpet sist, og det ble feil underveis. Står fint til her, er rask ut og vi prøver fra start. Tøft imot, men er i alle fall trippelaktuell.

Sørlandet 02.11.2019

MYHRENG BRAGE (5.6) går greie løp, men er best på sprint. Han får et fint løp herfra, og henger med til premie.

GRACELAND EP (6.6) kom ut etter pause sist, og gikk greit i kulissene fra et dårlig spor. Hun mangler fortsatt litt formmessig. Trippelsjanse hvis det klaffer.

BÅLSTA PALEMA (9.8) bommet starten i svensk V75 sist, og da ble det tøft. Skal man tro ATGs gps-måling gikk han nest raskest med 13,5 siste 2600 meter, så innsatsen var godkjent. Fra tet hadde jeg hatt seierstro, men herfra blir det sjanseartet. Fornøyd med trippel.

Bjerke 30.10.2019

HARALD (1.4) har vært uheldig et par ganger, sist gikk han veldig bra etter startgalopp. Møter noen gode, men er aktuell i toppen.

TRØ FLAX (1.11) står vanskelig til mot gode hester, og premie er målet.

GLENNIS ATTACK (4.4) fikk en altfor tøff tur mot gode hester sist. Er litt hardt ute igjen, og en god premie er bra.

MYHRENG BRAGE (7.5) møter tøft selskap og er hakket bedre på sprint. Premie som gjelder.

Jarlsberg 25.10.2019

LOME PERLA (5.7) satt fast i dårlige rygger sist, og hadde alt igjen. Hun kjentes veldig fin ut, og er bedre enn raden. Én av flere som kan vinne i et åpent løp.

Bjerke 23.10.2019

GRACELAND EP (6.8) var litt under pari sist, og fikk en pause. Hun er på vei opp igjen i form, men sporet ødelegger mye her. Trippelaktuell hvis det klaffer.

GLENNIS ATTACK (6.11) overrasket positivt første gang ut for meg, da hun kom sterkt tilbake etter startgalopp. Står feil til mot bedre hester her, men kan klare en god premie.

Sørlandet 20.10.2019

LOME PERLA (3.1) er i bra form og står fint til. Det ser tøft ut å holde unna for Langlands Odin, men hun kjemper om plassen bak.

MYHRENG BRAGE (8.3) fikk kraftig press i tet sist, og holdt anstendig. Han står tøft inne her, samtidig som full distanse trekker ned. Mulig siste trippel.

Bjerke 16.10.2019

HARALD (7.1) ble det meste feil for sist, men han gikk et bra løp. Står fint til, men skal nok helst ha ryggløp over full distanse. Aktuell hvis det løser seg.

Klosterskogen 13.10.2019

SUPER ROLLING (2.4) er usikker, men kan en del feilfritt. Trippelsjanse uten galopp.

GLENNIS ATTACK (6.2) har jeg hatt siden den forrige starten. Hun har god teknikk og bør passe fint på Klosterskogen. Aktuell i toppen.

Åby 12.10.2019

BÅLSTA PALEMA (6.14) har gått to fine løp for meg, og han fungerer bedre på svingene enn han har gjort tidligere. Jeg kjenner ikke motstanden og det er vanskelig å vurdere sjansene, men håper han er blant de tre. Ingen utstyrsendringer, han går skoløs, med draskylapper og vanlig vogn.

Sørlandet 06.10.2019

MYHRENG BRAGE (1.2) starter i et tilsvarende løp på Bjerke onsdag, sjekk den innsatsen. Står fint til også her, og henger normalt med til en trippelplass.

SUPER ROLLING (4.5) oppførte seg eksemplarisk sist, og er kanskje på vei til å stabilisere seg. Det er fortsatt galoppfare, men feilfritt har han trippelsjanse.

SPECIAL EDITION (4.10) er fornøyd med en premie.

Klosterskogen 05.10.2019

LOME PERLA (7.2) avsluttet fint sist, og holder formen. Er litt tøft ute her, og en god premie er bra.

Bjerke 02.09.2019

HARALD (1.3) kom tilbake til meg for tre uker siden, etter at han har vært på beite og hjemme hos eieren i tre måneder. Må ha ryggløp på denne distansen. Trolig for tøft å vinne, men er trippelaktuell.

MYHRENG BRAGE (8.1) hang bra med på full distanse i tøft lag sist. Sprint er en klar fordel, og selv om han møter to-tre gode er det en god trippelmulighet.

Bjerke 25.09.2019

TRØ FLAX (6.12) feilet i en trang situasjon sist, og ville ikke framover etterpå. Står vanskelig til mot gode hester, og premie er målet.

BÅLSTA PALEMA (7.3) var jeg godt fornøyd med første gang ut, og han har kviknet til i trening etter det løpet. Han har bare gått tre sprintløp, men resultatene har vært bra. Rask fra start, men vet ikke om han klarer teten. Synes uansett han skal regnes med sjanse.

Klosterskogen 23.09.2019

LOME PERLA (4.7) er jevn og flink, og formen er bra. Trippelsjanse.

Sørlandet 21.09.2019

SUPER ROLLING (2.6) er håpløst usikker. Feilfritt er han trippelaktuell, men galoppfaren er mer enn stor.

SPECIAL EDITION (2.7) prøver jeg selv denne gangen. Målet er å kjøre feilfritt, så tar vi det vi får.

Sørlandet 14.09.2019

TRØ FLAX (5.2) er i sitt livs form. Fungerte ikke hundre prosent sist tross seier, og er behandlet. Rask fra start og trolig amerikanervogn nå. Møter et par gode, men er aktuell på gardering.

Bjerke 11.09.2019

MYHRENG BRAGE (7.1) feilet på vei inn på siste indre forrige gang. Er normalt helt travsikker. Møter gode hester og er hakket bedre på sprint, men kan henge med til en trippelplass.

Bjerke 08.09.2019

BÅLSTA PALEMA (6.13) har jeg hatt en måned. Han kom med full form og ble toer i svensk V75 i den forrige starten. Alt ser bra ut i trening, han er travsikker og går alle distanser. Vond å vurdere, men bør være trippelaktuell.

Bjerke 07.09.2019

JERKLA OK (2.7) mangler litt formmessig og møter noen gode. Premie er bra.

LOME PERLA (4.1) var tett i halsen sist, og er behandlet. Rask ut, men skal ha rygg. Trippelsjanse hvis det løser seg.

GRACELAND EP (7.10) fikk for langt fram i en rask avslutning sist, og formen er fortsatt bra. Seiersaktuell med klaff.

Sørlandet 05.09.2019

SPECIAL EDITION (1.5) er kun premieaktuell.

GLANS TIDER (2.2) er usikker, men god nok til å vinne feilfritt. Verdt en gardering.

Klosterskogen 29.08.2019

MYHRENG BRAGE (2.3) tar normalt teten, så får kusken avgjøre taktikken. Én av flere.

Sørlandet 24.08.2019

SPECIAL EDITION (4.9) er veldig usikker, og møter gode strekhester. Feilfritt og premie er målet.

TRØ FLAX (8.4) er rask ut, i god form og møter riktig selskap. Regnes tidlig.

JERKLA OK (8.7) har fordel av lite felt, og er enklere ute nå. God trippelsjanse og verdt en gardering.

Biri 20.08.2019

GRACELAND EP (7.10) leverer solide innsatser hver gang. Distansen er ny, men bør ikke by på problemer. Vinnersjanse.

Klosterskogen 15.08.2019

JERKLA OK (3.6) er i fin form og kan være trippelaktuell hvis det klaffer litt med posisjonene.

Bjerke 13.08.2019

GRACELAND EP (5.4) har vært veldig bra. Hun møter de beste hoppene i grunnlaget nå, og det ble et tøft løp, men hun har likevel vinnersjanse.

Jarlsberg 12.08.2019

MYHRENG BRAGE (2.1) fikk luken akkurat for sent forrige gang. Skjerpet motstand og full distanse nå, men kan henge med til en trippelplass.

Sørlandet 11.08.2019

SUPER ROLLING (2.3) er veldig usikker, men Høitomt klarte å kjøre i trav forrige gang. Trippelaktuell feilfritt.

SPECIAL EDITION (2.9) trener fint, men viser mest galopp i løp. Premie.

LOME PERLA (6.6) har avsluttet veldig bra et par ganger, og formen er på topp. Vinnersjanse.

TRØ FLAX (6.9) går gode løp uten å vinne. Slo Lome Perla sist, men fikk et bedre løpsopplegg. Trippelsjanse.

Jarlsberg 04.08.2019

MYHRENG BRAGE (6.9) er i fin form, og bakspor passer bra, da han spurter fort når han ikke brukes fra start. Avhengig av litt klaff, men god nok til å vinne.

Sørlandet 28.07.2019

GLANS TIDER (3.6) feilet som fortsatt godtgående sist, og det har blitt mange galopper i det siste. Skoløs for første gang nå. God nok feilfritt.

LOME PERLA (6.5) avsluttet veldig bra forrige gang, men hadde for langt fram. Hun er i flott form og skal regnes med vinnersjanse.

TRØ FLAX (6.10) var bra til ny rekord i tøft lag sist. Han vinner ikke så ofte, men kan være trippelaktuell.

JERKLA OK (6.11) vant et tilsvarende løp med samme forutsetninger 16. juni, og holder samme form nå. Trippelaktuell og verdt en gardering.

Sørlandet 20.07.2019

GLANS TIDER (2.3) har galoppert mye, og feilet umotivert sist. 7. juli gikk han 32,0/2100 i en lokalkjøring, uten galopp. Kan en del og er verdt en gardering.

MYHRENG BRAGE (4.1) vant fra dødens sist og varslet toppform, selv om det var i langt enklere lag. Er kjapp ut og klart best på sprint. Trippelsjanse fra lederryggen.

GRACELAND EP (5.5) er i flott utvikling og vant veldig lett på ny rekord forrige gang. Hun har mer å gå på, og bør strekes selv mot skjerpet motstand.

TRØ FLAX (7.5) holder brukbar form, men er ingen sprinter og møter noen som er bedre. Fornøyd med premie.

Sørlandet 19.07.2019

SPECIAL EDITION (9.7) er ute etter feilfritt og premie.

Sørlandet 13.07.2019

LOME PERLA (1.7) havnet i dødens i tøft lag sist, og da var det tidlig over. Tilbake i riktig selskap her. Normalt er hun med i toppen, men jeg er litt usikker etter innsatsen forrige gang.

GRACELAND EP (6.7) har gått solide løp uten å få særlig uttelling i hoppedivisjonen. Framspor og sprint er en fordel, hun er kjapp ut, og skal regnes med god vinnersjanse.

SUPER ROLLING (7.11) er sprutredd og har feilet fem av seks ganger. Duger feilfritt og det er spennende med Høitomt, men galoppfaren er stor.

Bjerke 10.07.2019

TRØ FLAX (2.1) falt ut av stilen til slutt sist, og er behandlet etterpå. Formen skal være bra, han er kjapp ut og kan få tet eller lederrygg. Trippelsjanse.

JERKLA OK (2.2) ble det helt feil for sist, til overs fra start og dårlige rygger underveis, men hun gikk ny rekord og bekreftet form. Trippelaktuell og verdt en gardering.

Jarlsberg 06.07.2019

LOME PERLA (4.2) holder flott form, og satte ny rekord sist. Er litt hardt ute her, og best mulig premie er målet.

Sørlandet 30.06.2019

GLANS TIDER (1.5) er usikker, men virker veldig fin i trening og er bedre enn raden. Seiersaktuell feilfritt.

SK'S BUKEFALOS (1.6) har galoppert mye, men kan bedre. Han er sterk og entaktet, og tåler å gjøre litt selv. Spennende med Høitomt opp. Trippelsjanse.

SPECIAL EDITION (2.5) er ute etter feilfritt og premie.

MYHRENG BRAGE (4.10) viser formstigning og var bra på upassende distanse sist. Sprint er en stor fordel, og motstanden billig. Han skal ha det litt servert, og er derfor ingen banker, men med litt klaff er det normalt en vinner.

DAG ELDMI (5.1) kom feil ut av delingen her, og hun kan heller ikke utnytte sporet. Kun premieaktuell.

Momarken 29.06.2019

LOME PERLA (6.1) var god toer sist, og er i veldig bra form. Går opp en klasse her, men er trippelaktuell fra et fint spor.

JERKLA OK (6.5) var flink til seier forrige gang. Tøffere imot her, men har trippelsjanse.

GRACELAND EP (7.11) avsluttet sterkt fra lignende forutsetninger i finalen av forrige meeting. Hun er behandlet etterpå, og alt ser bra ut. Synd med sporet, men skal regnes.

Sørlandet 16.06.2019

SK'S BUKEFALOS (3.5) har et riktigere løp denne gangen, og er bedre enn raden. Trippelaktuell feilfritt.

LOME PERLA (4.4) er i flott form og utvikler seg stadig. Møter et par bra, men hun står best til av mine tre, og er den med de beste mulighetene. God trippelsjanse.

TRØ FLAX (4.10) går jevne, fine løp, og kan være trippelaktuell her.

JERKLA OK (4.11) sliter med å legge seg til i volteløp, og har stor fordel av auto. Formen er bedre enn de siste resultatene tyder på, og hun er trippelaktuell som mine to andre i løpet.

MYHRENG BRAGE (6.5) virker på gang etter en downperiode, men han er klart best på sprint. Premie.

SUPER ROLLING (7.6) er sprutredd og håpløst usikker, men viste at han kan da han ledet hele veien sist. God nok, men stor galoppfare.

Momarken 11.06.2019

DAG ELDMI (1.3) var stødig og flink i montédebuten. Møter bedre hester nå, men er trippelaktuell.

Sørlandet 06.06.2019

TRØ FLAX (4.2) var jeg fornøyd med i tøft selskap forrige gang. Trippelsjanse.

JERKLA OK (4.4) satt fast med krefter spart sist. Formen er bra, men hun taper fra start fra fjerdesporet. Premie.

Bjerke 05.06.2019

LOME PERLA (5.11) var god til ny rekord tross tøffe forutsetninger i V75 sist. Hun har blitt mer stabil, og tross tøff motstand og dårlig spor tror jeg på en trippelplass.

Jarlsberg 02.06.2019

DAG ELDMI (3.4) gjør en spennende montédebut. Hun er håpløst usikker i sulky, kanskje går det bedre under sal. Vond å vurdere, men hun har en viss kapasitet.

Jarlsberg 31.05.2019

JERKLA OK (3.9) er i flott form, men var altfor tøft ute i en V75-finale sist. Aktuell blant de tre her, og verdt en gardering.

Klosterskogen 30.05.2019

KOLNES KJELL (7.6) virker på gang, og møter riktig selskap. Trippelaktuell.

MYHRENG BRAGE (7.12) er ikke i sin beste form, og får det vanskelig herfra. Premie som gjelder.

Bjerke 29.05.2019

TRØ FLAX (6.9) var positiv toer sist. Møter bedre hester nå, og premie er målet.

HARALD (6.11) har vært bra. Forrige gang ble han sittende fast. Distansen er et lite usikkerhetsmoment, men jeg tror det skal gå greit. Seiersambisjoner.

Sørlandet 25.05.2019

SUPER ROLLING (1.1) har kapasitet, men har vist mest galopp så langt. Feilfritt og premie.

SPECIAL EDITION (1.6) viser litt framgang, og kan være trippelaktuell feilfritt.

SK'S BUKEFALOS (5.1) har fått løp i kroppen etter kastrasjon. Trippelsjanse med klaff.

GLANS TIDER (5.4) feilet da proppene ble dratt sist. Han er i fin utvikling, og regnes med vinnersjanse.

DAG ELDMI (5.7) er bedre enn raden, men det er i første rekke feilfritt og premie som gjelder.

Jarlsberg 18.05.2019

KLEPPE SPØDÅ (5.1) har vi hatt i to måneder. Det er en fin hest med mye fart i kroppen, og hun har trent veldig bra. Å stå alene foran er ingen fordel, da vi ønsker oss ryggløp første gang ut. Vanskelig å si hvor langt det rekker, håper på en trippelplass.

LOME PERLA (5.10) er i flott form, men står litt hardt inne i løpet. Fornøyd med en god premie.

HADES HÅLERYD (9.2) går fine løp for tiden, men møter noen som blir for gode her. Premie er målet.

Drammen 16.05.2019

HADES HÅLERYD (5.10) avsluttet fint sist, og holder bra form. Med litt klaff er han blant de tre.

Sørlandet 12.05.2019

MYHRENG BRAGE (1.4) har riktige forutsetninger, men holder usikker form. Vi har endret på treningopplegget, og håper det står positivt ut. Trippelsjanse.

GLANS TIDER (3.1) er i utvikling, og gikk bra til ny rekord fra lederrygg sist. Han er registrert med galopp, men det er feil. Kan lede hele veien, og regnes tidlig.

Bjerke 11.05.2019

EIKJÆRVA (3.1) gikk veldig bra etter galopp sist, og holder toppform. Motstanden er tøff, men hun er ikke borte i trippelsammenheng.

GRACELAND EP (5.12) er i fin form, men står vanskelig til mot gode hester, og det må klaffe mye hvis hun skal greie mer enn en god premie.

JERKLA OK (7.6) starter Drammen torsdag, da vi ikke hadde forventet å komme med her. Hun holder grei form, men møter noen gode, og en premie er målet.

Drammen 09.05.2019

TRØ FLAX (2.1) mangler litt formmessig, men har en fin oppgave her. Er i alle fall trippelaktuell og kan være verdt en gardering.

JERKLA OK (2.9) vant et skreddersydd lunsjløp sist, der hun hadde dobbelt så høyt grunnlag som de andre. Tøffere nå, men hun er aktuell i toppen.

Jarlsberg 05.05.2019

HADES HÅLERYD (5.12) var bra i tøffere selskap forrige gang, og holder flott form, men han må ha klaff for å blande seg i trippelkampen herfra.

Forus 04.05.2019

HARALD (5.9) ble for pigg i rygg sist, og sviktet som favoritt da. Han har en lignende oppgave her, og ligger an til et nytt ryggløp. God sjanse hvis han har dagen.

Klosterskogen 02.05.2019

LOME PERLA (5.2) er i flott form og møter helt riktig selskap her. Hun slo Moi Edel sist, og det er vel den imot her. Vinnersjanse.

Bjerke 30.04.2019

HADES HÅLERYD (6.3) er flink fra start og står fint til her. Tøft å vinne, men kan klare en trippelplass.

Jarlsberg 28.04.2019

EIKJÆRVA (3.1) er i veldig fin form og står interessant til. Hun møter et par gode, men skal regnes i toppen.

Sørlandet 27.04.2019

SK'S BUKEFALOS (3.1) er kastrert siden sist. Han trenger å komme i gang, og i mangel på løpstilbud kommer han ut her, selv om han er hardt ute. Premie er bra.

SUPER ROLLING (7.2) er håpløst usikker, og trenger mer rutine. Premie som gjelder.

SPECIAL EDITION (7.8) virker å være i framgang, men det er uansett feilfritt og premie som gjelder.

Bjerke 25.04.2019

JERKLA OK (3.3) var tøft ute sist. Sprint trekker ned, men hun har stor fordel av auto. Møter passende selskap og skal regnes med vinnersjanse.

Klosterskogen 19.04.2019

HARALD (5.9) har fire strake seirer på sprint, og holder flott form. Motstanden er skjerpet, men hvis det løser seg fra bakspor kan han vinne igjen.

Bjerke 17.04.2019

HADES HÅLERYD (3.9) går greie løp, men møter noen gode her. God premie, kanskje siste trippel.

Sørlandet 14.04.2019

LOME PERLA (3.6) holder fin form, men møter noen gode. Trippelsjanse.

KOLNES KJELL (4.7) feilet i angrep mot oppløpet sist, og hadde dårligst være tredje ellers. Han er på gang, og er aktuell i passende selskap.

GRACELAND EP (6.7) ble presset til en tøff åpning sist, og da ble hun spurtslått kort før mål. Formen er bra, og hun skal regnes med sjanse.

SUPER ROLLING (7.2) er håpløst usikker, men kan være trippelaktuell feilfritt.

Klosterskogen 09.04.2019

EIGELANDS REBECCA (1.1) montédebuterer. Hun virker stødig under sal og har fart i beina hvis hun har dagen, men det er vondt å vurdere hvor langt det rekker.

DAG ELDMI (3.5) har fordel av autostart med tanke på feilfri avgang. Formen er på vei opp, og hun er trippelaktuell.

KOLNES KJELL (6.5) har gått mest på det jevne. Premie.

Forus 02.04.2019

MYHRENG BRAGE (1.7) var tett i halsen sist, derav pausen. Han har fine forutsetninger her, han er kjapp ut og klart best på sprint. Med usikker form er han en outsider.

Sørlandet 31.03.2019

TRØ FLAX (1.4) ble mye hindret av en sliten konkurrent sist, men fungerte fint og er på vei opp i form. Trippelaktuell.

GRACELAND EP (3.4) har vært bra i begge startene for oss. Forrige gang ble det vanskelig å hente vinneren i en rask avslutning. Gjør opp om seieren.

DAG ELDMI (4.7) trener forbedret, men feiler lett. Uten galopp er hun aktuell, outsider.

EIGELANDS REBECCA (6.3) er god nok, men hun er veldig usikker. Liten outsider.

LOME PERLA (6.5) var bra til seier sist, og har spennende forutsetninger her. Trippelaktuell og verdt en gardering.

JERKLA OK (6.8) står litt hardt inne, og taper fra start på volte. Premie.

SPECIAL EDITION (7.4) er usikker, og har heller ikke vist form i det siste. Premie.

GLANS TIDER (8.10) er i stor utvikling, og har også blitt mer stabil, selv om han feilet fra seg seieren sist. Det kan bli langt fram, men uten galopp kan han rekke fram til seier.

Bjerke 27.03.2019

HARALD (3.8) vant lett i et tilsvarende løp forrige gang, og han ser fortsatt fin ut. Med litt klaff på veien fra et dårlig spor er det snakk om en god sjanse igjen.

Momarken 23.03.2019

EIKJÆRVA (2.2) går gode løp hver gang, og har en passende oppgave her. Hun er nok på trippelen, og kan også vinne.

EIGELANDS REBECCA (2.3) er på gang formmessig, men hun er usikker. Feilfritt er hun trippelaktuell.

Forus 19.03.2019

HADES HÅLERYD (2.6) viste formstigning sist, og tapte en topplassering på feil filvalg på oppløpet. Aktuell blant de tre.

Sørlandet 17.03.2019

EIKJÆRVA (2.1) hang bra med til ny rekord i V75 sist, er jevn og flink og står fint til her. Aktuell i toppen.

TRØ FLAX (2.6) gikk bare på det jevne sist, og kan bedre. God premie, kanskje trippel.

JERKLA OK (2.7) hadde jeg stor tro på i V75 sist, men hun feilet seg bort da. Litt usikker på henne etter det, men opp mot sitt beste er hun seiersaktuell.

DAG ELDMI (3.3) er håpløst usikker, og inntil hun viser mer stabile takter er det feilfritt og en god premie som er målet.

EIGELANDS REBECCA (3.6) har galoppert mye i det siste, i den forrige starten da Lesja Odin kjørte forbi i hundre. Feilfritt er hun høye oppe i dette selskapet, outsider.

LOME PERLA (3.7) har vært variabel den siste tiden. På en normaldag er hun blant de tre.

SPECIAL EDITION (4.2) må starte to ganger på Sørlandet i mars for å vinne en reise, og derfor starter hun med håpløse forutsetninger her. Ingenting for spillerne.

SUPER ROLLING (8.4) har avslørt bra kapasitet i trening, men han er veldig usikker. Det er vinn eller forsvinn, men klart størst sjanse for det sistnevnte.

Drammen 16.03.2019

GRACELAND EP (7.7) overrasket positivt med sterk spurtseier første gang ut for meg. Hun bør ha gått ytterligere fram med det løpet, og med klaff er hun aktuell i toppen.

Bjerke 13.03.2019

HARALD (5.6) kom for sent til prøvestarten sist, det ble oppjaget, og han gikk bare middels i løpet. Sprint er en klar fordel, og han skal regnes som én av flere.

HADES HÅLERYD (6.8) går fine løp, men er best når han er med der framme, og fra dette sporet ser det vrient ut. Premie.

Sørlandet 09.03.2019

GRACELAND EP (1.8) har jeg hatt i fire måneder. Hun har trent fint den siste tiden, men var uheldig i sportrekningen her. Trippelsjanse.

LOME PERLA (2.1) har variert i prestasjonene den siste tiden, men var bra sist. Kjemper om annenplassen på en god dag.

NU LOVE SS (3.5) står distansen, men møter noen gode. God premie, kanskje trippel.

EIKJÆRVA (4.3) gikk bra etter galopp sist, og holder veldig fin form. Hun har sju trippelplasser på rad, og er med der framme igjen.

JERKLA OK (4.8) var under pari sist, uten at jeg vet hvorfor. Hun virker fin i trening, og har ventet på dette løpet. Vinnersjanse.

Bjerke 06.03.2019

GLANS TIDER (4.7) har tatt to strake etter pause, og han har vunnet lett. Han er ikke helt stødig, og det blir verre å komme seg foran nå, samtidig som motstanden er skjerpet. God nok feilfritt, men det er galoppfare.

Forus 05.03.2019

HADES HÅLERYD (2.3) har riktige forutsetninger. Han holdt Conquestador B.R. ute fra start sist de møttes, og jeg håper på tet da det er en klar fordel. Kan lede hele veien om han kommer foran.

Bjerke 20.02.2019

HARALD (2.6) tapte på foto sist, og holder fortsatt fin form. Han skal ha det litt servert over full distanse, men løser det seg kan han vinne.

Klosterskogen 18.02.2019

GLANS TIDER (3.2) var bra til seier første gang ut etter lang pause. Han er flink til å forsvare seg, og jeg håper han leder hele veien.

Jarlsberg 16.02.2019

KOLNES KJELL (5.11) hemmes av bakspor, og møter noen gode. Fornøyd med en hyggelig premie.

Sørlandet 10.02.2019

LOME PERLA (2.4) var god etter dødens den siste runden sist, og formen er på vei opp. Vinnersjanse.

MYHRENG BRAGE (3.3) har klar fordel av sprint, og har en passende oppgave. Aktuell i toppen.

CHAMPIONCHIP (6.2) har problemene stått i kø for. Han fungerer fint nå, men er ikke testet i hurtigarbeid. Regnes på kapasiteten, men trenger kanskje løpet.

SUPER ROLLING (8.2) gikk alene i prøveløpet, og har flere sekunder inne. Han er bedre enn Special Edition. Det er stor galoppfare, men feilfritt er han med i toppen.

SPECIAL EDITION (8.5) kan litt, men var dårlig sist, og hun må vise bedre før hun er mer enn premieaktuell.

Forus 09.02.2019

EIKJÆRVA (4.3) har ventet på dette løpet, da hun står fint inne. Lykkje May har hentet 40 meter på henne de to siste gangene, men synes likevel hun skal regnes tidlig.

HADES HÅLERYD (9.11) hemmes av baksporet, men han er i stigende form. Trippelsjanse.

Bjerke 06.02.2019

JERKLA OK (2.4) er i fin utvikling og var bra fra dødens i V75 forrige gang. Én av flere som skal regnes her.

Bjerke 30.01.2019

HARALD (5.7) har imponert i seiersløpene, og blir bedre og bedre. Han er nok hakket bedre på sprint, men klaffer det litt på veien skal det være en bra sjanse.

KOLNES KJELL (6.6) mangler litt formmessig, men bør klare en god premie.

Forus 29.01.2019

HADES HÅLERYD (3.7) var positiv sist, og han er en riktig oppgave her. Verdt en gardering.

Sørlandet 27.01.2019

TRØ FLAX (2.5) fikk maks sist, og bør ha gått fram med løpet. God premie, kanskje siste trippel.

GLANS TIDER (3.2) er behandlet for harehas, og har fått god tid på seg. Han har en del inne, og kan lede lenge.

LOME PERLA (5.6) sviktet som favoritt i billig lag sist, og det er tøffere imot nå. Trippelaktuell.

SPECIAL EDITION (7.3) feiler lett, men har trippelsjanse feilfritt.

Bjerke 19.01.2019

JERKLA OK (4.8) er i framgang og holder fin form, men hun sliter med å få klaff. Herfra blir det vanskelig igjen. Mulig trippel.

Jarlsberg 18.01.2019

HADES HÅLERYD (5.6) kunne ikke hente noe i en rask avslutning sist. Premie.

HARALD (6.6) vant lett etter fin reise forrige gang, og er i bra form. Vinnersjanse.

Forus 15.01.2019

LOME PERLA (2.6) har et helt riktig løp, men har ikke vist toppform i de siste startene. Skal likevel regnes med vinnersjanse her.

Sørlandet 13.01.2019

NU LOVE SS (6.7) har avsluttet bra etter sen åpning et par ganger, og går ned en klasse nå. Med litt klaff underveis kan han vinne.

Bjerke 09.01.2019

TRØ FLAX (6.9) feilet da han mistet en sko forrige gang. Han trener forbedret og på en god dag er han med helt der framme.

JERKLA OK (6.12) er i form, og og gikk bra til hun feilet av ukjent årsak mot siste sving sist. Hun plukker mange til slutt, men tøft å vinne herfra. Trippelsjanse.

HADES HÅLERYD (7.10) ble strøket grunnet en sårskade sist. Han er ikke testet etterpå, men virker smidig og fin. Trippelsjanse med klaff.

Klosterskogen 05.01.2019

EIGELANDS REBECCA (1.9) kjørte oppi og feilet sist, og hun er veldig usikker. Trippelaktuell feilfritt.

EIKJÆRVA (5.3) spurtet fort etter sen luke forrige gang. Hun er god på sitt beste, men litt variabel. Aktuell på bred gardering.

KOLNES KJELL (9.9) mangler litt formmessig, og er fornøyd med premie her.

Jarlsberg 04.01.2019

DAG ELDMI (8.3) er god nok og har et riktig løp, men hun er veldig usikker. Outsider.

Bjerke 02.01.2019

JERKLA OK (5.8) er i stigende form og står fint inne i løpet, men sporet trekker ned. Aktuell bak favoritten.

Bjerke 31.12.2018

HARALD (1.7) hadde en dårlig dag sist. Han har fordel av sprint og har en riktig oppgave. Vinnersjanse.

Bergen 29.12.2018

MYHRENG BRAGE (4.1) feilet som vinner 50 fra mål sist, men er normalt travsikker. Han har en riktig oppgave her, og skal regnes med god vinnersjanse.

EIGELANDS REBECCA (7.2) er usikker, men god nok feilfritt. En outsider som kan vinne.

Momarken 27.12.2018

HADES HÅLERYD (8.10) har feilet et par ganger, og møter tøft selskap her. Kan klare en god premie feilfritt, tøft å vinne.

KOLNES KJELL (9.3) er på rett vei, men mangler litt på toppformen. Trippelsjanse.

Forus 25.12.2018

NU LOVE SS (5.1) satt fast sist, og formen er bra. Han står distansen, og er i alle fall trippelaktuell.

Drammen 22.12.2018

EIKJÆRVA (3.4) var under pari sist, og er behandlet for halsinfeksjon etterpå. Hun er litt variabel, men på en god dag er hun med helt i toppen.

Sørlandet 16.12.2018

SPECIAL EDITION (2.5) har ikke vært på topp i det siste, og hun er behandlet for magesår. Hun er tynt jobbet, og feilfritt og premie er målet.

DAG ELDMI (4.5) har stått på stallen i to uker. Hun har gått et fint hurtigarbeid og møter ikke verre selskap enn at hun skal regnes tidlig.

JERKLA OK (8.4) fikk en tøff tur med tredjespor uten rygg den siste runden forrige gang, men hun fullførte godkjent og er bedre enn raden. Aktuell blant de tre og verdt en gardering.

TRØ FLAX (8.6) falt ut av det og fikk tre måneders løpspause. Han trenger nok løpet, og siste trippel er maks.

EIGELANDS REBECCA (9.2) spurtet fort etter sen åpning sist, og er på gang igjen. Hun møter et par gode, men tredjeplassen kan hun klare.

Klosterskogen 09.12.2018

MYHRENG BRAGE (7.3) er i veldig fin form, og har en riktig oppgave her, selv om han er hakket bedre på sprint. Han får et fint løp, og da kan han spurte til seier. Vinnersjanse.

Forus 08.12.2018

HADES HÅLERYD (6.10) ble pigg og feilet sist. Han møter noen gode her, men kan hente seg en god premie.

NU LOVE SS (9.3) er sterk og står distansen, men han kan være klønete på voltestart. Trippelaktuell feilfritt.

Sørlandet 02.12.2018

HADES HÅLERYD (1.12) holder flott form, men står vanskelig til. Tøft å vinne herfra, men han er trippelaktuell.

EIGELANDS REBECCA (2.5) er usikker, og mangler også litt på toppformen. Trippelsjanse feilfritt.

LOME PERLA (2.8) står hardt inne i løpet, og var også uheldig med sporet. Premie.

JERKLA OK (2.9) har vært positiv etter tidlige galopper et par ganger, og hun er bedre enn raden. Kjemper høyt oppe feilfritt.

SK'S BUKEFALOS (6.8) er sterk og går til mål, men mangler litt fart. God premie, kanskje siste trippel.

EIKJÆRVA (6.10) ble sittende fast for lenge sist, og formen er veldig bra. Hun har en riktig oppgave her, og skal regnes med god sjanse.

MYHRENG BRAGE (7.1) hadde feil forutsetninger forrige gang, men avsluttet bra og holder nær toppform. Han står fint til her, og er aktuell på gardering.

KOLNES KJELL (7.6) trengte løpet sist, og er på gang. Distanseøkningen er en fordel, og han bør regnes.

Jarlsberg 25.11.2018

JERKLA OK (1.5) gikk bra etter galopp sist, og var positiv. Møter tøffere motstand nå, men kan være trippelaktuell.

KOLNES KJELL (4.9) har kapasitet som duger her, men han må vise noe i løp før vi kan ha seierstro.

MYHRENG BRAGE (4.12) går fine løp hver gang, men må ha mye klaff for å klare mer enn en premie herfra.

Klosterskogen 19.11.2018

HARALD (4.5) feilet som pigg sist, og virker fin i trening. Jeg har god tro på ham framover, og synes han skal regnes i toppen her.

JERKLA OK (4.7) har det ikke klaffet for så langt, og hun er bedre enn raden. Sprint og dårlig spor trekker ned, men motstanden er enklere nå. Trippelsjanse.

Sørlandet 18.11.2018

SPECIAL EDITION (2.1) er tøft ute, og premie er maks.

EIGELANDS REBECCA (4.3) har feilet umotivert et par ganger. Hun duger feilfritt og kan være en liten outsider.

NU LOVE SS (6.1) blir eierkjørt for at eieren skal beholde lisensen. Han er treg ut og kan ikke utnytte sporet, men plukker mange til slutt. Verdt en gardering.

SK'S BUKEFALOS (8.1) går fine løp, men er usikker. Feilfritt har han trippelsjanse.

Bjerke 14.11.2018

EIKJÆRVA (6.1) var tapper toer etter å ha blitt brukt mye underveis forrige gang. Hun trener veldig bra, og på en god dag er det en fin vinnersjanse.

MYHRENG BRAGE (9.7) er kjapp og i fin form, men må ha det servert. Fra et dårlig spor er han mest trippelaktuell.

Forus 13.11.2018

KOLNES KJELL (9.4) har plundret en del i år. Han trener bra, men må vise det i løp igjen. Distansen passer, men sporet trekker ned. Opp mot sitt beste kjemper han om sølvet.

Bjerke 07.11.2018

NU LOVE SS (7.7) er i fin form, selv om det ble galopp sist. Han har en tøff oppgave her, og en trippelplass er nok maks.

HADES HÅLERYD (8.1) burde vunnet for å få godkjent sist. Han er best når han er med der framme, og fra et fint spor har han en ditto trippelmulighet.

Sørlandet 03.11.2018

LOME PERLA (4.4) satt fast i tøft lag sist, og formen skal være bra. Med klaff på veien kan hun klare en trippelplass.

JERKLA OK (4.9) gikk bare på det jevne forrige gang. Hun ser bedre ut i trening, men herfra er jeg fornøyd med en premie.

MYHRENG BRAGE (7.9) satt fast i lederryggen forrige gang. Han spurter fort hvis han har dagen og får det servert, men i utgangspunktet er en trippelplass målet.

Momarken 30.10.2018

HARALD (2.9) var jeg godt fornøyd med første gang ut, og han bør gå fram med det løpet. Har en fin rygg fra start og er seiersaktuell hvis det løser seg.

EIGELANDS REBECCA (5.2) er ustabil, men hadde vært i nærheten av Veels Netta uten galopp på siste bortre forrige gang. Feilfritt er hun god nok til å vinne, outsider.

Sørlandet 21.10.2018

HADES HÅLERYD (1.4) var god toer bak Sejr Gammelsbæk sist. Møter passende selskap her og er én av flere som gjør opp.

MYHRENG BRAGE (3.6) må ha det servert, og samtidig ha dagen. Trippelaktuell.

EIKJÆRVA (6.2) kom aldri inn i løpet sist, og kan bedre. Trippelsjanse.

SK'S BUKEFALOS (6.12) er sterk og entaktet og går fine løp hver gang. Tøft å vinne, men er aktuell blant de tre.

HARALD (7.4) har jeg hatt i tre måneder. Han har stor fart, men har vist varierende vilje tidligere. Han har trent bra lenge, og det blir spennende å se hvor han står. Vond å vurdere.

WILLDIN (7.9) har stått en måned hjemme hos eieren siden sist. Han har fin kapasitet og bør klare en trippelplass feilfritt.

Momarken 20.10.2018

NU LOVE SS (5.12) har vunnet veldig lett i begge startene hos meg. Sporet betyr ikke så mye, da han er treg ut uansett. Motstanden er skjerpet, men med tempo runder han mange til slutt.

Bjerke 17.10.2018

MYHRENG BRAGE (5.5) fikk et perfekt løp da han vant sist. Han har en lignende oppgave her, men må ha det servert. I toppen med klaff.

Forus 16.10.2018

HADES HÅLERYD (9.5) går greie løp og kjemper om en trippelplass bak favoritten.

Biri 13.10.2018

LOME PERLA (6.1) står fint inne i løpet, men de på lengst tillegg blir nok for gode. Kan være trippelaktuell.

Jarlsberg 12.10.2018

EIGELANDS REBECCA (3.7) hadde en dårlig dag sist. Hun har en riktig oppgave her, og feilfritt er hun seiersaktuell.

SK'S BUKEFALOS (4.6) går greie løp og er trippelaktuell på ny.

Klosterskogen 01.10.2018

KOLNES KJELL (3.4) feilet umotivert forrige gang. Formen skal være bra, og han bør duge feilfritt. Trippelsjanse.

JERKLA OK (6.7) feilet tidlig på Forus, og hadde ikke det rette trykket etterpå heller. Hun var bedre gangen før. Hun er litt tøft ute her, men kan være trippelaktuell.

Jarlsberg 28.09.2018

MYHRENG BRAGE (1.6) ga seg mye etter en tøff åpning på full distanse sist. Her blir det nok å ta det rolig ut og kjøre til slutt for å se om han går til mål da. Distanse og motstand er passende, men han må vise noe igjen før jeg kan tro noe særlig på ham.

Bjerke 26.09.2018

KOLNES KJELL (8.1) kommer ut etter pause. Han trener bra og står fint til, men møter noen gode. Trippelsjanse.

HADES HÅLERYD (5.8) holdt bra fra tet i tøft tempo sist. Formen er stigende, og trippelsjansen god.

Sørlandet 22.09.2018

NU LOVE SS (7.12) vant et lignende løp sist, og slo mange av disse hestene da. Uten trøbbel på veien skal det være en god vinnersjanse.

SPECIAL EDITION (4.10) er god nok, men feiler lett. Møter billig motstand og er aktuell hvis man garderer favoritten.

Bjerke 19.09.2018

EIKJÆRVA (5.10) feilet i siste sving i Hoppe-Derby, og gikk glipp av den siste premien og en lav 1.27-tid. Duger godt her og skal regnes.

Forus 15.09.2018

TRØ FLAX (3.8) er i veldig fin form, og har vært ute i tøffe lag i det siste. Møter noen gode igjen, men bør være med i trippelkampen.

JERKLA OK (5.5) var jeg godt fornøyd med første gang ut for meg. Det ble et roteløp for henne, og hun var også innom en galopp på siste bortre som ikke ble notert. Hun gikk med full fart i mål og fungerte fint. Det kan bli tøft å holde unna for hestene på lengste tillegg, men jeg håper hun er på trippelen.

Jarlsberg 14.09.2018

EIGELANDS REBECCA (5.6) manglet litt fart for å ta imot tilleggshestene i hoppecupens finale sist, men fullførte bra og bør ha gått fram med det løpet. Møter enklere lag denne gangen, og kjemper om seieren feilfritt.

HADES HÅLERYD (6.2) var positiv i V75 sist, og kjemper om en trippelplass.

Sørlandet 11.09.2018

SPECIAL EDITION (2.3) er ute etter feilfritt og premie.

NU LOVE SS (4.10) har vært ute i tøffe lag, og ble for lett i Derby-kvalifiseringen sist. Han er god nok til å kjempe i toppen her.

LOME PERLA (6.7) gikk veldig bra etter tidlig galopp sist. Feilfritt kan hun vinne.

TRØ FLAX (6.13) har gått sterke løp i tøffere lag, og går ned en klasse her. Han tåler å gjøre en del selv, og med litt klaff på veien er han med helt i toppen.

SK'S BUKEFALOS (7.6) går til mål og runder de fleste her, men slår neppe Lesja Odin.

Bjerke 09.09.2018

EIKJÆRVA (4.12) gikk fint i kvalifiseringen, men strekker ikke til mot de beste her. Kan kjempe om den siste premien hvis det klaffer.

Bjerke 08.09.2018

JERKLA OK (2.6) ble strøket grunnet transporthinder 2/9, Jeg har hatt henne siden den forrige starten, og hun har gått 29,5v/2140 meter i et hurtigarbeid. Fornøyd med en god premie.

EIGELANDS REBECCA (9.1) har feilet et par ganger, men hun virker veldig fin i trening og står spennende til. På en topp dag kan hun holde unna.

MYHRENG BRAGE (11.6) er kjapp ut og får et fint løp, men han møter noen gode. Kan klare en god premie.

Jarlsberg 02.09.2018

JERKLA OK (5.7) har jeg hatt siden den forrige starten. Hun er behandlet, og balansen er endret. Hun har gått ett hurtigarbeid, da gikk hun 29,5v/2140 meter alene og var fin på det. Aktuell direkte.

Klosterskogen 01.09.2018

HADES HÅLERYD (6.2) gikk mest på det jevne sist. Tøft å vinne, men kan henge med til en god premie, kanskje trippel.

Bjerke 29.08.2018

NU LOVE SS (11.3) har jeg hatt siden den forrige starten. Han er behandlet for magesår, og ser fin ut i trening. Trolig for tøft å være blant de to som går til finale.

Bjerke 27.08.2018

EIKJÆRVA (2.2) gikk tom for luft sist, og vi skal teste nytt utstyr i trening før løpet. Hun har fin kapasitet og kan kvale på en topp dag.

Sørlandet 25.08.2018

KOLNES KJELL (2.6) har hatt pause. Trener som alltid fint, og er vanskelig å vurdere. Liten outsider.

Klosterskogen 16.08.2018

EIKJÆRVA (6.8) var oppmeldt sist, men vant likevel greit fra tet. Hun møter enklere selskap nå, og vinner feilfritt.

Drammen 16.08.2018

SK'S BUKEFALOS (2.7) er vanskelig, men Dalen har et godt tak på ham. Kjemper i toppen på en god dag.

LOME PERLA (3.3) har møtt gode hester i det siste, og har en mer passende oppgave nå. Vinnersjanse.

Bjerke 15.08.2018

TRØ FLAX (6.8) er i fin form og kan klare en trippelplass selv fra et dårlig spor.

Sørlandet 12.08.2018

SPECIAL EDITION (3.5) skuffet sist, og det er feilfritt og premie som gjelder.

Jarlsberg 05.08.2018

EIKJÆRVA (2.2) har jeg vært veldig optimist på vegne av et par ganger, men hun har sviktet med galopp. Hun er oppmeldt her, men kjemper likevel i toppen feilfritt.

EIGELANDS REBECCA (2.4) var ikke helt på topp sist, og er behandlet. Hun takler sporet, men er ikke travsikker. Feilfritt er det normalt snakk om en vinner.

SPECIAL EDITION (7.8) går på det jevne, og er også usikker. Høitomt opp er spennende, men det er uansett feilfritt og en god premie som er målet.

Jarlsberg 03.08.2018

VOJE PER (1.2) var uheldig og kjørte oppi da det ble dempet veldig sist. Han virker bedre enn på lenge, og kan være trippelaktuell.

MYHRENG BRAGE (5.3) var tam sist, og formen er usikker. Forutsetningene er ellers de rette med fint spor og sprint. Liten outsider.

Sørlandet 29.07.2018

MYHRENG BRAGE (3.3) er kjapp ut og har en fin oppgave her, selv om han er hakket bedre på sprint. Én av tre-fire som gjør opp om seieren.

EIKJÆRVA (4.3) feilet da sjekken ble dratt opp sist. Kommer ut med lettere balanse denne gangen. Trener uforandret fint, og kan vinne.

VOJE PER (6.6) er tung i kroppen, og kun premieaktuell.

TRØ FLAX (6.11) var litt under pari sist, men virker tilbake i slag. Selv fra et dårlig spor er han i trippelkampen.

SPECIAL EDITION (7.5) trengte løpet sist. Hun går på det jevne, feilfritt og premie som gjelder.

Sørlandet 21.07.2018

LOME PERLA (5.1) er jevn og flink, men går opp en klasse her. Kan henge med til en god premie herfra.

Sørlandet 20.07.2018

SPECIAL EDITION (4.3) har vært litt uheldig. Sist punkterte hun, og mistet en sko, derav galoppen. Feilfritt er hun trippelaktuell.

EIKJÆRVA (11.10) er behandlet, og har sett veldig fin ut i to hurtigarbeider i speedcart på 1.35. Hun kan ventes forbedret, og er seiersaktuell.

Drammen 19.07.2018

SK'S BUKEFALOS (2.6) gikk bra etter startgalopp sist. Han kan en del feilfritt, men er usikker. Uten galopp er han blant de tre.

Sørlandet 11.07.2018

KOLNES ANKA (1.2) har gitt seg mye et par ganger, uten at det er funnet større feil på henne. Vi gir det derfor et forsøk til. God nok, men må vise noe igjen før jeg kan tro på henne.

LOME PERLA (4.4) gikk veldig bra etter galopp sist. Med lignende innsats blir hun toer her.

TRØ FLAX (6.6) er i veldig fin form, men møter noen gode. Kan klare siste trippel.

KOLNES KJELL (7.9) er bedre enn raden, men bakspor trekker ned. Aktuell blant de tre.

SPECIAL EDITION (9.9) kommer ut etter pause. Hun kan litt, og kan være trippelaktuell.

Jarlsberg 07.07.2018

EIGELANDS REBECCA (10.1) har vært bra, og hun har en riktig oppgave her. Hun har gått fire feilfrie løp på rad, uten at jeg stoler helt på henne av den grunn. Uten galopp er det en god vinnersjanse.

Jarlsberg 06.07.2018

MYHRENG BRAGE (6.2) møter som vanlig noen gode, og selv er han best på sprint. Formen er bra, og fra et fint spor er han trippelaktuell.

Sørlandet 01.07.2018

SK'S BUKEFALOS (3.4) var positiv sist, men må gå flere feilfrie løp før vi kan stole på ham. Fjerdespor trekker ned. Trippelaktuell feilfritt.

LOME PERLA (4.2) er i framgang og har en grei oppgave her. Aktuell i toppen.

Sørlandet 24.06.2018

VOJE PER (1.2) er tung i kroppen og trenger løp etter pause. Premie.

TRØ FLAX (1.5) er i bra form, men var uten muligheter mot Magnums Othello sist. Kjemper om en trippelplass bak den igjen.

LOME PERLA (2.4) går fine løp hver gang. God trippelsjanse.

WILLDIN (2.8) travet i dødens den siste runden sist, og feilet med seierssjanse tidlig på oppløpet. Tøft å hente tillegg på Waxen, men er aktuell for plassen bak.

Drammen 21.06.2018

GLANS TIDER (2.4) kan en del, men er uryddig. Feilfritt er han blant de tre.

Forus 16.06.2018

MYHRENG BRAGE (9.1) har klar fordel av sprint og står fint til. Han møter noen gode, men er trippelaktuell.

Klosterskogen 14.06.2018

KOLNES ANKA (3.8) hadde jeg god tro på sist, men hun er avhengig av ryggløp og ga seg fra tet da. Hun trener bra og kan være en luring hvis det klaffer.

SK'S BUKEFALOS (3.11) kan litt, men er vanskelig å få feilfritt rundt. Premie.

VOJE DIVA (4.6) er fornøyd med premie mot gode hester.

EIGELANDS REBECCA (5.2) har vist framgang, og vant veldig lett mot lignende motstand sist. Feilfritt er det en bra sjanse.

LOME PERLA (5.10) tapte mye på startgalopp sist, havnet langt bak feltet, men gikk strålende til mål. Hun trener forbedret og kan vinne.

Sørlandet 14.06.2018

TRØ FLAX (2.4) avsluttet positivt etter å ha havnet langt bak sist. Med lignende innsats er han på trippelen igjen.

WILLDIN (5.9) gikk fint etter dødens den siste runden forrige gang. Han har en passende oppgave her, og er verdt en gardering.

Bjerke 09.06.2018

HADES HÅLERYD (9.8) kom inn på stallen etter forrige start. Han møter gode hester, og premie er bra.

Klosterskogen 07.06.2018

KOLNES ANKA (4.12) trener forbedret, og har vunnet en lokalkjøring på 1.33/2140 meter. Hun møter riktig selskap, og med det rette ryggløpet kan hun spurte forbi alle.

Sørlandet 03.06.2018

VOJE DIVA (4.4) møter gode hester. Premie er målet.

MYHRENG BRAGE (4.8) har ingen fordel av tillegg og full distanse. Trippelsjanse.

TRØ FLAX (6.10) skuffet sist og fikk en liten pause. Han er bedre enn raden, og kan være trippelaktuell.

Klosterskogen 31.05.2018

EIGELANDS REBECCA (2.4) var god til V75-seier fra dødens sist. Sprint er ingen fordel, men hun har 1.26-rekord og kan flytte beina. Uten galopp tror jeg hun vinner igjen.

Sørlandet 26.05.2018

KOLNES KJELL (1.4) kommer ut etter pause, og har sett fin ut. Han er god på sitt beste, og er verdt en strek i et åpent løp.

LOME PERLA (3.6) er i framgang. Henter neppe tillegg på Waxen, men skal ha en bra sjanse på plassen bak.

Jarlsberg 19.05.2018

MØLLER TOR (1.5) gikk 31,0/2140 i et hurtigarbeid på Sørlandet søndag, og ble ikke bedt om noe da. Han har mye inne, og er travsikker og fornuftig. Topp vinnersjanse.

EIGELANDS REBECCA (4.3) er på vei opp, er bedre enn raden og har en fin oppgave her. Feilfritt kjemper hun helt i toppen.

KOLNES KJELL (9.15) kjørte jeg 27,0/2140 med alene forrige uke, og han var veldig fin. Mangler passende løp, og har en tøff oppgave her. Premie.

Sørlandet 13.05.2018

CHAMPIONCHIP (1.5) gikk godkjent til ny rekord første gang ut etter pause. Møter litt bedre hester nå, men skal regnes i toppen.

SK'S BUKEFALOS (7.6) kan en del, men er uryddig. Feilfritt er han blant de tre.

Bjerke 12.05.2018

LOME PERLA (2.2) vant lett fra tet sist, og står fint til igjen. Vinnersjanse.

Biri 06.05.2018

MYHRENG BRAGE (6.6) var flink til ny rekord sist. Han er travsikker og kjapp ut, men bør nok ha rygg på full distanse. God trippelsjanse og verdt en gardering.

Klosterskogen 30.04.2018

EIGELANDS REBECCA (6.4) gikk veldig bra etter stor galopp sist. Feilfritt kan hun vinne, men det er galoppfare.

SPECIAL EDITION (7.9) har blitt mer stabil, og hun har gått greie løp. Trippelsjanse.

Bjerke 25.04.2018

MYHRENG BRAGE (7.2) er i bra form, har vunnet sportrekningen og er best på sprint. Vi prøver trolig å sitte foran. Kjemper i toppen.

GLANS TIDER (10.3) er urutinert og har feilet seg vekk et par ganger. Han trener veldig bra og kommer nok uten framsko for første gang, men han er usikker. Liten outsider.

Jarlsberg 22.04.2018

CHAMPIONCHIP (1.8) har fungert fint i to hurtigarbeider, og er godt forberedt. Aktuell selv fra et dårlig spor.

LOME PERLA (8.7) er jevn og flink og har en riktig oppgave her. Kjemper i toppen.

Klosterskogen 19.04.2018

EIGELANDS REBECCA (4.7) er usikker. Hun var pigg og feilet i lederryggen sist, men fungerte ellers fint. Hun hadde trent fint før det, og feilfritt har jeg seiersambisjoner.

SPECIAL EDITION (8.4) ble såleøm forrige gang, og det løpet kan glemmes. Hun har stabilisert seg noe, og feilfritt er hun trippelaktuell.

Bjerke 11.04.2018

MØLLER TOR (1.3) har gjort alt rett så langt, og møter de samme hestene som han slo greit i Drammen. Unntaket er Nordsjø Odin, som vel er hesten å slå her. God vinnersjanse.

Klosterskogen 09.04.2018

MYHRENG BRAGE (1.3) går fine løp hver gang, rask og travsikker som han er. Han møter noen gode også denne gangen, men skal regnes med god trippelsjanse.

SPECIAL EDITION (2.4) gikk endelig feilfritt sist, og hun gikk greit fra dødens da. Feilfritt løp er det viktigste igjen, men hun kan være en liten outsider.

GLANS TIDER (3.1) er urutinert og rotet seg vekk som storfavoritt sist. Her står han fint til, og vi prøver å lede hele veien. Vinnersjanse.

TRØ FLAX (4.1) feilet fra start forrige gang, og holder usikker form. Fornøyd med en god premie.

Sørlandet 08.04.2018

EIGELANDS REBECCA (4.2) har jeg hatt i fire måneder. Hun har vist framgang i trening og har bra kapasitet. Seiersaktuell på direkten.

MUSCLEMANIA (7.4) har Helene Kolle testet under sal, og hun fungerte fint. Løpet er vanskelig å vurdere, men hun er garderingsaktuell.

Bjerke 28.03.2018

MYHRENG BRAGE (6.1) skuffet litt i Bergen, og møter bedre hester nå. Han er rask og får et fint løp herfra. Trippelsjanse.

Jarlsberg 25.03.2018

SPECIAL EDITION (2.5) har galoppert mye, men har en viss kapasitet. Feilfritt løp er målet, så tar vi det vi får.

GLANS TIDER (8.7) var god fra tet i debuten, men ikke like bra fra lederrygg sist. Han er urutinert, men oppfører han seg er det en god vinnersjanse.

Sørlandet 24.03.2018

KOLNES ANKA (1.5) har gått to fine løp i billige selskap. Hun møter tøffere motstand her, men bør være trippelaktuell.

LOME PERLA (1.11) tapte mot to gode sist, og er på vei opp i form. Kan runde alle på en god dag.

WILLDIN (7.11) var positiv første gang ut etter to og et halvt års pause. Han har bra kapasitet, og feilfritt er han med der framme.

Drammen 18.03.2018

TANGEN TRYM (2.2) har fått løp i kroppen, og fullførte greit da. Tøft å vinne, men kan være med i trippelkampen med klaff.

MØLLER TOR (8.5) la inn 1.29 den siste runden med en enda raskere avslutning i debuten. Han er travsikker og fornuftig, og alt har sett bra ut i trening. Det er vanskelig å bedømme konkurrentene, men de skal være gode for å slå ham.

Momarken 17.03.2018

KOLNES KJELL (8.5) ble for hissig bak bilen sist. Formen skal være mye bedre enn raden, og han ble toer i dette løpet i fjor. Aktuell blant de tre, og verdt en gardering.

Bjerke 14.03.2018

VOJE DIVA (8.6) slet med et virus etter seieren i 5-årsløpet, og har vært tung å få i gang igjen. Jeg tror hun skal duge også i sitt nye grunnlag, men mot gode hester er premie bra.

Sørlandet 11.03.2018

MUSCLEMANIA (2.6) var forbedret og avsluttet fort sist. Hun møter enklere motstand nå, og er i alle fall trippelaktuell.

LOME PERLA (4.1) gikk rett ut i V75 etter pause, og holdt anstendig fra tet da. Hun trener fint og er aktuell blant de tre her.

GLANS TIDER (7.1) imponerte i debuten. Han fikk press i tet da, og travet 1.30 den siste runden til seier. Han har virket sprek etterpå, og er en vinner med lignende innsats.

KOLNES ANKA (7.2) er raskt oppe i ryggen på Glans Tider, og kanskje kan hun utfordre til slutt. Sjekk innsatsen på Klosterskogen torsdag.

Bergen 10.03.2018

KOLNES KJELL (6.4) tok tet fra spor åtte sist han hadde første rekke bak bilen. Jeg synes han er best når han er med der framme, og vi satser offensivt denne gangen. Vinnersjanse.

MYHRENG BRAGE (9.6) holder flott form. Teten er innen rekkevidde herfra, men kusken bestemmer taktikken. Kjemper i toppen.

Klosterskogen 08.03.2018

SK'S BUKEFALOS (4.1) er det fin stil på i trening, men han binder seg og gjør det vanskelig for seg selv i løp. Feilfritt og premie er målet.

TANGEN TRYM (5.4) var dårlig første gang ut etter halsoperasjon. Han hadde litt dårlige blodverdier, men det er neppe hele forklaringen. Full sjekk på tredemølle viste ingenting galt, så vi gir det et forsøk til. Premie er bra.

KOLNES ANKA (7.2) trener veldig forbedret etter å ha blitt behandlet alternativt. Hun har en passende oppgave her. God vinnersjanse.

Jarlsberg 02.03.2018

TRØ FLAX (1.7) står langt ute og møter et par gode. Kan kjempe om den siste trippelplassen.

SPECIAL EDITION (7.1) gikk endelig feilfritt sist, men ble sittende fast innvendig. Hun har fine betingelser og kjemper i toppen uten galopp.

GLANS TIDER (8.1) tar ikke i for fullt, men har vist framgang etter prøveløpet. Kanskje blir han bedre med mange hester rundt. Vond å vurdere, men bør være trippelaktuell.

Sørlandet 25.02.2018

MUSCLEMANIA (2.8) går på det jevne, og premie er bra fra disse forutsetningene.

ZOLA CLASSIC (3.5) var svak første gang ut. Premie som gjelder.

SK'S BUKEFALOS (4.1) kan en del feilfritt, men han er oppmeldt og møter noen gode. Fornøyd med en god premie.

SPECIAL EDITION (8.2) har kapasitet, men er veldig usikker. Trippelaktuell feilfritt.

MØLLER TOR (9.1) er et stort talent som har gjort alt riktig hele veien. Prøveløpet på 1.35 er det raskeste han har gått, men han har mer inne. Jeg blir overrasket hvis han taper.

Bjerke 24.02.2018

LOME PERLA (4.1) har slitt med noen småproblemer i pausen. Formmessig er hun nok der hun var i høst. Hun står interessant til, men jeg tror det blir tøft å holde unna.

Bjerke 21.02.2018

MYHRENG BRAGE (2.6) møter tilsvarende motstand som forrige gang, men distanseøkningen er et lite minus. Med det rette løpet kan han vinne igjen.

Jarlsberg 17.02.2018

KOLNES KJELL (6.9) var treg uten skylapper første gang ut, og kan ventes forbedret. Kjemper i toppen.

Sørlandet 11.02.2018

MUSCLEMANIA (1.1) gikk bra etter galopp sist. Hun er litt tøft ute her, og premie er bra.

SPECIAL EDITION (3.1) er operert i en has. Hun trenger løp og rutine. Premie.

SK'S BUKEFALOS (4.2) har vært bra, men møter tøffere motstand nå. Kan lede lenge hvis han kommer seg foran.

Klosterskogen 08.02.2018

MYHRENG BRAGE (1.4) holdt anstendig etter en tøff åpning sist. Han bør ende blant de tre igjen, og kan også vinne på en god dag.

ZOLA CLASSIC (5.8) har jeg hatt i to måneder. Hun har gitt et fint inntrykk i trening, men ut fra tidligere prestasjoner er det premie som gjelder herfra.

TRØ FLAX (6.5) fikk ikke opp farten i et ungdomsløp sist, uten at man skal legge særlig mye vekt på det. Han var bra i V75 første gang ut. Møter noen gode, men er trippelaktuell.

Jarlsberg 02.02.2018

MUSCLEMANIA (2.6) gikk i rykk og napp sist, og bremset fra seg sølvet siste 100. Hun slår nok ikke favoritten, men bør kjempe om en trippelplass.

Bjerke 31.01.2018

VOJE PER (4.1) har vært uheldig noen ganger, og ble tatt vekk av en galopperende konkurrent sist. Han er hyggelig fra start og får en fin posisjon. Trippelsjanse.

MYHRENG BRAGE (7.8) ble det helt feil for sist, og det løpet kan glemmes. Sprint passer bra, men det må klaffe fra et dårlig spor. Trippelaktuell.

Forus 30.01.2018

KOLNES KJELL (1.9) var satt opp for Paris-kval, men kom ikke med der. Han har gått 1.27/2000 meter i trening og er nær toppform. Kjemper om seieren.

KK ALLIGATOR (2.7) er i flott form og gikk fint i V75 sist. Han har en passende oppgave her, og skal regnes med vinnersjanse.

Sørlandet 28.01.2018

TANGEN TRYM (2.5) er halsoperert, derav pausen. Han trener veldig fint, er startrask og travsikker, og kusken har vunnet med ham tidligere. Vinnersjanse.

TRØ FLAX (2.8) kom ut etter pause i V75 forrige gang. Det blle feil med posisjonene da, men hesten var bra. God nok til å vinne hvis han har dagen.

MUSCLEMANIA (7.5) skuffet litt sist, og fikk en pause. Hun har stort sett gått på det jevne, og er mer trippel- enn seiersaktuell.

Klosterskogen 22.01.2018

VOJE PER (1.1) er bedre enn raden. Løpet er vanskelig å vurdere, men jeg tror det blir vanskelig å holde unna. Trippelaktuell.

Bjerke 20.01.2018

TRØ FLAX (4.7) falt ut av form og fikk en pause. Han trener greit, men fra et dårlig spor er det best mulig premie som gjelder.

MYHRENG BRAGE (6.6) har gått gode løp hver gang. Han møter noen gode, men kan være trippelaktuell.

Sørlandet 14.01.2018

MYHRENG BRAGE (1.1) er nok hakket bedre på sprint, men formen er på vei opp. Han står interessant til her, og kusken får bestemme taktikken. Kan vinne.

ART HAAKEN (1.6) var forbedret sist, men må vise mer før jeg kan tro på ham igjen. Premie som gjelder.

Bjerke 10.01.2017

DAYDREAM UM (2.4) har gått på det jevne, og det er premie som gjelder.

VOJE PER (7.12) er i framgang, men står vanskelig til her. Fornøyd med en god premie.

Klosterskogen 06.01.2018

SK'S BUKEFALOS (1.1) ble for pigg bak bilen sist, og ble dratt luften ut av da. Han har stor fordel av å stå foran, og kan lede hele veien på en god dag.

KK ALLIGATOR (4.10) vant fra dødens i billig selskap sist, og er i form. Motstanden er skjerpet nå, men han kan klare en trippelplass.

Momarken 29.12.2017

RINDE KVIKKEN (6.8) faller for aldersgrensen og gjør sin siste start her. Han burde holdt unna fra tet i billig lag på Leangen sist, men han er nok ingen tetløper. Nå blir det løp bakfra, og premie er bra.

ART HAAKEN (6.10) har skuffet i de to startene som vallak, og det er premie som gjelder i dette selskapet.

Bjerke 28.12.2017

MYHRENG BRAGE (1.6) ledet i det lengste første gang ut. Bør ende blant de tre, og kan også vinne med litt framgang.

VOJE PER (5.4) ble det feil for sist. Formen er bedre enn raden, men han er oppmeldt og premie er bra.

Jarlsberg 27.12.2017

SK'S BUKEFALOS (4.4) er hissig og kan feile fra start. Han trener bra, og feilfritt er han med i toppen.

Forus 26.12.2017

KK ALLIGATOR (7.7) avsluttet fint i et lunsjløp sist. Han har en fin oppgave her, og kjemper normalt om seieren.

DAYDREAM UM (7.8) trengte løpet etter pause sist. Fra et dårlig spor er jeg fornøyd med premie.

Leangen 18.12.2017

ART HAAKEN (3.7) har vært veldig svak i de to startene som vallak. Han har perfekte forutsetninger her og kan lede hele veien hvis han er tilbake på topp, men jeg kan ikke tro på ham før han viser noe i løp igjen.

RINDE KVIKKEN (7.1) har vunnet to av to på Leangen, men har ikke startet der på ni år. Han har et gaveløp her, og sprint og auto er riktige forutsetninger. Han er kjapp ut også til elitehest å være, og jeg håper og tror at han leder hele veien.

Sørlandet 17.12.2017

VOJE PER (4.9) var syk sist, så glem det løpet. Han trener fint og møter riktig motstand. Er i alle fall trippelaktuell.

Bjerke 14.12.2017

DAYDREAM UM (1.11) falt ut av det til slutt i norgesdebuten og ble behandlet etterpå. Hun gikk greit i prøveløpet, men trenger løp, og det er premie som gjelder herfra.

KK ALLIGATOR (1.12) gikk bra etter tøft løp første gang ut etter pause. Sporet hemmer, men med klaff kan han vinne.

Sørlandet 03.12.2017

SK'S BUKEFALOS (7.7) har vunnet to av to på en fin måte, men falt litt ut av det og har fått en treningsperiode. Han fungerer fint nå, og jeg har seiersambisjoner.

MUSCLEMANIA (8.7) feilet da proppene ble dratt i siste sving sist, og gikk glipp av en plass i toppen da. Hun har en lignende oppgave her, og er i alle fall blant de tre feilfritt.

Jarlsberg 01.12.2017

MYHRENG BRAGE (1.4) har jeg hatt i drøye tre måneder. Han er behandlet alternativt og fungerer fint i trening. Han har gått to hurtigarbeider med 1.27/2000 meter som raskest, og er godt forberedt. Aktuell i toppen.

Jarlsberg 17.11.2017

KK ALLIGATOR (4.3) kommer ut etter pause. Han har trent fint, er kjapp ut og har et bra spor. Trippelsjanse.

VOJE PER (7.3) trengte løpet etter lang pause sist, og kan ventes forbedret. God premie, kanskje trippel.

ART HAAKEN (8.3) ga tidlig opp fra dødens sist. Det er ryggløp og premie som gjelder.

Bjerke 15.11.2017

LOME PERLA (1.8) gikk bra etter galopp sist, og er god nok til å kjempe i toppen feilfritt.

RINDE KVIKKEN (5.2) var positiv toer første gang ut etter pause. Går opp en klasse her, og premie er bra.

MJØLNER ODA (8.8) er på vei opp i form og bedre enn raden, men møter noen gode. Fornøyd med en god premie.

Momarken 05.11.2017

ART HAAKEN (6.4) gjorde sin første start som vallak sist, og da ble det startgalopp. Han mangler nok litt formmessig, og en god premie er bra.

RINDE KVIKKEN (6.10) har slitt med en liten skade, og trenger nok løpet etter pause. Premie.

Biri 04.11.2017

KOLNES KJELL (10.4) er i bra form og har en spennende oppgave her. Fjerdesporet takler han greit. Med litt klaff tror jeg han er med helt der framme.

Bjerke 01.11.2017

MJØLNER ODA (6.11) har et dårlig spor og ingen fordel av sprint. Premie er bra.

Klosterskogen 26.10.2017

LOME PERLA (4.4) går bra hver gang og har tre strake annenplasser bak gode hester. Hun har blitt mer stabil, og det bør bli feilfri avgang. God vinnersjanse.

Sørlandet 22.10.2017

MUSCLEMANIA (2.9) var under pari på Bjerke, og hadde feber etter løpet. Hun er fin igjen nå, og er i alle fall trippelaktuell.

TRØ FLAX (5.12) er i fin form, men står dumt til spor- og grunnlagsmessig her. God premie, kanskje trippel.

MJØLNER ODA (8.1) har fordel av å stå alene på strek og lite felt, men tette starter trekker ned. Tøft å holde unna.

Klosterskogen 19.10.2017

MJØLNER ODA (1.4) gikk et greit løp sist og er på vei opp i form. Hun har fordel av autostart, og bør regnes i et åpent løp.

Drammen 17.10.2017

VOJE DIVA (3.7) hadde en infeksjon i kroppen sist, og var dårlig da. Hun trener fint og bør gjøre opp om seieren her.

Bjerke 11.10.2017

MJØLNER ODA (8.7) gjorde sin første start som drektig sist, men feilet på startsiden da. Hun trenger nok løpet, og premie er bra.

Sørlandet 08.10.2017

TRØ FLAX (2.9) fullførte godkjent etter tøft opplegg første gang ut etter pause. Han står fint til i springspor og er aktuell i toppen.

LOME PERLA (3.11) fikk to tette løp, og var ikke like bra andre gangen. Nest sist var hun klart slått av Magnums Othello fra likestart, og nå har hun tillegg. Aktuell bak den.

ART HAAKEN (5.4) er kastrert siden sist, både fordi han var hingstete og fordi han viste varierende vilje. Formen skal være bra, og sprint er en fordel. Outsider.

VOJE PER (8.2) har slitt med beintøyet og er tung i kroppen etter lang pause. Han har ikke gått raskere enn de 1.33 han gikk i prøveløpet, og dette blir en test for å se hvor han står. Premie er bra.

Bjerke 04.10.2017

MUSCLEMANIA (1.2) var positiv første gang ut etter pause. Med lignende innsats er hun i alle fall trippelaktuell.

MJØLNER ODA (3.13) gjør sin første start som drektig. Hun mangler startpoeng, og derfor prøver vi her, selv om tillegget er i lengste laget. Vanskelig å si hvor langt det rekker.

Bjerke 27.09.2017

TANGEN TRYM (5.2) har jeg lagt om treningen på i pausen, og jeg håper det kan gi ham et løft. Kan være trippelaktuell.

KOLNES KJELL (8.11) tapte mot to gode sist, og formen er bra. Det må klaffe litt herfra, men han er aktuell som én av flere.

Bjerke 20.09.2017

LOME PERLA (2.7) drar i vei fra start, og springsporet var det beste hun kunne fått med tanke på feilfri avgang. Hun leverte en sterk opphenting i Drammen, og feilfritt tror jeg hun går 1.30 her. Seiersaktuell.

TRØ FLAX (4.8) feilet sist, men er normalt både travsikker og startrask. Sporet gjør det litt sjanseartet, men motstanden er den rette. Kan vinne med klaff.

Sørlandet 17.09.2017

LOME PERLA (2.6) gikk veldig bra etter startgalopp sist. Feilfritt er hun med i toppen.

MUSCLEMANIA (8.12) trenger løp i kroppen etter pause, og står også dumt til. Fornøyd med premie.

Biri 15.09.2017

KOLNES ANKA (3.10) har gått to fine løp på 1.32-tider. Hun er jevn og travsikker, og er aktuell blant de tre igjen.

VOJE DIVA (4.2) var god til seier i 5-årsløpet i Drammen, og med høyt grunnlag får hun satse på tidsløp framover. Hun har en passende oppgave her, og skal regnes med god vinnersjanse.

Bjerke 10.09.2017

KOLNES KJELL (7.6) var uheldig sist da han kjørte oppi og feilet i første sving. Formen virker veldig fin, og selv mot knallhard motstand har jeg ambisjoner om en trippelplass.

Drammen 07.09.2017

LOME PERLA (3.10) har vært flink, og har en grei oppgave her. Feilfritt gjør hun opp om seieren.

Bjerke 06.09.2017

KOLNES ANKA (9.3) debuterte på 1.32 i Drammen, men møtte en god en og ble toer. Jeg håper hun hever seg litt med det løpet, og hun bør ende blant de tre.

Drammen 03.09.2017

KOLNES ANKA (1.2) travet 1.32 den siste runden i prøveløpet, og hadde mer igjen da. Hun er travsikker og fornuftig. Uten at jeg kjenner konkurrentene, så bør det være en god vinnersjanse.

Klosterskogen 02.09.2017

KOLNES KJELL (10.9) trener uforandret fint, og er god nok hvis det klaffer på veien. Verdt en strek i et åpent løp.

Jarlsberg 27.08.2017

LOME PERLA (8.3) feilet på startsiden sist, men gikk et sterkt løp etterpå. Feilfritt tror jeg hun vinner.

Sørlandet 20.08.2017

SPECIAL EDITION (2.3) har vist mest galopp så langt, men hun kan en del. Uansett tøft å slå Goldstile.

LOME PERLA (8.7) gikk et fint debutløp, og bør ha gått fram med det løpet. Aktuell i toppen.

Klosterskogen 17.08.2017

SK'S BUKEFALOS (4.5) har vunnet to av to på en fin måte. Motstanden er betydelig skjerpet, men feilfritt er han aktuell i toppen.

Sørlandet 13.08.2017

SPECIAL EDITION (7.4) er god nok feilfritt, men hun er usikker. Outsider.

Drammen 12.08.2017

VOJE DIVA (4.7) har vært matchet for dette løpet i hele år, men var ikke som best i den forrige starten, og er behandlet. Hun har trent bra, og har gått under rekorden i hurtigarbeid. Jeg har ambisjoner om en plass i toppen.

Klosterskogen 10.08.2017

TRØ FLAX (4.6) var god til seier sist, og holder toppform. Han er kjapp ut og travsikker. Vinnersjanse.

Sørlandet 06.08.2017

ANAZAI (1.5) har jeg et par uker mens eieren er på ferie, og hun får vurderes etter tidligere innsatser. Trolig for tøft å vinne.

LOME PERLA (7.1) har forbedret seg siden prøveløpet, og har nok et par sekunder inne. Vanskelig å vurdere, men håper hun er med der framme.

Momarken 05.08.2017

TANGEN TRYM (5.8) fikk seieren etter disk forrige gang, og var ikke helt på topp da. Baksporet hemmer mye, da han er best når han er med der framme. Fornøyd med en god premie, kanskje trippel.

KOLNES KJELL (9.11) vant på en dårlig dag sist. Motstanden er betydelig skjerpet, og sporet dårlig. Må ha klaff for å klare en trippelplass.

Klosterskogen 30.07.2017

LIGHTNING (2.9) var positiv bak gode hester sist, og er på gang. Hun har en passende oppgave her, og skal regnes tidlig.

Forus 25.07.2017

KOLNES KJELL (3.3) gikk et bra løp i Årjäng, og blir bedre og bedre. Håper og tror at han leder hele veien.

Sørlandet 21.07.2017

SPECIAL EDITION (3.11) har fin fart, men er usikker. Inntil hun viser mer stabile takter er det feilfritt og premie som gjelder.

LIGHTNING (5.5) er fornøyd med premie.

TRØ FLAX (8.4) satt fast igjen sist, og formen er bedre enn raden. Bra trippelmulighet og verdt en gardering.

MUSCLEMANIA (10.7) går på det jevne, og hun henter seg normalt en premie.

Årjäng 14.07.2017

KOLNES KJELL (6.8) gikk i tet sist, og var én av mange som ble felt av et for løst førstespor da. På en normal bane hadde han nok vunnet det løpet, nå galopperte han bort annenplassen. Fra framspor hadde jeg hatt god tro på seier, herfra blir det mer sjanseartet. Aktuell som én av mange.

RINDE KVIKKEN (6.9) mangler form, og den siste premien er målet.

Sørlandet 11.07.2017

MACARENA (7.1) gikk alene i prøveløpet og kan nok litt bedre tidsmessig. Det er vanskelig å vurdere, men jeg er fornøyd hvis hun er blant de tre.

SPECIAL EDITION (7.3) gikk fort etter galoppene i debuten. Feilfritt er hun jevngod med Macarena, men hun er langt mindre stabil. Blant de tre uten galopp.

SK'S BUKEFALOS (8.3) vant lett i debuten og har mer å gå på. Han er rask ut og og vi prøver på tet. Topp sjanse feilfritt.

Sørlandet 02.07.2017

MUSCLEMANIA (4.6) fikk dårlige rygger sist, men gikk bra til mål. God trippelsjanse.

LIGHTNING (5.6) satt fast første gang ut etter pause, og fungerte fint. Kan klare siste trippel.

RINDE KVIKKEN (8.5) er best på sprint og holder usikker form, men møter ikke verre lag enn at han kan være blant de tre.

Drammen 01.07.2017

TRØ FLAX (5.3) er i veldig bra form, og satt fast i et tilsvarende løp sist. Tøft å vinne, men er nok med i trippelkampen.

Bjerke 28.06.2017

RINDE KVIKKEN (4.4) mistet en sko i første sving sist, og ble sårbeint. Han mangler litt formmessig, og det er premie som gjelder.

KOLNES KJELL (4.8) gikk skoløs for første gang sist, og vant veldig lett etter en rask sisterunde da. Trolig skoløs igjen. Selv fra et dårlig spor tror jeg han er tidlig i tet, og det skal være en god vinnersjanse.

Jarlsberg 26.06.2017

TANGEN TRYM (2.6) feilet kort i nest siste sving sist, men er normalt helt travsikker. Han har en fin oppgave her, og jeg håper og tror han kommer til tet. Derfra forsvarer han seg bra, selv om han ikke gjør mer enn han må. God vinnersjanse.

Sørlandet 25.06.2017

LIGHTNING (3.2) rotet noen ganger og måtte gå nytt prøveløp. Hun fungerte fint da, og er i grei form. Kan være trippelaktuell, trolig tøft å vinne.

Klosterskogen 22.06.2017

SPECIAL EDITION (3.4) feilet mot siste sving i prøveløpet, og hadde gått rundt 20,0 ellers. Hun er usikker, men feilfritt kan hun nok 1.18. Kan klare en god premie, men jeg blir overrasket hvis hun vinner.

MUSCLEMANIA (7.7) går greie løp, men mangler det lille ekstra foreløpig. Verdt en gardering i et åpent løp.

Bjerke 21.06.2017

DAYDREAM UM (2.6) har jeg hatt siden desember. Hun var langt nede da hun kom og har slitt med en del problemer. Nå ser det bra ut, og hun har som raskest gått 1.20/2000 meter i trening. Alle pengene sine tjente hun da hun vant et unghestserieløp i den andre starten, og det er vanskelig å sette henne inn mot denne motstanden, men jeg tror på en god innsats.

MJØLNER ODA (3.2) ble hindret til slutt sist, og formen er bedre enn raden. Det er et lite og jevnt felt, og jeg håper hun er med i trippelkampen.

Forus 17.06.2017

RINDE KVIKKEN (4.7) er fornøyd med premie.

TRØ FLAX (8.1) går fine løp uten å vinne. Møter noen gode her, og en best mulig premie er målet.

Jarlsberg 09.06.2017

SK'S BUKEFALOS (1.2) har som raskest gått 1.33/2000 meter alene i trening. Han kan galoppere, men feilfritt bør han i alle fall være blant de tre.

TANGEN TRYM (6.11) vant greit fra tet sist, og han er best når han er med framme. Sporet er derfor et klart minus, samtidig som motstanden er skjerpet. Trippelsjanse.

Sørlandet 06.06.2017

MJØLNER ODA (2.8) er ingen sprinter, og målet her er å sette ny rekord. Premie er bra.

TRØ FLAX (5.9) holder fin form og har en riktigere oppgave enn sist. Han er kjapp ut, og springspor passer fint. Aktuell som én av flere.

MUSCLEMANIA (7.8) har gått mest på det jevne så langt. Det er vanskelig å si hva konkurrentene kan, men forhåpentligvis er hun med i trippelkampen.

Momarken 30.05.2017

TRØ FLAX (4.3) gikk bra i V75 sist. Han ble sjenert på oppløpet og tapte en trippelplass på det. Formen er på topp, og han bør ende blant de tre.

VOJE DIVA (5.5) er i fin utvikling og vant lett forrige gang. Hun er travsikker og takler sporet. Formen virker uforandret fin, og hun skal regnes med vinnersjanse igjen.

KOLNES KJELL (8.1) ble tatt vekk av en dårlig rygg sist, og var unnskyldt. Han kommer ut skoløs for første gang i karrieren, og jeg håper han leder hele veien.

RINDE KVIKKEN (8.4) får vurderes etter innsatsen på Klosterskogen torsdag. I utgangspunktet er det premie som gjelder.

Sørlandet 28.05.2017

TANGEN TRYM (4.10) skuffet litt sist og fikk en pause. Han har trent veldig fint de tre siste ukene, og har gått 1.30/2000 meter som raskest. Han har fordel av å være med der framme direkte, så baksporet hemmer. God nok til å vinne hvis han har dagen.

Klosterskogen 25.05.2017

RINDE KVIKKEN (7.12) satt fast med krefter spart sist, og er i bra form. Herfra er det uansett en premie som er målet.

Jarlsberg 20.05.2017

MJØLNER ODA (6.5) holder ikke toppform og møter noen gode. Premie som gjelder.

Sørlandet 14.05.2017

MUSCLEMANIA (7.10) var positiv etter pause sist, og med litt framgang kan hun være blant de tre igjen.

Biri 13.05.2017

TRØ FLAX (8.11) gikk mest på det jevne sist, og møter noen strekhester det blir vanskelig å fange. Siste trippel er maks.

Jarlsberg 12.05.2017

ART HAAKEN (8.3) mangler litt formmessig og er bedre på sprint. Kan være på trippelen, men det blir trolig for tøft å vinne.

Forus 06.05.2017

KOLNES KJELL (10.9) sto feil inne og fikk for langt fram sist, men gikk et nytt bra løp. Det må klaffe fra bakspor, men han skal uansett regnes tidlig.

Forus 02.05.2017

TRØ FLAX (1.6) var flink sist og er på vei opp. Én av mange i et åpent løp, men mer trippel- enn seiersaktuell.

Drammen 30.04.2017

MJØLNER ODA (8.11) har bra i monté nest sist, og ble tredje etter litt hinder underveis. Med lignende innsats kan hun rekke helt fram denne gangen.

Sørlandet 29.04.2017

ART HAAKEN (2.7) starter Forus 25/4. Han har en riktig oppgave her, men er nok hakket bedre på sprint, samtidig som formen ikke er helt på topp. Bra trippelsjanse og verdt en gardering.

Jarlsberg 28.04.2017

VOJE DIVA (4.12) er i fin utvikling og har gått to gode løp i tet etter pause. Fra bakspor på tillegg blir det sjanseartet, og hun er avhengig av klaff for å rekke fram. Regnes med sjanse.

RINDE KVIKKEN (5.9) har fordel av sprint, men møter noen som er bedre. Henger med til premie.

Forus 25.04.2017

ART HAAKEN (3.4) skuffet etter fin reise sist, selv om det var godkjent tidsmessig. Sprint passer bedre, og han bør klare en trippelplass.

RINDE KVIKKEN (3.8) er behandlet siden forrige start. Sprint er en fordel, og med det rette ryggløpet tar han mange til slutt. Fornøyd med en god premie.

Sørlandet 23.04.2017

MUSCLEMANIA (8.2) kommer ut etter pause. Hun gikk bare på det jevne i fjor. Jeg håper og tror hun er forbedret, men tror det blir for tøft å vinne. Kanskje trippel.

Bjerke 22.04.2017

MJØLNER ODA (8.10) var positiv i monté sist, og formen virker bra. Hun har ulempe av å stå midt i haugen fra start, men kommer hun greit i gang kan hun klare en god premie.

Forus 18.04.2017

ART HAAKEN (5.8) har hatt mye motflyt i år. Enten sitter han fast, eller så blir det galopp. Jeg er veldig fornøyd med ham i trening for tiden, men inntil han viser det i løp igjen er han bare en outsider.

Klosterskogen 14.04.2017

TRØ FLAX (6.12) trengte løpet etter pause sist. Han har mange å runde her, og jeg tror det blir vanskelig å rekke helt fram. Fornøyd om han er med i trippelkampen.

KOLNES KJELL (9.13) har gått to fine løp mot gode hester. Han toger og går, og distansen bør passe ham bra. Det kan bli langt fram, men løser det seg kan han vinne.

Sørlandet 09.04.2017

TANGEN TRYM (2.3) var litt under pari sist, og kanskje er han best når han er med der framme. Sprint tror jeg passer ham bra, og jeg håper han leder hele veien.

ART HAAKEN (6.6) har vært uheldig og sittet fast et par ganger. Han liker sprint og har en riktig oppgave, selv om Vassbø Fakse vant sportrekningen. Regnes med vinnersjanse.

Bergen 06.04.2017

RINDE KVIKKEN (5.5) må på langtur da han mangler løp. Han satt fast sist, og formen er bra. Sprint er også en klar fordel. Med litt klaff ender han blant de tre.

Bjerke 05.04.2017

MJØLNER ODA (4.12) sto feil til forrige gang, og formen virker på vei opp. Hun feilet tidlig i begge montéløpene hun gikk i 2015, og er ikke testet hos meg. Vanskelig å vurdere sjansene.

VOJE DIVA (5.5) var forbedret til enkel seier første gang ut etter behandling og pause. Hun er rask og travsikker, og sporet takler hun. Tøffere selskap nå, men synes hun er aktuell igjen.

Klosterskogen 03.04.2017

TRØ FLAX (5.5) fungerte ikke som best sist, og fikk en pause. Han har sett veldig fin ut på 1.34/2000 meter i trening, og virker tilbake i slag. Trippelsjanse.

Bjerke 29.03.2017

ART HAAKEN (8.7) ble kjørt på sjanse i et lite felt sist, og ble sittende fast med alt igjen. Han har fine betingelser her, og kjennes veldig fin ut i trening. Kjemper i toppen.

RINDE KVIKKEN (8.9) var svak sist og holder usikker form. Fornøyd med premie.

Jarlsberg 26.03.2017

VOJE DIVA (3.3) skuffet sist og er behandlet etterpå. Hun har vært fin i hurtigarbeid, er rask og travsikker. Forventer at hun er blant de tre, og synes hun bør strekes.

Sørlandet 25.03.2017

KK ALLIGATOR (2.3) slet med en hovsprekk sist, og underpresterte da. Han står fint til og kan være trippelaktuell, trolig for tøft å vinne.

LIGHTNING (2.12) feilet fra seg en premie sist. Hun står dumt til, og premie er bra.

MJØLNER ODA (6.12) mangler litt på formen, og står også feil inne grunnlagsmessig. Fornøyd med premie.

Momarken 18.03.2017

KOLNES KJELL (8.1) avsluttet bra første gang ut for meg, og bør ha gått fram med det løpet. Han står til for å få et fint løp her, og jeg tror han skal hevde seg selv mot denne motstanden. Aktuell med klaff.

Sørlandet 12.03.2017

MJØLNER ODA (4.10) har ingen fordel av sprint, og mangler også litt formmessig. Fornøyd med en god premie.

TANGEN TRYM (5.11) gjør ikke mer enn han må, og har hatt mer å gå på i seiersløpene. Selv fra et dårlig spor skal han ha en bra sjanse igjen.

LIGHTNING (6.6) er behandlet etter den forrige starten. Trolig for tøft å vinne, men hun kan være trippelaktuell.

RUBEN PLUSH (6.7) falt ut av stilen til slutt sist. Fornøyd med premie.

Sørlandet 26.02.2017

MJØLNER ODA (2.2) er usikker og har ingen fordel av sprint. Feilfritt kan hun kjempe om en trippelplass.

ART HAAKEN (2.8) feilet umotivert i tet sist, og det er sånt han kan finne på. Han er kjapp ut, og formen er bedre enn raden. Bra sjanse hvis han har dagen.

TANGEN TRYM (4.6) blir bedre og bedre, og har fine forutsetninger her. Han er travsikker og flink fra start. God vinnersjanse.

KK ALLIGATOR (6.9) gikk bra fra tet sist, men ble spurtet ned på siste indre. Han møter litt tøffere motstand nå, men er trippelaktuell igjen.

Forus 21.02.2017

RUBEN PLUSH (4.3) gikk fint sist og står fint inne i løpet her. Kusken er fersk, men hun kjenner hesten godt. Kan være trippelaktuell feilfritt.

Biri 18.02.2017

KOLNES KJELL (8.4) debuterer i min regi etter lang pause. Han har tre hurtigarbeider i kroppen, det siste på 1.26/2000 meter. Travet flyter fint, og jeg forventer meg mye av ham framover. Håper han er med i toppen på direkten.

RINDE KVIKKEN (8.11) har vært litt under pari et par ganger, og er mest reisefølge her. Premie er målet.

Sørlandet 12.02.2017

TANGEN TRYM (4.6) er i stadig framgang. Han er fornuftig og travsikker, så sporet skal gå greit. Kjemper i toppen.

Klosterskogen 09.02.2017

RUBEN PLUSH (4.11) feilet direkte første gang ut etter pause. Fornøyd med premie fra en vanskelig utgangsposisjon.

Bjerke 08.02.2017

MJØLNER ODA (2.2) står spennende til og kan få tet. Tøft å holde unna, men kan være trippelaktuell.

ART HAAKEN (2.9) holder stigende form og går ned en klasse her. Han er kjapp ut og med der framme direkte. Vinnersjanse.

Klosterskogen 04.02.2017

TRØ FLAX (5.12) var ikke på topp sist, og kan bedre. Fra et dårlig spor er det uansett premie som gjelder.

Momarken 31.01.2017

ART HAAKEN (5.10) er bedre enn raden og liker sprint. Han møter et par gode, men bør være med i trippelkampen.

Klosterskogen 30.01.2017

KK ALLIGATOR (3.6) gikk bra forrige gang, og er i framgang. Han har ennå ikke vunnet, men han er én av flere i et åpent løp.

Sørlandet 29.01.2017

RINDE KVIKKEN (1.6) tråkket seg før start sist, og gikk ingenting i løpet. Formen er bra, og han kan klare en trippelplass.

RUBEN PLUSH (2.2) kommer tilbake etter skadeopphold. Han trener fint, og gikk 1.22 i rutineløp forrige onsdag. Aktuell der framme direkte.

LIGHTNING (2.4) viste fin utvikling på rampen av fjoråret, og går ned en klasse kontra sist. Kjemper i toppen.

TANGEN TRYM (5.2) var flink til ny rekord forrige gang, og går fram for hver start. Han er travsikker og flink fra start, og han kan være blant de tre igjen.

Bjerke 21.01.2017

ART HAAKEN (4.11) ble sårbeint og galopperte sist. Formen er bedre enn raden, og han er trippelaktuell tross sporet.

Bjerke 18.01.2017

VOJE DIVA (9.8) har gått greie løp, og hun er både rask og travsikker. Får en fin posisjon selv herfra. God trippelsjanse, og kan også vinne med klaff.

Forus 17.01.2017

RINDE KVIKKEN (1.7) har sittet fast i V75 de to siste gangene, og er i veldig fin form. Det er tøft å hente 40 meter, men han er i alle fall trippelaktuell.

KK ALLIGATOR (2.5) har feilet et par ganger, men er ikke spesielt usikker. Han er hyggelig fra start, og har en grei oppgave. Trippelsjanse, litt tøft å vinne.

ALVIN TYR (3.6) er ute etter feilfritt og premie.

MJØLNER ODA (4.10) starter Jarlsberg lørdag. Hun står alene bak, og det er en fordel. Det står gode hester foran, men hun skal regnes med sjanse.

Jarlsberg 14.01.2017

TANGEN TRYM (1.2) gikk fint etter lang pause sist. Han har vært forkjølet etterpå, og har stått over litt trening. Trippelsjanse.

TRØ FLAX (5.4) er i bra form, men det ble et tøft løp og en god premie er målet.

MJØLNER ODA (9.5) sto på bra etter tøft opplegg sist. Hun hemmes mye av sporet, og taper fra start herfra. Kan klare en god premie.

Klosterskogen 07.01.2017

RINDE KVIKKEN (3.9) satt fast bak gode hester sist, og er i veldig fin form. Han møter noen bra igjen, men kan klare siste trippel.

Bjerke 04.01.2017

ART HAAKEN (4.3) feilet i striden i en rask avslutning sist. Formen er bra, men han er variabel og trolig best på sprint. Aktuell bak Wik Emil.

Jarlsberg 01.01.2017

KK ALLIGATOR (2.7) har gått to løp etter pause hvor han har gått greit etter tidlige galopper. Han er egentlig ikke så usikker, og formen er bedre enn raden. Trippelaktuell.

VOJE DIVA (4.10) har hatt en liten forkjølelse etter den forrige starten, og det var kanskje derfor hun ikke var helt på topp da. Hun har en fin oppgave her, og skal regnes med vinnersjanse.

Bjerke 30.12.2016

MJØLNER ODA (8.4) trøblet og tapte mye innledningsvis sist, men gikk bra til mål. Hun er god nok hvis hun kommer bra i gang, men hun er bare en liten outsider etter de siste innsatsene.

Momarken 27.12.2016

RINDE KVIKKEN (6.4) vant etter perfekt reise sist, er i form og liker sprint. Han møter gode tilleggshester, og en premie er målet.

Momarken 20.12.2016

TRØ FLAX (6.4) gikk bra etter pause sist, og formen virker fin. Han har et riktig løp, og kan være med der framme.

Sørlandet 18.12.2016

ART HAAKEN (1.7) trakk seg etter en tøff åpning på tung bane sist, men burde uansett ha holdt bedre. Han har trent bra etterpå, og på normalform er det en vinnersjanse.

RINDE KVIKKEN (1.8) møter riktig selskap. Han henter normalt ikke tillegg på Art Haaken, men kan klare en trippelplass.

LIGHTNING (2.9) er i fin utvikling og fikk endelig uttelling sist. Hun er behandlet for litt småtteri etterpå, og er bedre enn noen gang i trening. Aktuell i toppen.

MUSCLEMANIA (3.2) trener bra, men har gått i rykk og napp i løp. Det står noen gode på tillegg, og det er premie som gjelder inntil hun viser bedre.

TANGEN TRYM (4.1) kommer ut etter lang pause. Jeg har hatt ham en måneds tid. Det er en fin hest, men han trenger løp, og jeg tror det er for tidlig med tanke på seier.

ALVIN TYR (4.2) ble behandlet etter å ha skuffet et par ganger. Han står til for tet, men det blir tøft å holde unna. Fornøyd med premie.

TINA TRØJBORG (5.2) er i veldig fin form, og gikk bra fra tolvtespor på sprint forrige gang. Full distanse passer bedre, og selv om hun er oppmeldt kan hun være på trippelen igjen.

Bjerke 07.12.2016

RINDE KVIKKEN (6.1) gikk greit sist og er i brukbar form. Kan henge med til en grei premie fra et godt spor.

ART HAAKEN (8.4) vant lett fra tet sist, er bra fra start og står fint til igjen. Vinnersjanse.

Klosterskogen 05.12.2016

VOJE DIVA (4.3) gikk fint sist, og har riktige forutsetninger her. Hun er flink fra start, og skal regnes med sjanse.

Jarlsberg 04.12.2016

TINA TRØJBORG (4.12) er i bra form, men står iskaldt til på en sprint. Trippelsjanse med klaff.

Sørlandet 27.11.2016

HOME FRONT (3.8) trener bra, men bare galopperer i løp. Det er feilfritt som gjelder, så tar vi det vi får.

KK ALLIGATOR (5.3) kom ut etter lang pause sist. Feilet i første sving da, og fikk veldig dårlige rygger etterpå. Trippelaktuell her.

Jarlsberg 26.11.2016

TINA TRØJBORG (1.3) var god til seier sist, og er på vei opp i form. Hun møter skjerpet motstand, med bør være aktuell blant de tre.

VESTPOL FAXEN (6.8) er avhengig av å være med der framme, og fra dette sporet ser det vanskelig ut. Kun premieaktuell.

Bjerke 23.11.2016

TRØ FLAX (3.8) fungerte ikke som best sist, og fikk en liten pause. Han er oppmeldt, og jeg er fornøyd med en grei premie.

VOJE DIVA (5.15) har jeg hatt i tre uker. Det er en ukomplisert hest som må vurderes etter tidligere innsatser.

MJØLNER ODA (8.5) har hatt pause og er behandlet. Hun har trent fint, men trenger løp, samtidig som sporet trekker ned. Trippelsjanse.

Momarken 22.11.2016

LIGHTNING (2.1) har levert fine løp de to siste gangene, og er på vei opp. Hun kan ikke forsvare sporet, men hun kan vinne hvis det løser seg.

ART HAAKEN (5.5) var syk sist, men virker fin i trening nå. Sprint og motsatt volte er riktige forutsetninger, og han tar trolig tet. Bra sjanse på normalform.

RINDE KVIKKEN (5.13) gikk greit etter galopp i V75 sist, men det er uansett premie som gjelder.

Klosterskogen 17.11.2016

KK ALLIGATOR (2.9) sliter med beintøyet og har vært lenge borte. Han er god nok, men trenger løp, og jeg blir overrasket hvis han vinner. Trippelsjanse.

Bjerke 16.11.2016

VESTPOL FAXEN (8.7) har trukket et dårlig spor mot tøff motstand. Premie er målet.

Sørlandet 12.11.2016

VESTPOL DRONNINGA (9.3) er drektig og avslutter karrieren her. Hun er i kjempeform og har vunnet etter tidlig tet tre ganger på rad. Tøffere imot nå, men synes hun skal regnes tidlig.

RINDE KVIKKEN (9.13) mangler litt formmessig, og det er premie som gjelder.

Klosterskogen 07.11.2016

TINA TRØJBORG (1.5) var positiv sist, og er på vei opp i form. Hun har slitt på svingene tidligere, men er i såpass fin orden nå at jeg håper det går bra. Aktuell der framme.

LIGHTNING (2.5) havnet langt bak fra bakspor sist, men avsluttet sterkt. Hun fortjener en seier, og den kan komme her.

Jarlsberg 04.11.2016

VESTPOL DRONNINGA (1.1) er drektig og gjør trolig sin nest siste start. Formen er på topp, og hun er kjapp ut. Regnes med vinnersjanse.

Sørlandet 30.10.2016

TINA TRØJBORG (6.4) gikk godkjent første gang ut etter lang pause. Hun trener fint, og bør ende blant de tre hvis det klaffer litt underveis.

MUSCLEMANIA (7.2) har gått i rykk og napp og trenger å lære. God nok hvis hun tar i hele veien, men hun er først og fremst en trippelkandidat.

Klosterskogen 24.10.2016

RINDE KVIKKEN (6.6) holder usikker form og er fornøyd med premie.

VESTPOL FAXEN (6.7) flyttet fra gården på Inntjore og inn til banen etter forrige start. Sprint er en fordel, men sporet er dårlig. Han bestemmer det meste selv, men på en god dag kan han være på trippelen.

Sørlandet 16.10.2016

VESTPOL DRONNINGA (1.7) holder toppform og står fint inne i løpet. Hun møter flere formsterke konkurrenter, men skal likevel regnes.

LIGHTNING (4.12) er bedre enn hun har fått vist, men fra et dårlig spor er en premie målet.

MUSCLEMANIA (8.1) gikk greit i debuten og bør ha gått fram med det løpet. Bør kunne kjempe om en trippelplass.

Drammen 11.10.2016

HOME FRONT (1.3) kan en del feilfritt og bør duge her, men han har vist mest galopp de siste månedene. Fornøyd hvis han går feilfritt, så får vi ta det vi får. Garderingsaktuell.

ALVIN TYR (2.5) har trent forbedret, men skuffet litt i løp. Trippelaktuell, trolig for tøft å vinne.

Sørlandet 01.10.2016

TRØ FLAX (5.2) vant et V75-løp fra tet sist, og fikk på seg en del penger. Det står noen gode bak, og jeg er fornøyd hvis han er blant de tre.

RINDE KVIKKEN (6.9) ble det feil for i V75 sist, og formen skal være bra. Distanse og motstand passer bedre nå, og med klaff er han med der framme.

Bjerke 28.09.2016

VESTPOL DRONNINGA (9.6) har gått fine løp uten å få full klaff. Hun har fine forutsetninger her, og er flink fra start. Kan vinne.

Sørlandet 25.09.2016

LIGHTNING (1.2) går greie løp. Det blir tøft å holde unna, og en brukbar premie er målet.

TINA TRØJBORG (1.4) møter noen gode og trenger løp etter pause. Håper hun kan være med i trippelkampen.

ALVIN TYR (4.3) hadde trent bra, men skuffet sist, selv om det ble et roteløp for ham. Han møter noen bra her, og premie er bra.

Bjerke 21.09.2016

ART HAAKEN (8.8) hadde en billig oppgave sist, og vant greit fra tet. Jeg tror han er vel så god bakfra. Det er tøffere forutsetninger nå, men formen virker på vei opp. Garderingsaktuell i et åpent løp.

Klosterskogen 15.09.2016

ALVIN TYR (2.1) er behandlet og har trent bra i det siste. Han har en riktig oppgave og er aktuell i toppen.

Sørlandet 11.09.2016

LIGHTNING (4.3) slet med halsen sist, og gikk litt i rykk og napp. Hun er bedre enn raden og kan snuse på en trippelplass.

MUSCLEMANIA (7.1) er urutinert, men en fin hest som er godt forberedt. Jeg regner med at hun kan 1.18 og tror hun er med i toppen feilfritt.

Drammen 10.09.2016

RINDE KVIKKEN (5.8) er i bra form og jeg hadde hatt litt tro fra et godt spor, men han har tapt sportrekningen. Fornøyd med en grei premie herfra.

TRØ FLAX (9.1) har fått to løp i kroppen etter lang pause. Han tråkket halvveis av seg en sko på oppløpet sist, feilet og gikk glipp av en lav 1.28-tid. Verdt en gardering i et åpent løp.

Jarlsberg 03.09.2016

VESTPOL FAXEN (4.2) møter noen gode, og det er premie som gjelder.

Momarken 30.08.2016

ART HAAKEN (4.4) er i stigende form og holdt godkjent fra tet sist. Han gikk med sko da, mens det trolig blir skoløs nå. Sporet takler han, og forutsetningene er fine. Regnes med vinnersjanse.

Sørlandet 27.08.2016

HOME FRONT (4.6) var vist mest galopp så langt, og er behandlet siden sist. Han har hevdet seg på Solvalla og kan en del, men inntil han viser noe igjen er det feilfritt og premie som er målet.

MJØLNER ODA (6.9) la seg ikke til fra innerspor sist, og siden ble det feil. Vi gjør noen endringer nå, og springspor er en klar fordel. Hun er ikke i toppform, men kan være en gardering i et åpent løp.

VESTPOL DRONNINGA (6.14) avsluttet bra etter hinder sist. Hun står sjanseartet til og trenger mye klaff, men hun er god nok på sitt beste. Jevnt mellom mine to.

Bjerke 24.08.2016

ART HAAKEN (7.7) var tidlig i tet fra tillegg sist, og lå litt for hardt på etter en tøff åpning. Formen er bra, og han kan være med der framme.

Jarlsberg 23.08.2016

TRØ FLAX (2.11) har fått løp i kroppen etter lang pause. Da ble det startgalopp og siden en del posisjonstrøbbel, men han fungerte fint. Feilfritt er han aktuell i toppen.

LIGHTNING (4.5) var positiv i tøffere lag enn dette sist, og går greie løp. Trippelsjanse.

Bjerke 17.08.2016

VESTPOL FAXEN (4.7) vant etter lederrygg og åpning i et veldig billig løp sist. Tøffere imot og dårlig spor nå. Fornøyd med en grei premie.

RINDE KVIKKEN (4.10) burde holdt unna fra tet sist. Tøffere imot nå, samtidig som han skal gå med sko, som er et minus. Premie som gjelder.

MØRTVEDT KARMA (5.13) trener som en vinner, og har gått under rekorden hjemme. Hun er litt spesiell og må ha dagen, men feilfritt er det en bra sjanse.

Sørlandet 14.08.2016

LIGHTNING (4.3) er oppmeldt, men står greit til. Kan hente seg en god premie, trolig for tøft å vinne.

ART HAAKEN (5.10) hadde høy puls etter løpet sist, og skuffet da, selv om han gikk greit tidsmessig. Han er kjapp ut på motsatt volte, og på normalform har han vinnersjanse.

Bjerke 10.08.2016

MJØLNER ODA (8.1) har fått langt fram de siste gangene, men innsatsene har vært fine. Hun har riktige betingelser her, men kan ikke forsvare sporet. Aktuell blant de tre.

VESTPOL DRONNINGA (8.11) hang bra med fra lederryggen sist. Hun er litt variabel, men på en god dag kan hun være trippelaktuell.

Sørlandet 31.07.2016

RUBEN PLUSH (2.4) er i framgang, men det er galoppfare innledningsvis. Feilfritt er han trippelaktuell.

VESTPOL FAXEN (3.3) har ikke likt seg i monté i det siste, men han har gått greit i sulkyløp når han har vært med framme. Har et gaveløp på papiret her, men med uviss form er han bare en outsider.

RINDE KVIKKEN (3.5) manglet det rette trykket med sko sist. Han har ellers vist fin form, og i riktige omgivelser skal han ha vinnersjanse.

LIGHTNING (5.3) har gått greie løp uten å vinne. Hun har et passende løp her, og er aktuell blant de tre igjen.

ART HAAKEN (6.10) gikk bra etter galopp på Bjerke, og han er mye bedre enn raden. Vinnersjanse.

Klosterskogen 28.07.2016

TRØ FLAX (6.6) har slitt med mye småtteri, og har vært lenge borte. Han gikk bra etter startgalopp i prøveløpet, og har hyggelig kapasitet. Tror han er med i trippelkampen.

Sørlandet 22.07.2016

ALVIN TYR (1.6) har feilet to ganger på rad. Han møter noen gode, men feilfritt kan han være trippelaktuell.

VESTPOL FAXEN (4.14) har skuffet i de siste montéløpene, og han har håpløst langt tillegg her. Premie er maks.

RUBEN PLUSH (6.1) vant lett fra tet sist, og opptrer mer og mer fornuftig i trening. Feilfritt er han med der framme.

VESTPOL DRONNINGA (7.1) skuffet litt sist, men var bra gangen før. Hun har ikke gått auto på snart to år, så usikker på hvor hun havner fra start. Trippelsjanse.

MJØLNER ODA (8.9) får ikke helt godkjent for løpet i Bergen, men lang reise og tette starter kan ha virket inn. Med litt klaff underveis kan hun rekke fram, én av flere.

Jarlsberg 09.07.2016

VESTPOL DRONNINGA (8.8) var positiv sist og holder stigende form. Hun har en riktig oppgave og kjemper i toppen med klaff.

Jarlsberg 08.07.2016

VESTPOL FAXEN (12.8) vil mer når han kan være med der framme, og sprint er en fordel. På en god dag kan han bli toer.

Forus 05.07.2016

RINDE KVIKKEN (5.7) liker sprint og holder bra form. Med klaff er han med i trippelkampen.

Sørlandet 03.07.2016

HOME FRONT (5.8) har en viss kapasitet, men han har galoppert seg bort fem ganger på rad. Må gå feilfritt før jeg kan tro for mye på ham.

Bergen 30.06.2016

MJØLNER ODA (3.9) satt fast etter tidlig galopp sist, og formen er mye bedre enn raden. Hun går ned et par klasser, og feilfritt tror jeg hun vinner.

Bjerke 29.06.2016

ART HAAKEN (5.3) feilet umotivert i tet sist, og det er slik han kan finne på. Formen virker bra, og uten galopp skal han regnes.

Drammen 28.06.2016

KONGS FJÆRA (3.12) ble strøket sist, men fungerte fint i et hurtigarbeid mandag. Med litt klaff på veien er hun med der framme.

Sørlandet 26.06.2016

LIGHTNING (3.9) er oppmeldt, men trener bra. Feilfritt kan hun være trippelaktuell, trolig for tøft å vinne.

ALVIN TYR (4.11) feilet sist, men har ellers stabilisert seg mye. Han er i framgang, og kan være med i toppen med litt klaff fra bakspor.

HOME FRONT (6.5) har feilet mye bak bilen, så vi prøver volte. Han har gått alene i tet i prøveløpene, og har litt inne. Vond å plassere, men kan nok være trippelaktuell.

Bjerke 22.06.2016

MJØLNER ODA (4.1) ble det feil for i Bergen. Hun slapp teten, men fikk svar da hun gikk ut for å overta igjen, og siden ble det for tøff kjøring. Her kan det bli tet, og derfra kan hun lede hele veien.

VESTPOL DRONNINGA (4.7) var ikke som best sist, og formen er noe usikker. På normalform bør hun være med i trippelkampen.

Forus 18.06.2016

MØRTVEDT KARMA (8.1) har fått løp i kroppen etter lang pause, og feilet to ganger da. Hun lettes i balansen nå, og gikk fint til seier på en 1.31-tid i en lokalkjøring 8/6. Hun har mye inne, og feilfritt skal hun regnes.

RINDE KVIKKEN (10.12) har kommet bra tilbake etter pause, og formen er fin. Han møter noen gode, og en premie er målet.

Jarlsberg 15.06.2016

KONGS FJÆRA (3.4) er behandlet etter det siste seiersløpet. Hun er travsikker og har fin kapasitet. Aktuell i toppen.

ART HAAKEN (8.10) ble det feil for sist, og det løpet kan glemmes. Han er god på sitt beste, og formen skal være brukbar. Verdt en gardering.

Forus 07.06.2016

RINDE KVIKKEN (2.9) vant lett sist og holder stigende form etter pause. Han møter et par bra, men skal regnes blant de tre.

VESTPOL FAXEN (2.10) har gått fine løp mot eliten, og går ned en klasse nå. Med det rette ryggløpet kan han kjempe om en trippelplass.

Sørlandet 05.06.2016

VESTPOL DRONNINGA (1.9) har slitt med å komme med, og pausen er ufrivillig. Hun møter noen gode, men bør kjempe om en trippelplass.

ALVIN TYR (2.4) har vist fin framgang, men galoppen ligger fortsatt på lur. På trippelen feilfritt.

Bergen 04.06.2016

MJØLNER ODA (2.1) er i bra form og har en rekordforbedring inne. Det er et lite og jevnt felt, og hun er én av flere som skal regnes.

Forus 24.05.2016

MØRTVEDT KARMA (1.3) har vært lenge borte grunnet brudd i bakkneet, og hun har fått god tid på seg. Kapasiteten er stor, og jeg kjørte ingenting i prøveløpet. Jeg har seiersambisjoner direkte.

HOME FRONT (5.12) har jeg hatt en måneds tid. Han har hevdet seg bra i tøffe grunnlag på Solvalla, og kan mye. I prøveløpet gikk han 14,5 alene i tet den siste runden. Starten er problemet, og fra annen rekke er det betydelig galoppfare. Feilfritt er han god nok, en outsider.

Sørlandet 22.05.2016

RINDE KVIKKEN (1.5) gikk bra etter tøff innledning i comebacket, og bør ha gått fram med det løpet. Det er vel Voje Per imot.

LIGHTNING (4.3) er i utvikling, men hun er tøft ute grunnlagsmessig her. Fornøyd med en god premie.

ALVIN TYR (7.6) har gått greie løp den siste tiden og slått flere av disse før. Kjemper om plassen bak Møller Jerka.

Bjerke 18.05.2016

VESTPOL FAXEN (5.8) viste framgang sist, men full distanse og dårlig spor trekker ned. Premie som gjelder.

Sørlandet 15.05.2016

ALVIN TYR (1.10) vant etter fin reise sist. Det er tøffere forutsetninger nå, men feilfritt kan han være trippelaktuell.

Jarlsberg 08.05.2016

LIGHTNING (8.10) kjempet bra fra dødens sist, og virker forbedret i trening. Regnes med vinnersjanse.

Forus 07.05.2016

MJØLNER ODA (5.12) fikk for langt fram sist, men avsluttet som vanlig bra. Hun bruker litt tid på å legge seg til, men får hun opp farten i tide kan hun vinne dette.

ART HAAKEN (6.12) var bra første gang ut etter pause, men ikke like god sist. På sitt beste er han god nok, men det må klaffe herfra.

VESTPOL FAXEN (9.6) møter gode hester, og en premie er målet.

Klosterskogen 05.05.2016

ALVIN TYR (7.12) ble kjørt på sikkerhet sist, og fullførte fint. Han har trent bra etterpå, og er god nok til å vinne feilfritt.

Drammen 02.05.2016

KONGS FJÆRA (5.7) har gått to fine løp, og hun kan rundt rekorden. Det bør rekke til å kjempe høyt oppe her.

Forus 26.04.2016

VESTPOL FAXEN (9.8) har en veldig fin oppgave her, men jeg er usikker på formen og han må vurderes ut fra innsatsen på Jarlsberg fredag. OPPDATERT: mistet ryggen 800 igjen på Jarlsberg, og da ble det langt til mål. Han gikk ellers bra, og med det rette løpet kan han vinne her.

Jarlsberg 24.04.2016

RINDE KVIKKEN (1.11) har vært lenge borte med skade. Han virker veldig fin i trening, men trenger løp, og han har jo blitt 14 år. Fornøyd med premie.

VESTPOL FAXEN (1.13) slet med høvene sist og var svak. Han er skodd om og bør være fin nå. Han er god nok, men bare en liten outsider etter innsatsen sist.

Sørlandet 23.04.2016

TINA TRØJBORG (3.12) har fått et løp i kroppen, men står vanskelig til igjen. Trippelaktuell med klaff.

VESTPOL DRONNINGA (4.8) gikk greit sist, og trengte nok løpet. Kan kjempe om en trippelplass.

Klosterskogen 17.04.2016

ALVIN TYR (8.1) er usikker, men god nok til å kjempe i toppen feilfritt.

Bjerke 16.04.2016

MJØLNER ODA (7.9) har vunnet fra tet to ganger på rad, og er i utvikling. Hun står tøffere inne nå, men kan nok være med i trippelkampen.

VESTPOL DRONNINGA (7.12) gikk bra etter galopp sist. Hun har stått feil til et par ganger, men denne gangen er oppgaven perfekt. Regnes med vinnersjanse.

Sørlandet 10.04.2016

KONGS FJÆRA (7.6) gikk fint til seier i debuten. Hun er urutinert og går litt i rykk og napp, men er nok med der framme igjen.

LIGHTNING (8.6) tullet i oppkjøringen til bilen sist, men gikk bra etterpå. Uten galopp er hun med i toppen.

Sørlandet 03.04.2016

ART HAAKEN (5.8) var tilbake i slag forrige gang, og bør ha gått fram med det løpet. Han møter et par gode og trenger litt klaff herfra, men skal regnes i toppen.

TINA TRØJBORG (6.11) har jeg hatt i to måneder. Hun er godt forberedt og har virket sterk på 1.20/2500 meter i trening. Synd med sporet, for hun har ellers et fint løp. Trippelaktuell.

ALVIN TYR (7.2) gikk alene i prøveløpet og hadde litt spart da. Løpet er vondt å vurdere, men håper han kan være med der framme.

LIGHTNING (8.4) feilet på oppløpet sist, og hadde dårligst vært toer ellers. Hun er behandlet etterpå, og autostart er en fordel. God vinnersjanse.

Sørlandet 27.03.2016

KONGS FJÆRA (1.1) trenger å lære, men har litt inne i forhold til prøveløpstiden. Vanskelig å vurdere sjansene, men hun kan nok være med der framme.

ART HAAKEN (2.6) falt ut av form og har fått en treningsperiode. Han trenger nok løp, og er ikke mer enn en liten outsider.

Klosterskogen 25.03.2016

VESTPOL FAXEN (2.9 og 7.13) har jeg hatt siden den forrige starten. Han er behandlet alternativt og har bare trent rolig. Bør kunne kjempe om annenplassen.

Bjerke 23.03.2016

MJØLNER ODA (8.3) vant greit fra tet i V75 sist, og er i framgang. Det er litt tøffere imot nå, men hun er aktuell blant de tre.

VESTPOL DRONNINGA (8.12) sto feil til sist, men gikk et bra løp og hadde vært på trippelen uten hinder i siste sving. Trippelsjanse.

Sørlandet 12.03.2016

MJØLNER ODA (10.6) ble hindret på startsiden sist, men gikk et sterkt løp etterpå. Hun har fine betingelser her og kjemper høyt oppe med litt klaff.

VESTPOL DRONNINGA (10.15) ble påkjørt sist og var unnskyldt. Formen er bra, men hun står tøft inne i grunnlaget. Fornøyd med en god premie herfra.

Sørlandet 28.02.2016

LIGHTNING (8.8) har fordel av autostart, og løser bra bak bilen. Feilfritt er hun med i toppen.

Drammen 27.02.2016

MJØLNER ODA (10.11) avsluttet fint sist, og hun gjør løpene sine til slutt. Hun møter noen gode, og en fin premie er målet.

VESTPOL DRONNINGA (10.14) er behandlet etter den forrige starten. Det blir mange å runde, men en god premie kan hun klare.

Sørlandet 14.02.2016

LIGHTNING (8.3) burde holdt unna sist, men åpningen satt litt i beina til slutt. Hun bør klare en trippelplass med lignende innsats.

Biri 06.02.2016

MJØLNER ODA (5.13) avsluttet bra sist, og bør gå fram med det løpet. Det blir mange å runde, men med litt klaff kan hun være med helt der framme.

Sørlandet 31.01.2016

MJØLNER ODA (6.8) gikk et greit løp i V75 første gang ut. Hun møter noen gode, men bør kunne kjempe om en trippelplass.

LIGHTNING (8.2) gikk fint etter stor galopp på startsiden i debuten. Hun skal ikke være spesielt usikker, og feilfritt er hun aktuell i toppen.

Bjerke 27.01.2016

VESTPOL DRONNINGA (2.6) var flink sist og holder bra form. Tette starter er et minus, men hun skal regnes blant de tre igjen.

Sørlandet 17.01.2016

ART HAAKEN (4.8) trener fint, men skuffet ved å forsvare seg med galopp fra tet sist. Formen er usikker, og har en bare en trippelkandidat inntil han viser bedre i løp igjen.

LIGHTNING (8.3) har jeg hatt i to måneder. Hun gikk alene i prøveløpet, og har nok et par sekunder inne. Garderingsaktuell.

Jarlsberg 16.01.2016

MJØLNER ODA (7.11) har jeg hatt i to måneder. Hun har trent fint uten å være testet, og trenger nok løp. Vond å vurdere første gang ut, men håper hun kan klare en trippelplass.

VESTPOL DRONNINGA (9.10) har skuffet litt i de to siste startene, og er behandlet. Hun står fint inne i løpet, og bør være med i trippelkampen.

Bjerke 30.12.2015

ART HAAKEN (8.4) hadde trent forbedret før den forrige starten, men feilet i siste sving da, noe som er ulikt ham. Han møter noen gode, og en fin premie er målet.

Bjerke 29.12.2015

LYKKJE SPIKA (1.1) trakk seg litt for enkelt fra tet forrige gang. Hun har fin fart og en riktig oppgave her, men hun er mer trippel- enn seiersaktuell.

Bjerke 19.12.2015

VESTPOL DRONNINGA (5.8) var ikke som best sist, og er behandlet. Hun pleier å være god etter pause, takler sporet, og betingelsene er fine. Med litt klaff er hun med i toppen.

Momarken 15.12.2015

LYKKJE SPIKA (1.2) er fornuftig og travsikker, så autodebut bør gå bra. Hun har mye fart i kroppen, og sprint er en klar fordel. God trippelsjanse.

ART HAAKEN (6.11) har slitt med å finne formen, men var positiv etter galopp sist. Han er god på sitt beste, og én av mange som skal regnes i et åpent løp.

Drammen 07.12.2015

LYKKJE SPIKA (4.6) var uheldig sist, men gikk bedre til mål enn tidligere. Hun har fin fart for klassen, og med litt framgang er hun med i trippelkampen.

Klosterskogen 26.11.2015

LYKKJE SPIKA (7.5) har slitt med en hovbyll og underpresterte sist. Hun har fin fart i kroppen, men må vise at hun kan gå til mål før jeg kan tro for mye på henne.

Sørlandet 22.11.2015

ART HAAKEN (2.7) mangler litt formmessig, men har en riktig oppgave her. Regnes tidlig.

SKAFFER LYKKE (8.9) tapte mye på startgalopp sist, men leverte et sterkt løp til seier. Hun kan trøble litt fra start, men er ellers ganske travsikker. Vinner feilfritt.

Bjerke 11.11.2015

VESTPOL DRONNINGA (8.7) fikk et fint løp sist, og avgjorde greit til slutt. Hun er sterk, og distanseøkningen tror jeg er en fordel. Kjemper i toppen igjen.

Sørlandet 08.11.2015

SKAFFER LYKKE (7.3) var god til seier i debuten, og har lignende forutsetninger her. Hun har i alle fall et par sekunder inne tidsmessig, og hun kan vinne igjen.

Forus 03.11.2015

SKAFFER LYKKE (1.2) gikk fint etter startgalopp i prøveløpet. Det er det raskeste hun har gått, men hun har litt inne. Feilfritt håper jeg hun er med der framme.

SØNDRE LYNET (5.4) var god til seier fra dødens sist, og har gjort jobben selv i de siste startene. Motstanden er skjerpet, men han har form til å kjempe i toppen igjen.

Forus 31.10.2015

VESTPOL DRONNINGA (8.10) har gått to fine løp fra tet og tapt mot gode hester. 40 meter tillegg er vanskelig, men kommer hun inn i løpet kan hun vinne.

Sørlandet 18.10.2015

SØNDRE LYNET (5.2) har gått bra etter tøffe løpsopplegg i de siste startene, og er i veldig fin form. Han har riktige betingelser her, og feilfritt kan han vinne.

ART HAAKEN (8.5) har skuffet i de to siste startene, uten at vi har funnet noe feil på ham. Han er god nok på sitt beste, men siden formen er usikker er han kun garderingsaktuell.

Bjerke 14.10.2015

VESTPOL DRONNINGA (4.3) gikk et bra løp fra tet til ny rekord sist. Det er lignende forutsetninger nå, og hun bør regnes tidlig igjen.

LYKKJE SPIKA (5.3) kommer ut etter pause i Årjäng søndag og må vurderes etter innsatsen der.

Årjäng 11.10.2015

LYKKJE SPIKA (1.9) har slitt med flere småproblemer, derav pausen. Hun gikk 1.34/2140 i et hurtigarbeid mandag, med en 1.28-avslutning. Det var synd med bakspor, siden hun har stor fart i kroppen. Med samme innsats som i trening skal hun være med i seierskampen.

ART HAAKEN (7.14) var ikke som best sist, og er knebehandlet. Formen skal være veldig bra, men mange å runde og tillegg på Myhreng Jerker er tøft. Tilbake i slag tror jeg likevel han kan vinne, men det må klaffe herfra.

SØNDRE LYNET (12.11) leverte et sterkt løp etter tredjespor den første runden og dødens resten på Biri. Feilfritt er han aktuell blant de tre igjen.

Biri 02.10.2015

SØNDRE LYNET (5.5) gikk et fint løp til ny rekord sist. Han er usikker, men feilfritt bør han ende på trippelen mot passende motstand. Kan også vinne med full klaff.

Bjerke 30.09.2015

VESTPOL DRONNINGA (2.5) manglet det rette trykket sist, men hun stresset den dagen, og det kan ha vært årsaken. Hun er sjekket opp uten at vi fant noe særlig. Det står gode hester på tillegg, og jeg er fornøyd med en trippelplass.

Klosterskogen 26.09.2015

ART HAAKEN (9.6) er bedre enn raden. Sist feilet han i første sving da han kjørte i banemarkeringene, og gjentok da han huket hjul med galopperende Bokli Vind. Uten den siste insidenten hadde han fått en premie på en 1.23-tid. Motstanden er enklere nå, og med litt klaff er han aktuell høyt oppe.

Jarlsberg 18.09.2015

SØNDRE LYNET (3.6) feilet vekk annenplassen på oppløpet sist. Formen er fin, og feilfritt er han aktuell blant de tre.

Bjerke 12.09.2015

VESTPOL DRONNINGA (5.13) tok en sterk seier første gang ut, og hun bør ha gått fram med det løpet. Hun møter mange av de samme hestene her, og skal regnes med sjanse igjen.

ART HAAKEN (10.1) står fint til og holder bra form, men han møter noen som blir for gode. Håper på en god premie, maks siste trippel.

Sørlandet 29.08.2015

SØNDRE LYNET (1.6) gikk greit fra dødens forrige gang. Nå står han alene bak, og det er en fordel med tanke på feilfri avgang. Han er vanskelig å sette opp mot strekhestene, men henter neppe 40 meter på en feilfri Eldodin. Kan kjempe om plassen bak.

VESTPOL DRONNINGA (5.11) har jeg hatt siden den forrige starten. Hun ble behandlet, og har siden ventet på dette løpet. Høitomt kjørte 1.28/1600 meter med henne i et hurtigarbeid 16/8, og jeg har vært veldig fornøyd med henne i trening. Tror på god vinnersjanse på direkten.

ART HAAKEN (10.10) kom aldri inn i løpet sist, og det meste ble feil da. Han kom i mål med hetta på og krefter spart, og det er ingen fare med formen. Bakspor hemmer igjen, samtidig som det er et jevnt felt med mange gode. Med klaff kan han dukke opp i trippelkampen.

Jarlsberg 21.08.2015

ART HAAKEN (7.11) har tatt to enkle tetseirer på rad, og formen er veldig bra. Det var synd med sporet, siden han ikke får utnyttet starthurtigheten herfra. Motstanden er noe skjerpet, men han skal likevel regnes i seierskampen. Sko rundt om som vanlig.

Klosterskogen 20.08.2015

SØNDRE LYNET (2.9) har gått gode løp uten å få særlig uttelling. Han blir testet skoløs framme denne gangen, og det er nytt. Formen er bra, og feilfritt bør han ende blant de tre.

KK ALLIGATOR (4.11) ble strøket 18/6 etter å ha kodet over og blitt halt. Han trener fint, og er nok på samme nivå som i løpene før pausen. Han står dårlig til, men er jevn og flink. Trippelsjanse.

Sørlandet 16.08.2015

HOMME VESLA (4.6) gikk et fint prøveløp, men trenger løp etter over ett års pause. Hun har bra fart, men er nok best på sprint. Fornøyd med premie.

Sørlandet 02.08.2015

ART HAAKEN (6.5) vant lett fra tet i tilsvarende løp forrige gang. God sjanse til å lede hele veien.

SØNDRE LYNET (2.7) feilet i striden sist. Han møter litt bedre hester nå, men feilfritt skal han regnes bak favoritten.

GREGOR MOLLYN (2.8) skuffet stort første gang ut som vallak. Han er sjekket nøye av veterinær etterpå, uten at det har vært noe galt. Vi prøver igjen for å se om han kjemper bedre framme i feltet. Fornøyd med premie.

Sørlandet 26.07.2015

SØNDRE LYNET (2.8) kom bra tilbake etter å ha tapt 100 meter på galopp innledningsvis forrige gang. Formen er bra, og feilfritt gjør han opp om seieren.

FILUR (2.9) trener bra, men roter det til i løp. Fornøyd med feilfritt og premie.

GREGOR MOLLYN (4.7) gjør sin første start som vallak. Han fungerer bedre i travet, og forhåpentligvis konsentrerer han seg mer i løp også. Han trenger løp, men jeg tror han kan klare en trippelplass på direkten.

ART HAAKEN (6.2) skuffet litt sist, selv om han gikk greit tidsmessig. Jeg håper og tror det var snakk om en dårlig dag. Han har en riktig oppgave her, og tilbake i slag er han seiersaktuell.

Sørlandet 17.07.2015

KARMA ÅS (4.5) har slitt med noen småproblemer, derav pausen. Hun trenger løp og rutine, og premie er bra.

SØNDRE LYNET (7.6) går gode løp hver gang, og er i utvikling. Denne gangen prøver jeg ham skoløs for første gang. Feilfritt er han blant de tre.

Bjerke 08.07.2015

FILUR (2.7) har gått ett montéløp i karrieren, og da ble han toer. Hos meg har han bare gått et lisensprøveløp hvor han gikk 1.33 med 1.29 siste 1600. Han skal være bedre enn forrige gang han startet i monté, og han er mye tryggere under sal enn foran sulky. Han er uansett litt hardt meldt, så å vinne blir nok tøft. Fornøyd med en grei premie.

Klosterskogen 06.07.2015

SØNDRE LYNET (7.11) er i fin utvikling, men har vanskelige forutsetninger mot tøff motstand her. Håper han kan være med i trippelkampen med klaff.

Sørlandet 28.06.2015

ART HAAKEN (3.7) har vært solid i de siste startene etter å ha gjort mye av jobben selv. I et lite felt er han tidlig oppe i strekhestene, og jeg tror Philip Lyn må være forbedret for å kunne holde unna. Vinnersjanse.

Forus 20.06.2015

ART HAAKEN (9.2) er i veldig bra form. Han er flink fra start, og sprint passer bra. Regnes med vinnersjanse.

Klosterskogen 18.06.2015

KK ALLIGATOR (3.12) er jevn og flink, men sporet ødelegger mye her. Trippelaktuell med klaff.

Sørlandet 16.06.2015

LYKKJE SPIKA (1.8) har jeg hatt i snaue tre måneder. Hun har fin fart, men står feil inne grunnlagsmessig og trenger også løp. Fornøyd med en trippelplass.

FILUR (2.6) står hardt inne i løpet og er også veldig usikker. Feilfritt og premie som gjelder.

SØNDRE LYNET (5.12) er i veldig bra form og var god til seier fra dødens sist. Det er tøft å runde alle fra 40 meter, men jeg håper han er med der framme.

Klosterskogen 04.06.2015

KK ALLIGATOR (3.5) har gått greie løp hver gang. Han er travsikker og ukomplisert, og autodebut bør ikke by på problemer. God trippelsjanse.

Drammen 30.05.2015

ART HAAKEN (5.12) var bra fra tet i V75 forrige gang, og formen er stigende. Han har en passende oppgave her, er flink fra start og havner langt framme fra springsporet. God vinnersjanse.

Sørlandet 24.05.2015

SØNDRE LYNET (5.7) sto vanskelig til på 40 meter tillegg sist, men gikk et bra løp på sterk tid. Han har galoppert en del i det siste, men feilfritt er han flink fra start. Seiersaktuell.

Jarlsberg 23.05.2015

ART HAAKEN (4.3) satt fast med krefter spart på ny rekord sist, og er på gang formmessig. Med det rette løpet kan han klare en god premie, kanskje trippel.

Bjerke 20.05.2015

TRØ FLAX (7.6) var ikke helt som best i den siste starten, selv om han gikk bra tidsmessig, og han er behandlet etterpå. Han ser fin ut i trening, er bra fra start og møter passende selskap. Kjemper i toppen.

Sørlandet 16.05.2015

SØNDRE LYNET (6.13) har dummet seg ut i starten tre ganger på rad, og måtte ut i nytt prøveløp. Da ble det også en galopp, da han skremt av en disket varmblodshest som kom forbi i stor fart. Få hester på distansen er en fordel, og han er ikke så usikker senere i løpet. Treningsmessig er han bedre enn noen gang, og han er god nok til å vinne feilfritt. En outsider.

Sørlandet 10.05.2015

FILUR (6.6) har jeg hatt i snaue tre måneder, og han har vist fin framgang. Han gikk 33.1v/2140 i montéprøveløp for prøverytter for to uker siden, og det er det forteste han har gått, men han skal være godt forberedt. Det har vært mye galopp i ham tidligere, men feilfritt tror jeg han dukker opp der framme.

Jarlsberg 08.05.2015

ART HAAKEN (2.1) kjørte oppi og feilet i årsdebuten, og fikk en gjennomkjøring bak feltet etterpå. Han er flink fra start og står til for et fint løp, men jeg er usikker på formen og det er vanskelig å vurdere sjansene.

Klosterskogen 30.04.2015

SØNDRE LYNET (5.6) har galoppert håpløst fra start to ganger på rad. Han trener bra, og feilfritt kan han vinne, men han må oppføre seg.

ART HAAKEN (6.8) kommer ut etter lang pause. Han slet med en infeksjon, og har fått god tid på seg. I trening virker han grei, men han trenger løp, og fra et dårlig spor blir det trolig et defensivt opplegg. Kapasitet for seier, men ikke mer enn en liten outsider første gang ut.

Sørlandet 25.04.2015

RINDE KVIKKEN (6.9) ble sårbeint sist og var under pari. Formen er bedre enn raden, men det er best mulig premie som gjelder.

Momarken 21.04.2015

SØNDRE LYNET (5.4) har gått to løp for meg. Først vant han lett fra tet i et autoløp, før han reiste i galopp i et volteløp. Da sto han med et tjukt bein etterpå, og han fikk en rolig periode. Nå har han trent for fullt i to måneder, og alt ser bra ut. Han er rask ut og sprint er nok bare en fordel. Seiersambisjoner.

Forus 14.04.2015

RINDE KVIKKEN (3.7) har vært bra de to siste gangene, men uten å få uttelling. Formen er stigende og sprint en klar fordel, og han kjemper i toppen med det rette løpet.

GREGOR MOLLYN (7.2) skuffet sist, men var flink gangen før. Han er variabel, men på en god dag kan han klare en trippelplass fra en interessant utgangsposisjon.

Sørlandet 12.04.2015

K.K. ALLIGATOR (8.8) har gått fine løp, er jevn og travsikker. Kan klare en trippelplass igjen.

Momarken 05.04.2015

TRØ FLAX (2.6) var jeg fornøyd med etter pause. Det gikk fort hele veien, og han fikk aldri tak i de to første. Én av flere som gjør opp.

GREGOR MOLLYN (7.3) gikk bra fra dødens forrige gang, og tapte kun mot Bacchus ØK. Møter gode hester for klassen igjen, men står fint til og bør være blant de tre.

Forus 24.03.2015

GREGOR MOLLYN (6.8) ble det feil for sist. Formen er bra, men sporet trekker ned. God trippelsjanse.

TRØ FLAX (7.8) går bra hver gang og utvikler seg fint. Han har en riktig oppgave her, og kjemper i toppen.

Momarken 21.03.2015

RINDE KVIKKEN (9.6) var positiv til ny rekord etter 1.18-åpning i dødens og hinder i siste sving forrige gang. Full distanse og volte trekker ned, samtidig som motstanden er tøff. Fornøyd med premie. Skoløs på alle fire som sist.

Jarlsberg 13.03.2015

RINDE KVIKKEN (6.2) har fått løp i kroppen etter lang pause, men mangler litt på formen. I dette selskapet er det best mulig premie som gjelder.

Bjerke 11.03.2015

GREGOR MOLLYN (5.11) var tynt jobbet foran forrige start, og trengte det løpet. Han ble rullete til slutt og galopperte, og vi endrer litt på balansen. Sporet er sjanseartet, men med klaff kan han være med der framme.

Sørlandet 08.03.2015

KK ALLIGATOR (8.4) avsluttet bra bak to gode forrige gang. Han er jevn og travsikker, og regnes med trippelsjanse igjen.

Forus 03.03.2015

RINDE KVIKKEN (1.8) kommer ut etter lang pause, uten at det har vært noen større problemer med ham. Han trener bedre enn på lenge, og jeg håper han kan være trippelaktuell.

Sørlandet 22.02.2015

GREGOR MOLLYN (2.5) vant greit fra tet forrige gang, og møter mange av de samme hestene igjen. Han har hostet litt, og derfor hatt en liten pause. Regnes tidlig.

KK ALLIGATOR (8.8) tok seg en pause mot siste sving sist, men gikk ellers et greit løp. Bra trippelsjanse.

Sørlandet 08.02.2015

TRØ FLAX (1.1) vant lett fra tet sist og er i framgang. Han står fint til og er seiersaktuell igjen.

ALVIN TYR (7.2) gikk 1.34 i prøveløp i august, og bør kunne litt under det. Kan vinne.

Jarlsberg 30.01.2015

TRØ FLAX (4.1) er i fin utvikling, og gikk et bra løp etter galopp sist. Jeg tror nok han kan 1.30, og feilfritt er han med i toppen.

Sørlandet 25.01.2015

KK ALLIGATOR (7.2) overrasket positivt i debuten og har trent fint etterpå. Med lignende innsats bør han ende på trippelen igjen.

KARMA ÅS (7.6) gikk et greit løp etter galopp sist, men fungerte ikke som best og er behandlet. Kan være trippelaktuell på en god dag, men det blir for tøft å vinne.

Sørlandet 11.01.2015

GREGOR MOLLYN (5.3) trøtnet fra dødens sist. Det var krevende forhold, og han trives ikke med piggføre. Formen skal være bra, og han bør kjempe om en trippelplass.

HAUAN PRINSEN (5.9) likte seg ikke i dødens forrige gang. Jeg er usikker på formen etter den starten, men han har bra kapasitet og står fint inne i løpet. Trippelaktuell.

TRØ FLAX (7.5) vant lett i billig selskap forrige gang og er i fin utvikling. Møter Trø Hera, men er bra selv også. Gjør opp om seieren.

Forus 30.12.2014

GREGOR MOLLYN (3.3) var forbedret sist, og formen virker bra om dagen. Aktuell blant de tre.

SØNDRE LYNET (4.8) ga et fint inntrykk til sikker tetseier første gang ut for meg. Han møter litt tøffere selskap nå, men skal regnes i toppen igjen.

Sørlandet 28.12.2014

ART HAAKEN (6.5) var syk sist og har hatt pause. Han har trent fint, men trenger nok et løp i kroppen før formen er på plass. Kapasiteten er stor, og mot riktig motstand skal han uansett regnes med god vinnersjanse.

ARE ODIN (6.7) mangler det lille ekstra for tiden. Han henger med, og med klaff kan han være trippelaktuell i passende selskap.

KK ALLIGATOR (7.2) debuterer. Han møter noen som er bedre, og jeg tror ikke på mer enn en premie.

Forus 20.12.2014

SØNDRE LYNET (7.2) har jeg hatt i tre måneder. Han har trent fint uten å bli testet hardt, og han får stå som en outsider første gang ut.

Sørlandet 14.12.2014

SØNDRE LYNET (3.1) har jeg hatt i tre måneder. Han har trent fint uten å bli testet hardt, og mot riktig motstand tror jeg han kjemper i toppen på direkten.

GREGOR MOLLYN (3.5) var forbedret sist. Da gikk han skoløs, mens det trolig blir sko rundt om nå, noe som er et minus. Han møter enklere motstand her, og er seiersaktuell.

Klosterskogen 11.12.2014

TRØ FLAX (8.5) falt ut av stilen på oppløpet sist, og tapte en klar annenplass bak Mørtvedt Karma på det. Han er behandlet etterpå, og skal også lettes i balansen. Kolle kjørte 1.35 siste tusen i hurtigarbeid 30/11. Jeg testet ham bak bilen mandag, og han løste veldig fint da. Fungerer han er det snakk om en vinner.

Jarlsberg 05.12.2014

ALVIN TYR (8.9) feilet i tet på oppløpet sist, og gikk glipp av en lav 1.34-tid og en trolig annenplass bak Sviund Balder. Står 40 meter bedre til kontra den nå. I toppen feilfritt.

Klosterskogen 01.12.2014

GREGOR MOLLYN (4.1) kom aldri inn i løpet sist. Han trener bra, men er vanskelig å plassere inn i løpet. Håper han kan være trippelaktuell.

ARE ODIN (6.10) går mest på det jevne for tiden. Med klaff kan han klare en god premie.

Sørlandet 30.11.2014

SØRSTJERNA (2.5) skuffet litt fra tet mot gode hester sist, men hun slet med såre koder da. Jeg tror hun er best med ryggløp, og forventer en plass blant de tre.

Klosterskogen 29.11.2014

HAUAN PRINSEN (5.6) er i framgang og har en riktig oppgave her. Sist ble det feil da han ble hindret i siste sving. Han er flink fra start og vi satser offensivt. Aktuell i toppen.

Bjerke 26.11.2014

MØRTVEDT KARMA (8.3) har vært overlegen fra tet i seiersløpene. Det er mer å gå på, uten at jeg vet hvor mye. Hun står til for tet igjen, og da blir det å dra jevnt unna. Motstanden er mye skjerpet, men jeg håper hun kan holde unna.

Sørlandet 09.11.2014

GREGOR MOLLYN (2.7) feilet før bilen slapp sist, og gikk greit etterpå. Han trengte løpet etter pause, og er nok bedre nå. Trippelaktuell.

STCC FAKSA (6.7) har vært uheldig i det siste, og satt fast med mye spart i V75 sist. Sprint og volte er en fordel. Hun har en riktig oppgave her, og jeg har tro på seier.

KARMA ÅS (8.2) var flink i tøft lag i debuten, men ikke like fin sist. Hun har slitt med vekst, og jeg er usikker på henne. Bare en liten outsider.

Jarlsberg 07.11.2014

ARE ODIN (1.8) er i bra form og liker sprint, men fra et dårlig spor blir det vanskelig å klare mer enn en premie.

Bjerke 05.11.2014

SØRSTJERNA (9.4) har gått to fine løp, og vant overlegent uten å bli presset sist. Hun har mer inne tidsmessig, og jeg har tro på en plass i toppen.

Forus 04.11.2014

MØRTVEDT KARMA (4.1) har vunnet lett i seiersløpene og har mer å gå på, men hun møter skjerpet motstand nå. Hun har fin fart, og feilfritt skal hun regnes med god sjanse igjen.

Sørlandet 01.11.2014

GREGOR MOLLYN (1.1) er kapabel, men holder usikker form etter pause. Sprint tror jeg også er i korteste laget. Outsider på kapasiteten.

STCC FAKSA (8.10) er i bra form, selv om det ikke har blitt full uttelling i det siste. Det er et jevnt løp, og med full klaff kan hun dukke opp der framme.

Jarlsberg 31.10.2014

HAUAN PRINSEN (6.3) var ikke på topp sist, samtidig som han trengte løpet. Han trener forbedret, men motstanden er samtidig skjerpet. Trippelsjanse.

Klosterskogen 30.10.2014

ALVIN TYR (1.7) gikk et fint prøveløp alene hele veien, og er klart bedre med selskap. Bør ende blant de tre.

ARE ODIN (8.5) er i brukbar form, står fint inne i løpet og har fordel av sprint. Tøft å vinne, men kan være trippelaktuell.

Klosterskogen 23.10.2014

STCC FAKSA (5.9) har sittet fast to ganger på rad, og formen virker bra. Møter noen gode, men kan være trippelaktuell.

Sørlandet 19.10.2014

ARE ODIN (1.7) er brukbar i monté, og han har vist fin form i sulkyløp. Trippelaktuell.

Momarken 18.10.2014

ART HAAKEN (10.4) var ikke helt som best etter galopp sist, og er behandlet. Han virker fin i trening, og er én av flere i et åpent løp.

Bjerke 15.10.2014

TRØ FLAX (1.2) slo på en tullegalopp i siste sving sist, og gikk glipp av en topplassering og en lav 1.31-tid. Han er i bra utvikling og skal regnes tidlig. Jevnt mellom mine to.

MØRTVEDT KARMA (1.3) har vært bra i seiersløpene og står fint inne her. Hun har stor fart i kroppen og sitter nok tidlig i tet i feilfri utgave. Kan vinne igjen. Jevnt mellom mine to.

STCC FAKSA (2.10) ble til overs fra start sist, men kom fint gjennom til slutt og hadde krefter spart. Formen er mye bedre enn raden, men hun står litt hardt inne i løpet. Trippelsjanse med klaff.

Sørlandet 12.10.2014

SØRSTJERNA (8.2) var jeg godt fornøyd med i debuten. Hun gikk i dødens og feilet i striden på oppløpet, men gikk likevel 1.28 den siste runden. Vinnersjanse.

Klosterskogen 09.10.2014

MØRTVEDT KARMA (1.13) har stor fart, men hun er spesiell og kan galoppere. Forrige gang låste drasjekken seg, og det ble feil. Feilfritt tror jeg det er en vinner.

Drammen 06.10.2014

STCC FAKSA (7.6) holder bedre form enn raden tyder på, men hun møter noen gode her. En god premie er målet.

ARE ODIN (7.7) gikk fint bak to gode forrige gang, og formen er bra. Sporet ødelegger mye, og en god premie er målet også for ham.

HAUAN PRINSEN (8.11) debuterte for meg i Derby-kvalifiseringen sist, men da ble han påkjørt på startsiden. Han trener bra og møter riktig motstand, men det blir mange å runde. Outsider.

Sørlandet 30.09.2014

SØRSTJERNA (1.1) blir en bra hest. Hun fungerte ikke som best i prøveløpet, og har flere sekunder inne. Det er vanskelig å vurdere slike løp, men jeg tror hun er med der framme.

ARE ODIN (2.2) var uheldig og ble tatt vekk i en hjulhekt sist. Han er i stigende form, men møter gode hester her. Premie.

RINDE KVIKKEN (2.5) sliter med å komme tilbake til gamle høyder, og han trenger løp etter pause. Premie som gjelder.

Jarlsberg 25.09.2014

STCC FAKSA (1.7) feilet som pigg i stengt posisjon sist, og formen skal være bra. En av flere som kjemper om plassen bak Ulsrud Tea.

Jarlsberg 19.09.2014

TRØ FLAX (1.15) gikk fint første gang ut etter pause, og travet 1.28 siste 500 da. Han har fin kapasitet og runder de fleste, men det er vanskelig å vurdere konkurrentene. Tror han kan 1.32.

ART HAAKEN (6.6) kom ut etter pause sist og vant lett fra tet etter en sisterunde på 1.23. Fjerdesporet går bra, men han er ikke like kjapp i volten som han er bak bilen. God vinnersjanse.

ARE ODIN (6.14) kunne ikke hente noe i en rask avslutning forrige gang, og han står vanskelig til igjen. Premie som gjelder.

Bjerke 17.09.2014

STCC FAKSA (3.8) ble for hissig bak bilen og feilet direkte på Forus lørdag. Hun er rask ut fra motsatt volte og er med der framme direkte, og det er en klar fordel. Opp mot sitt beste er hun god nok til å kjempe i toppen.

Sørlandet 14.09.2014

GLOBAL KICKBACK (7.4) er i bra form og liker sprint, men han møter noen gode. Fornøyd med premie.

Forus 13.09.2014

STCC FAKSA (6.3) var svak sist og sto med feber etterpå, og har derfor hatt en liten pause. Hun virker pigg i trening, og jeg håper hun er tilbake der hun var før den forrige starten. Hun liker sprint, står fint til og er flink fra start. Regnes med vinnersjanse.

ARE ODIN (6.8) har gått greie løp i tøffe lag, og går ned en klasse her. Formen er brukbar, men sporet ødelegger mye. Kan klare en trippelplass med klaff.

Bjerke 10.09.2014

ART HAAKEN (4.3) slet med halsen i den forrige starten, og han er behandlet og har hatt det roligere en periode. Nå har han trent for fullt i tre uker, og alt ser bra ut. Han trenger nok løp før toppformen er på plass, men forutsetningene er fine og han bør regnes på direkten.

Klosterskogen 04.09.2014

TRØ FLAX (7.7) var uheldig med motstanden i debuten, et løp Ossman vant foran Nume Elden og Stumne Scott. Han gikk nok litt over evne da og mistet stilen til slutt, og han har slitt periodevis med travet i trening etterpå. Han har kapasitet og fungerer fint i trening nå, og jeg håper han kan være med der framme.

Bjerke 03.09.2014

ARE ODIN (6.7) gikk et greit løp til maks sist. Nå har han vært uheldig med sportrekningen, og en god premie er målet.

Sørlandet 31.08.2014

GLOBAL KICKBACK (1.5) satt fast sist, og formen er bedre enn de siste resultatene tyder på. Forutsetningene er riktige da han liker sprint og er kjapp ut. Trippelaktuell.

KARMA ÅS (7.2) gikk et fint løp mot gode hester i debuten, og 1.18 er nok det hun kan for dagen. Kan klare en trippelplass.

DIVIDED DREAM (7.3) var med på en 1.12-åpning i dødens i sin siste start i Danmark, og det ble for tøft. Jeg fikk henne tilbake etter det løpet. Hun har stor fart, men må vise noe i løp før jeg kan tro for mye på henne. Liten outsider.

MØRTVEDT KARMA (8.4) var overlegen etter å ha gått sitt eget løp i tet i debuten. Med lignende innsats vinner hun igjen, men hun er galopplysten og må ha den rette dagen.

Bjerke 26.08.2014

HAUAN PRINSEN (8.2) har jeg hatt i to måneder. Han har slitt med litt småproblemer, men har kommet seg mye de siste par ukene, og han kjennes veldig fin ut i intervallene. Håper han kan kjempe om en finaleplass.

Klosterskogen 14.08.2014

ARE ODIN (5.5) er i brukbar form og har fordel av sprint. Det ble et tøft løp, og en god premie er målet.

STCC FAKSA (5.9) er i veldig bra form, men bakspor er et minus. Det ble et tøft løp med god V75-klasse på flere av konkurrentene, men hun er såpass bra at hun dukker opp der framme med klaff underveis.

Sørlandet 10.08.2014

PIGEN FRA O'MALLEY (7.1) feilet i første sving første gang ut for meg. Hun trener fint, og er drektig, noe vi håper vil slå positivt ut. Trippelaktuell fra et fint spor.

GLOBAL KICKBACK (7.2) er i flott form og står fint til. Han er kjapp ut, og kan kanskje få tet. Tøft å vinne, men kan greie en trippelplass.

MØRTVEDT KARMA (9.1) har stor fart, men feiler lett. Prøveløpet gikk hun før jeg fikk henne, og hun skal være bedre nå. Hun opptrer variabelt i trening, men er god nok hvis hun har dagen. En outsider i et åpent løp.

Klosterskogen 09.08.2014

KODIN (4.4) er kastrert siden forrige start. Han har trent fint, men er lite hurtigkjørt, og har som raskest gått 1.35/2000 meter. Han trenger løp i kroppen, og mot gode hester er en premie målet.

Rättvik 02.08.2014

STCC FAKSA (9.2) gikk sitt beste løp i karrieren da hun ble tredje bak to millionærer i det norske hoppemesterskapet sist, og formen er stigende. Hun er best på sprintdistanse og startrask med voltestart, så vi prøver å lede hele veien. Det er gode hester 40 meter bak, men jeg tror min hest kan ca. 24,0, og da skal de springe fort for å ta henne igjen. Det blir ingen endringer på balanse/utstyr, sko rundt om som i de siste startene. Tror på seierssjanse.

Klosterskogen 28.07.2014

PIGEN FRA O'MALLEY (5.11) har jeg hatt i drøye to måneder. Hun er drektig og har hatt det roligere i trening, men hun fungerte fint i et hurtigarbeid for Eirik Høitomt forrige helg. Hun er vanskelig å vurdere, men bør i alle fall ha trippelsjanse fra et dårlig spor.

Sørlandet 19.07.2014

STCC FAKSA (6.3) viser stigende form og står fint til, men hun er tøft ute her samtidig som hun nok er best på sprint. Fornøyd med premie.

FORICK HALL (8.2) ble det feil for sist da han fikk langt fram i en rask sisterunde, samtidig som innsatsen var under pari. Han er oppmeldt, og en god premie er målet.

Sørlandet 18.07.2014

ARE ODIN (5.1) kom ikke inn i løpet i monté sist, men han er nok best når han er med der framme. Får han teten kan han lede lenge. Bra trippelsjanse.

Sørlandet 17.07.2014

GLOBAL KICKBACK (2.3) er i veldig bra form, men full distanse er et klart minus. Vinner ikke, men kan klare tredje-fjerde.

GREGOR MOLLYN (9.9) har jeg hatt en måned. Han har gitt et fint inntrykk i trening, og bør kunne kjempe om seieren her.

Sørlandet 16.07.2014

KARMA ÅS (8.1) kan en del bedre enn prøveløpstiden, kanskje 1.19. Løpet er vondt å vurdere, men det er nok premie som gjelder.

Jarlsberg 13.07.2014

STCC FAKSA (2.2) er i stigende form, har fordel av sprint og står fint til. Aktuell blant de tre med det rette løpet.

GLOBAL KICKBACK (3.5) var flink fra tet sist, selv om bare tre hester kom til mål. Han er klart best på sprint, og kan greie en god premie.

Jarlsberg 09.07.2014

FORICK HALL (3.11) er stabil og travsikker og går til mål. Han var flink fra dødens sist, og formen er bra. Han har fin kapasitet, og jeg synes han er seiersaktuell selv herfra.

Sørlandet 06.07.2014

GLOBAL KICKBACK (2.1) har fordel av sprint og volte, men han møter gode hester. Premie er maks.

ARE ODIN (8.7) liker sprint og trives under sal, men han er tøft ute grunnlagsmessig. Kan klare en trippelplass i et lite felt.

Jarlsberg 04.07.2014

STCC FAKSA (9.4) hadde ikke dagen sist, men det er mulig at hun er avhengig av å være med der framme direkte. Lite felt er en fordel, og hun bør regnes bak Moe Hrym.

Forus 28.06.2014

ART HAAKEN (10.7) var tett i halsen etter forrige løp, og er behandlet for det. Han har vært veldig bra, og selv mot gode hester tror jeg på en trippelplass.

Sørlandet 22.06.2014

FORICK HALL (5.8) taklet ikke svingene på Klosterskogen. Han er ellers stabil og travsikker, og formen er bra. Aktuell helt i toppen.

ARE ODIN (6.1) står fint til, men har usikker form og møter gode tilleggshester. Fornøyd med premie.

RINDE KVIKKEN (6.5) gikk fint første gang ut etter pause, og bør ha gått fram med det løpet. Kan hente seg en god premie.

STCC FAKSA (7.11) er tilbake i slag og vant greit sist. Nå står hun dumt til i bakspor på tillegg med dårlig rygg fra start. Løser det seg er hun blant de tre, og hun kan også vinne med full klaff.

Sørlandet 15.06.2014

STCC FAKSA (5.10) har hatt en liten pause og er knebehandlet. Hun har riktige forutsetninger og er god nok på sitt beste, men jeg er usikker etter de siste innsatsene. Outsider.

GLOBAL KICKBACK (9.3) var tøft ute sist, og møter enklere selskap enn vanlig. Trippelaktuell.

OLINE HOVMAND (9.6) har også vært ute i langt tøffere lag den siste tiden. Hun er ujevn i prestasjonene, men kan klare en god premie.

Forus 03.06.2014

ART HAAKEN (4.11) var veldig bra etter tidlig galopp, tredjespor og dødens i V75 sist. Feilfritt er et snakk om en god vinnersjanse.

Klosterskogen 03.06.2014

FORICK HALL (2.12) er i stigende form, og tok en sterk seier fra dødens sist. Han er travsikker, og banen bør ikke by på problemer. Han møter riktig selskap og skal regnes med sjanse selv fra et dårlig spor.

Sørlandet 01.06.2014

OLINE HOVMAND (2.7) er tøft ute mot gode hester. Maks premie.

GLOBAL KICKBACK (2.9) er jevn og henger med til en premie, neppe mer.

RINDE KVIKKEN (6.11) holder usikker form etter pause, og trenger helt sikkert løp. Fornøyd med premie.

Jarlsberg 31.05.2014

ARE ODIN (2.8) har gått to greie montéløp etter pause, og er på gang formmessig. Fra et dårlig spor er siste trippel maks.

Sørlandet 24.05.2014

FORICK HALL (3.4) feilet fra fjerdespor volte sist, men han er normalt veldig travsikker. Han har hyggelig kapasitet, og kan være trippelaktuell.

OLINE HOVMAND (7.6) eri fin form, men litt tøft ute grunnlagsmessig. Premie som gjelder.

GLOBAL KICKBACK (7.9) er jevn i premiene, og var flink i tøft lag sist. Henger med til en ny premie.

Bjerke 21.05.2014

ART HAAKEN (2.12) var tapper fra tet sist, men møtte overmakten i Bokli Vind. Han fortsetter utviklingen, og er aktuell bak favoritten.

ARE ODIN (8.3) har vunnet en lokalkjøring siden forrige start og viser stigende form. Det er vanskelig å vurdere ham opp mot de beste her, men jeg håper han kan være trippelaktuell.

Sørlandet 18.05.2014

OLINE HOVMAND (2.4) er i bra form og avslutter bra med det rette løpet. Det er tøft å vinne, men hun er aktuell blant de tre.

FORICK HALL (3.9) trengte løpet etter lang pause sist. Han har bra kapasitet og er verdt en tidlig strek her.

INVISIBLE POWER (4.11) var god toer bak Ysvink i sitt forrige montéløp. Han møter et par som blir for gode, men kan kjempe om den siste trippelplassen.

GLOBAL KICKBACK (7.1) er i bra form og står fint til, men han er oppmeldt og har heller ingen fordel av full distanse. Fornøyd med premie.

Momarken 19.05.2014

STCC FAKSA (10.13) feilet umotivert på Biri, og jeg er litt usikker på henne etter den innsatsen. Hun står også hardt inne i løpet, og en god premie er målet.

Bjerke 07.05.2014

ART HAAKEN (6.6) gjør det bra hver gang, og det er lite å si på at han ble spurtet ned av Lome Brage sist. Kjemper om seieren hvis det klaffer litt.

Forus 06.05.2014

OLINE HOVMAND (7.2) var uheldig og ble hindret sist, og hun kom også i mål med krefter spart. Hun står fint til og skal regnes med trippelsjanse.

GLOBAL KICKBACK (7.12) gikk fint forrige gang, men hemmes mye av sporet her. Premie.

Biri 03.05.2014

STCC FAKSA (4.9) feilet som pigg i tet da kusken viste henne pisken mot siste sving på Färjestad. Formen er veldig bra og distansen en fordel, men hun står hardt inne i løpet. En trippelplass er målet.

Sørlandet 26.04.2014

INVISIBLE POWER (3.2) er best i monté. Han er kjapp ut og god i tet, men kommer neppe dit nå, og da får en premie være bra.

FORICK HALL (6.10) har hatt lang pause etter å ha startet flere ganger mot de beste 3-åringene i fjor. Han har slitt med en betennelse i et bein, og er også kastrert. Nå har han trent fint med to hurtigarbeider på 1.21/2140 meter. Jeg tror ikke han vinner første gang ut, men han kan klare en trippelplass.

OLINE HOVMAND (7.5) kunne ikke hente noe fra køen i en rask avslutning på Färjestad. Hun henger med og henter seg en premie.

GLOBAL KICKBACK (8.5) var positiv over full distanse sist, og han er klart bedre på sprint. Det er noen gode imot, og en premie er målet.

ARE ODIN (9.10) kommer ut etter pause. Han vant en lokallkjøring i påsken, men er litt tung i kroppen. Han er ikke testet i monté hos meg, men har to fjerdeplasser på to starter fra før, bl.a. i Rappfots æresløp. Det er vanskelig å vurdere, men jeg håper han skal kjempe i toppen.

Bjerke 23.04.2014

KODIN (2.2) ble for hissig fra start og feilet sist. Etterpå gikk han greit i tøft lag. Vi tar av skylappene nå, og da blir galoppfaren mindre. Formen er bra, og han skal regnes i trippelkampen.

Klosterskogen 19.04.2014

ART HAAKEN (10.5) er i veldig fin form, og gikk et sterkt løp etter galopp forrige gang. Han går opp en klasse nå, men han har vært såpass bra at han skal regnes tidlig igjen. Han går med sko på alle fire, som i seiersløpet nest sist.

Färjestad 18.04.2014

STCC FAKSA (7.1) ble kjørt defensivt i tøft selskap sist og satt fast med krefter spart. Gangen før vant hun på en 1.24-tid fra tet i V75. Hun er rask fra start, og vi prøver på tet igjen. Jeg håper hun leder hele veien, og tror på bra vinnersjanse. Det blir optimal balanse (uten framsko).

OLINE HOVMAND (12.4) er med som reiseselskap. Formen er god, og hun ble toer bak en veldig bra hest sist, men stayerdistanse trekker ned. Fornøyd med premie.

Forus 12.04.2014

KODIN (9.2) er i framgang og går gode løp hver gang. Han er oppmeldt her, og premie er bra i dette selskapet.

Sørlandet 06.04.2014

INVISIBLE POWER (3.8) trenger løp etter pause og møter noen gode. Fornøyd med en god premie.

Bjerke 05.04.2014

STCC FAKSA (4.9) var god til tetseier på sprint sist. Forutsetningene er annerledes nå, men formen er bra. Hun gikk skoløs sist, mens hun kommer til å gå med sko bak nå. Trippelaktuell.

OSEN GUTTEN (8.3) trener bra og har interessante forutsetninger. Han er best når han er med der framme direkte, og det er han nå. Kjøres i tet hvis han kommer dit. Regnes tidlig.

ART HAAKEN (8.13) er i fin utvikling og har vært veldig bra. Nå blir det skoløst, som nest sist. Fra 40 meter tillegg må det klaffe mye på veien, men med det rette løpet er han god nok til å kjempe helt i toppen.

Klosterskogen 01.04.2014

KODIN (5.10) går fine løp hver gang, og er i utvikling. Aktuell blant de tre igjen.

Sørlandet 29.03.2014

GLOBAL KICKBACK (3.5) er klart best på sprint, og en premie er målet her.

STCC FAKSA (8.6) har gått gode løp, og jeg tror hun kan gå fort på en sprint. Det kan være hun prøves i tet hvis hun kommer foran, men taktikken får kusken avgjøre. En av flere som må regnes.

Klosterskogen 27.03.2014

TRØ FLAX (8.1) har gått ett hurtigarbeid etter prøveløpet, det var på Sørlandet søndag da han gikk 31.5 siste 1000 etter en rolig innledning. Han har forbedret seg mye den siste tiden, og det er vanskelig å vurdere hvor fort han kan gå, men 1.33 bør han kunne. Aktuell i toppen.

Bjerke 26.03.2014

ART HAAKEN (8.4) var imponerende god sist, og fortsetter utviklingen. Han gikk skoløs sist, mens det blir aluminium på alle fire nå. Han møter noen gode på tillegg, men må regnes i seierskampen.

Bjerke 19.03.2014

STCC FAKSA (2.2) satt fast med krefter spart i V75 sist, og virker uforandret fin i trening. Det ble et tøft løp, og målet er å henge med til en trippelplass.

Sørlandet 16.03.2014

OLINE HOVMAND (3.2) gikk bare på det jevne sist, men trengte nok løpet etter pause. Hun har en helt riktig oppgave, og bør ha en hyggelig trippelsjanse.

KODIN (4.4) var positiv etter offensivt løpsopplegg forrige gang, og viser framgang. Han står riktig inne i løpet, og er aktuell blant de tre i et åpent løp.

GLOBAL KICKBACK (5.10) har fordel av sprint, men han møter noen som blir for gode. Smyg og premie.

ART HAAKEN (6.11) havnet i dødens over 2600 meter i V75 forrige gang, og det ble naturlig nok for tøft. Formen skal være bra, men han trenger litt klaff for å runde til seier fra bakspor på tillegg. Seiersaktuell.

Bjerke 08.03.2014

ART HAAKEN (5.9) leverte en sterk opphenting etter startgalopp på Färjestad, og han har utviklet seg mye den siste tiden. Distansen går bra, og sporet passer fint da han gjør løpene sine til slutt. Aktuell i toppen.

Klosterskogen 04.03.2014

OSEN GUTTEN (1.12) starter Sørlandet søndag og autodebuterer da, men jeg tror bakspor bare er en fordel. Tette starter bør gå bra, og motstanden er en rette. Bra sjanse.

Sørlandet 02.03.2014

KOMNES KAJA (1.2) har jeg hatt i to måneder. Hun har gått tre hurtigarbeider, alle med 1.35 siste 1000, og hun kan nok ned mot det også på distansen på en god dag. Bør ende blant de tre.

OLINE HOVMAND (5.6) satt fast sist og så fin ut, så hun er bedre enn de siste resultatene tyder på. God trippelsjanse i passende lag.

OSEN GUTTEN (6.3) har det vært vinn eller forsvinn med. Han var under pari i V75 sist, og tapte en premie da han ble hindret til galopp på oppløpet. Motstanden er enklere nå, men autodebut er et usikkerhetsmoment og sprint et lite minus. Må uansett regnes på kapasiteten.

Sørlandet 22.02.2014

KODIN (2.10) går i rykk og napp. På en god dag runder han de fleste. Trippelaktuell.

STCC FAKSA (8.9) var jeg godt fornøyd med første gang ut etter lang pause, og hun bør ha gått fram med det løpet i kroppen. Fra bakspor må det klaffe litt, men jeg håper hun kan kjempe helt i toppen.

OSEN GUTTEN (10.6) var flink til seier sist, og han viser framgang for hver start. Sporet hemmer, men han takler det greit. Aktuell i toppen.

Forus 01.02.2014

STCC FAKSA (7.5) har jeg hatt siden oktober. Hun ble tatt ut av løpene i full løpsform, og har trent veldig bra hele tiden, men uten å starte p.g.a. salget i Folkehesten. Hun har gått tre hurtigarbeider med 1.28/1600 meter som raskest, og skal være godt forberedt, samtidig som hun trenger løp for å komme skikkelig i gang. Her står hun litt feil inne, men jeg håper og tror hun er med i toppen på direkten.

Färjestad 27.01.2014

ART HAAKEN (8.10) er i stor utvikling og har vunnet norsk V75 i de to siste startene. Han er hyggelig fra start og bør få en bra posisjon. Pisk har jeg testet i trening, og det har ingen effekt på ham. Han er vanskelig å vurdere opp mot konkurrentene, men han skal regnes med seierssjanse.

Bjerke 25.01.2014

OSEN GUTTEN (5.1) ble for hissig og feilet på startsiden i Bergen. Eirik Høitomt testet ham i et hurtigarbeid på Sørlandet søndag, og var fornøyd. Kapasiteten er høy, og han er aktuell i toppen feilfritt.

Sørlandet 19.01.2014

KODIN (4.1) er i framgang og står spennende til på strek. Det står noen gode bak, og jeg tror det blir tøft å holde unna. Trippelsjanse.

GLOBAL KICKBACK (5.8) galopperte for første gang i karrieren sist, men hadde fått en fin premie ellers. Full distanse og dårlig rygg trekker mye ned. Premie som gjelder.

RINDE KVIKKEN (6.6) trener bra, men skuffet forrige gang og må vise bedre før vi kan tro på ham igjen. Premie.

Jarlsberg 18.01.2014

ART HAAKEN (4.12) har tjent mye penger på kort tid, og han står tøffere inne denne gangen. Fra tillegg blir det tøft å vinne, men jeg håper på en trippelplass.

Bjerke 15.01.2014

ARE ODIN (4.12) hadde en dårlig dag sist, og var også for tøft ute. Han er tilbake i riktige omgivelser her, men fra et dårlig spor er en trippelplass målet.

OLINE HOVMAND (5.4) er variabel i prestasjonene. Trippelaktuell om hun går opp mot sitt beste.

Bergen 11.01.2014

BRENNE SVARTA (6.8) feilet fra seg en god premie i hoppefinalen sist, og formen er bedre enn raden. Hun trakk et dårlig spor og møter noen gode, så en premie er bra.

OSEN GUTTEN (7.4) har gjort alt riktig og vunnet lett i tre av tre starter etter lang pause, og nå er han tilbake hos meg etter tre måneder hos Høitomt. Sporet reduserer tetsjansene, men han må regnes med god sjanse igjen.

Jarlsberg 10.01.2014

KODIN (5.4) var positiv fra tet forrige gang. Han møter litt bedre hester nå, men kan være trippelaktuell.

Klosterskogen 04.01.2014

INVISIBLE POWER (1.10) er tung å få i gang etter lang pause. Han er bedre i monté, og trives også veldig bra på Klosterskogen, men jeg blir overrasket hvis han klarer mer enn en premie.

ART HAAKEN (6.2) går gode løp hver gang, og er i fin utvikling. Han er best med ryggløp, og med klaff er han aktuell helt i toppen igjen.

Bjerke 01.01.2014

RINDE KVIKKEN (1.1) har gått greie løp fra 40 meter tillegg i de siste startene, men han mangler litt på formen. Kan klare den siste trippelplassen hvis det klaffer.

Momarken 28.12.2013

ART HAAKEN (9.1) har hatt pause for å vente på dette løpet, men han får et løp i kroppen på Forus 21/12. Han har fine betingelser, men det er et åpent løp med mange gode hester. Håper på en trippelplass.

Sørlandet 22.12.2013

KODIN (5.2) står riktig til og kan være trippelaktuell med litt framgang.

OLINE HOVMAND (6.4) fikk maks i tøft V75-lag sist. Hun møter noen som blir for gode her også, og siste trippel er maks.

INVISIBLE POWER (7.6) trengte løpet etter lang pause sist. Han var uheldig og ble påkjørt i første sving, og la seg ikke skikkelig til etterpå. Vanskelig å vurdere, men jeg er fornøyd med en god premie.

Forus 21.12.2013

ART HAAKEN (9.2) har hevdet seg bra i V75 og er i fin framgang. Det ble et tøft løp til ungdomsløp å være, men han har en rutinert kusk som har vunnet med ham før. Kjemper i toppen.

Bjerke 21.12.2013

BRENNE SVARTA (4.12) var positiv nest sist, mens hun feilet umotivert forrige gang. I tøft selskap er det premie som gjelder.

ARE ODIN (10.2) holder sin flotte form, men han møter veldig gode hester her. Fornøyd med premie.

Forus 14.12.2013

GLOBAL KICKBACK (3.5) henger med, og en premie er målet.

OLINE HOVMAND (8.1) avgjorde enkelt etter fin reise sist. Hun står til for smygløp igjen, og kan klare en trippelplass med det rette løpet.

ARE ODIN (9.12) er i veldig fin form, og jeg hadde hatt ambisjoner fra et bra spor. Herfra blir det sjanseartet, og det skal klaffe mye om han skal klare en trippelplass.

Klosterskogen 12.12.2013

BRENNE SVARTA (9.9) viser stigende form, og vinteren er hennes årstid. Det er tøft å vinne, men jeg forventer at hun er med i trippelkampen.

Sørlandet 08.12.2013

KODIN (5.9) hadde ikke dagen sist, men han var godkjent første gang ut etter lang pause. Han har kapasitet, og kan være trippelaktuell.

RINDE KVIKKEN (6.8) gikk fint etter pause forrige gang. Han møter noen gode, og siste trippelplass er maks.

Momarken 01.12.2013

ARE ODIN (5.6) er i veldig bra form, og han går fine løp hele tiden. I den forrige starten ble det dødens mye av løpet, så innsatsen var bra. Han er som regel på trippelen i slike løp, og han kan også vinne hvis det klaffer litt.

Bjerke 27.11.2013

BRENNE SVARTA (2.9) viste tegn til forbedring sist, men hun mangler fortsatt en del på formen. Fornøyd med premie.

INVISIBLE POWER (3.1) pådro seg en gaffelbåndsskade i sin forrige start i juni i fjor, og har vært borte siden. Han trenger løp og møter også gode hester. Premie er bra.

Sørlandet 24.11.2013

OLINE HOVMAND (2.2) trives ikke med svingene på Klosterskogen, og det ble galopp sist. Formen skal være brukbar, og i et passende løp kan hun være trippelaktuell.

Klosterskogen 23.11.2013

ARE ODIN (2.8) er i veldig bra form, men han har tapt sportrekningen her. Han slår uansett ikke Slåttodin, men med klaff kan han kjempe om plassen bak.

Forus 16.11.2013

BRENNE SVARTA (5.13) leter etter formen, og står også feil inne her. Premie er maks.

ART HAAKEN (7.4) er i utvikling og har en spennende oppgave her. God trippelsjanse, og også aktuell på gardering.

ARE ODIN (9.5) er i flott form og var bra til seier sist. Sprint er en fordel, og han skal regnes med trippelsjanse.

Sørlandet 10.11.2013

RINDE KVIKKEN (2.9) kommer ut etter pause. Han trener fint, men trenger løp, samtidig som han møter gode konkurrenter på distansen foran. Fornøyd med en god premie.

KODIN (4.2) gikk et greit løp første gang ut etter over ett års pause. Med litt framgang kan han klare en trippelplass her.

Forus 09.11.2013

BRENNE SVARTA (5.11) sliter med å finne tilbake til formen, men hun har fått to løp i kroppen og virker på gang. Hun har en helt riktig oppgave på papiret, og får stå som en outsider.

ARE ODIN (9.1) går gode løp hver gang, og han står fint til her. God trippelsjanse, og kan også vinne med klaff.

Bjerke 01.11.2013

ARE ODIN (7.3) er i bra form og har fordel av sprint. Med det rette ryggløpet har han som regel en fin spurt å by på. God trippelsjanse.

Klosterskogen 31.10.2013

OLINE HOVMAND (5.7) var positiv toer forrige gang, og møter passende selskap igjen. Trippelaktuell.

Drammen 28.10.2013

BRENNE SVARTA (2.3) gikk greit på Forus sist, men det ble for dårlig tempo underveis da. Formen er på vei tilbake, og i et passende løp bør hun ha en hyggelig trippelmulighet.

Sørlandet 26.10.2013

ART HAAKEN (7.2) var bra til seier i enklere lag sist, og formen virker stigende. Han har fine forutsetninger her, og jeg håper han kan være med i toppen.

Jarlsberg 24.10.2013

OLINE HOVMAND (3.4) går mest på det jevne for tiden, og hun mangler en del på toppformen. Motstanden er den rette, og en trippelplass kan være innen rekkevidde.

GLOBAL KICKBACK (5.6) er oppmeldt, og det er premie som gjelder.

Jarlsberg 18.10.2013

ART HAAKEN (1.7) har skuffet litt i de to siste startene, og kanskje er han bedre med løp bakfra. Motstanden er helt riktig, og jeg håper han kan kjempe om seieren.

Klosterskogen 17.10.2013

KODIN (2.1) har jeg hatt i fire måneder. Han har slitt med diverse helseproblemer, og har vært borte over et år. Kapasiteten er bra, men han var tung i kroppen i prøveløpet og trenger løp. Det er vanskelig å vurdere, men jeg håper på en trippelplass.

Forus 15.10.2013

ARE ODIN (7.9) går gode løp hver gang, og han fikk fortjent uttelling forrige uke. Med litt klaff underveis er han på trippelen igjen.

BRENNE SVARTA (7.10) er god nok på sitt beste, men hun holder usikker form etter pause og trenger løp. Jeg er fornøyd med feilfritt og premie.

Forus 08.10.2013

ARE ODIN (9.1) var litt under pari sist, men løpene kom nok for tett da. Sprint passer bedre, og han er aktuell selv om det er et par gode imot.

ART HAAKEN (10.5) slet med halsen i V75 forrige gang, og han er behandlet. Han var uheldig i startene før det, og er mye bedre enn raden. Vinnersjanse.

Sørlandet 05.10.2013

SANCIGAR (6.5) har ingen fordel av distansen. Fornøyd med premie.

GLOBAL KICKBACK (7.11) har slitt med å komme med i løp. Han er oppmeldt her, og trakk også et dårlig spor. Premie er målet.

OLINE HOVMAND (8.13) holder usikker form, og får mange å runde fra bakspor på tillegg. Premie som gjelder.

Forus 21.09.2013

ART HAAKEN (4.3) var uheldig i Derby-kvalifiseringen og ble mye hindret av en sliten konkurrent. Han er i utvikling, og jeg tror på en plass blant de tre.

Sørlandet 15.09.2013

SANCIGAR (7.14) står vanskelig til og har heller ikke vist noe på en stund. Premie som gjelder.

ARE ODIN (8.6) starter Bjerke onsdag, og den innsatsen må sjekkes. Formen skal være bra, og han møter riktig motstand. Vinnersjanse.

BRENNE SVARTA (8.7) var veldig bra tidlig på året, men falt helt ut av form i sommer. Hun trener fint, men må vise det i løp før jeg kan tro for mye på henne. Outsider.

Bjerke 11.09.2013

ARE ODIN (6.8) står sjanseartet til og møter noen gode, men formen er bra. Trippelaktuell.

Sørlandet 01.09.2013

OLINE HOVMAND (4.9) trener bra og har en riktig oppgave. Hun er variabel, men opp mot sitt beste kan hun vinne et løp som dette.

Bjerke 26.08.2013

ART HAAKEN (8.3) ble skremt av noe på vei inn på siste indre i Skien sist, og hadde vært seiersaktuell ellers. Håper han kan være med i kampen om en finaleplass.

Bjerke 28.08.2013

ARE ODIN (1.2) fikk en konkurrent i fleisen sist, og det ble feil. Han møter noen gode, men er jevn og flink og kan være trippelaktuell.

Sørlandet 17.08.2013

SANCIGAR (3.6) holdt godkjent på upassende distanse sist. Han møter noen gode her, og det er premie som gjelder.

HIGH CHANEL (4.11) overrasket positivt og tapte kun mot gode hester sist. Hun er på vei opp i form og kan hente seg en grei premie.

FORICK HALL (7.2) var ikke på topp i Märtha-finalen. Han er god på voltestart og bør få et fint løp. Trippelambisjoner.

Sørlandet 11.08.2013

SANCIGAR (2.8) trenger løp og er ute på en upassende distanse. Premie er bra.

HIGH CHANEL (2.6) møter gode hester, og en premie er målet.

ARE ODIN (7.3) viser fin framgang og satte ny volterekord over stayerdistanse sist. Han møter gode hester, men kan være trippelaktuell.

RINDE KVIKKEN (7.9) går greie løp uten å være i toppform. Trippelsjanse.

Klosterskogen 08.08.2013

OLINE HOVMAND (4.9) er variabel, men i brukbar form. Kan henge med til en god premie herfra.

HIGH CHANEL (8.3) har stått feil til i begge startene for meg, og forutsetningene er bedre nå. En god premie er målet.

ART HAAKEN (9.3) er ny på stallen og må vurderes ut fra tidligere prestasjoner. God trippelsjanse.

Biri 04.08.2013

FORICK HALL (7.11) er jevn og travsikker og tjener på det. Nå møter han gode hester fra et sjanseartet spor, og en premie er målet. (Resultat: uplassert)

Biri 03.08.2013

BRENNE SVARTA (6.4) vant et lignende V75-løp mot flere av de samme hestene på samme bane for tre måneder siden, og har en fin oppgave her. Formen er imidlertid usikker etter noen bleke innsatser, så hun er bare en liten outsider denne gangen. (Resultat: dg)

Biri 26.07.2013

FORICK HALL (9.9) gikk bra tidsmessig sist og er i framgang. Kjemper om en tredje-, fjerdeplass, men det blir for tøft å vinne. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 20.07.2013

OLINE HOVMAND (2.5) starter onsdag, så sjekk den innsatsen. Oppgaven her er et par hakk tøffere, så en god premie er bra. (Resultat: 5. premie)

BRENNE SVARTA (6.9) var langt under pari i sin forrige start. Hun er behandlet i framknærne etterpå, men jeg er usikker på om det er hele forklaringen på innsatsen, det kan være hun har mistet formen. Hun møter uansett noen som er for gode, og en premie er målet. (Resultat: uplassert med galopp)

Sørlandet 19.07.2013

RINDE KVIKKEN (5.10) skuffet sist og holder usikker form. Han er god nok til å vinne, men han er bare en liten outsider etter den siste innsatsen. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 18.07.2013

OLINE HOVMAND (4.3) er ujevn i prestasjonene. Hun har en riktig oppgave her, og bør kjempe i toppen hvis hun har dagen. (Resultat: uplassert)

GLOBAL KICKBACK (5.3) slet med en hovsprekk sist. Kan henge med til en premie. (Resultat: uplassert)

HIGH CHANEL (5.12) trener forbedret, men står iskaldt til. Fornøyd med premie. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 17.07.2013

ARE ODIN (2.4) er i bra form, og tette løp er ikke noe problem. Trippelaktuell. (Resultat: 4. premie)

RIVERSIDE OLIMER (8.5) er grønn og urutinert, men blir en bra hest. Han kan 1.18 og kan klare en trippelplass på det. (Resultat: 7. premie)

Jarlsberg 12.07.2013

ARE ODIN (1.2) punkterte i første sving i den forrige starten, og fikk også en runde i dødens, så innsatsen var mer enn godkjent. God trippelsjanse, men trolig for tøft å vinne. (Resultat: 2. premie)

Jarlsberg 11.07.2013

FORICK HALL (7.7) trengte løpet etter sykdom sist, men han fullførte bra. Han møter bedre hester nå, og en god premie er målet. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 02.07.2013

GLOBAL KICKBACK (5.12) står iskaldt til på en sprint, og det er premie som gjelder. (Resultat: uplassert)

Jarlsberg 01.07.2013

ARE ODIN (9.1) holder flott form og har avsluttet bra de siste gangene. Han er hyggelig fra start, men jeg vet ikke om han klarer å forsvare sporet. Bør uansett regnes som én av flere med sjanse. (Resultat: 4. premie)

Forus 29.06.2013

BRENNE SVARTA (7.14) var tett i halsen sist og har hatt en liten pause. Hun har fungert fint i hurtigarbeid og skal være bra forberedt. Regnes tidlig. (Resultat: uplassert)

Forus 28.06.2013

FORICK HALL (2.13) gikk bra i de to første startene, men var ikke som best sist. Han virker veldig fin i trening, men det er mange gode imot samtidig som han nok trenger løpet. En god premie er det mest realistiske. (Resultat: 3. premie)

OLINE HOVMAND (5.8) sliter en del med brunst, og varierer i prestasjonene. Kan være trippelaktuell på en god dag. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 24.06.2013

HIGH CHANEL (4.7) har jeg hatt i seks uker. Hun har gått 1.20 full vei i hurtigarbeid, og trenger løp i kroppen. Best mulig premie. (Resultat: uplassert med galopp)

Sørlandet 17.06.2013

OLINE HOVMAND (4.3) skuffet litt selv om hun gikk bra tidsmessig forrige gang. Hun er flink fra start og står perfekt til, og bør kjempe om plassen bak favoritten. (Resultat: uplassert)

SANCIGAR (5.7) skulle ha et pent løp sist, men det ble helt feil med kjøring fra start, dødens og tidlig galopp. Nå gjør vi et nytt forsøk på å gi ham et ryggløp, og jeg ligger lavt etter de siste innsatsene. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 09.06.2013

SANCIGAR (7.12) havnet i dødens i tøft tempo første gang ut, og det ble feil. Her blir det å gi ham et pent løp bakfra, så får vi se hvor langt det rekker. Premie. (Resultat: dg)

Jarlsberg 07.06.2013

ARE ODIN (4.5) avsluttet sterkt fra køplass sist og er på vei opp i form. Han står bedre til nå og skal regnes med god trippelsjanse. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 01.06.2013

RINDE KVIKKEN (1.6) skuffet litt sist, men det ble feil for ham da han mistet ryggen i tredjespor runden igjen. Det kan bli tøft å hente dobbelt tillegg på Rognfaks, men han er aktuell for plassen bak. (Resultat: uplassert)

PAY ME BACK TWO (3.9) vant lett første gang ut. Hun er fornuftig og har ingen problemer med autostart. Seiersaktuell. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 26.05.2013

PAY ME BACK TWO (1.4) gikk et fint prøveløp med 1.16 den siste runden. Aktuell i toppen. (Resultat: 1. premie)

ARE ODIN (2.8) sto feil inne i løpet sist, men gikk bra tidsmessig. Sprint tror jeg skal være en fordel, og mot passende motstand bør han strekes tidlig tross sporet. (Resultat: 2. premie)

GLOBAL KICKBACK (6.5) går jevne løp og satt fast sist. Kan henge med til en god premie igjen. (Resultat: uplassert)

Bjerke 22.05.2013

BRENNE SVARTA (4.12) holder sin flotte form. Hun har tjent mye penger på kort tid og er tøft ute her. Trippelaktuell. (Resultat: uplassert med galopp)

Sørlandet 19.05.2013

PRECIOUS LANDING (3.9) går greie løp og har en passende oppgave her. Trippelaktuell. (Resultat: distansert med galopp)

SANCIGAR (5.7) har jeg hatt i drøye to måneder. Han har som raskest trent 1.18/1600 meter, men han er tung i kroppen og trenger løp. Fornøyd med en god premie fra disse forutsetningene. (Resultat: uplassert)

ARE ODIN (7.13) var god til seier fra tet sist, og han er på vei opp i form. Forutsetningene er annerledes nå, og han står også feil inne i løpet. Trippelsjanse. (Resultat: 5. premie)

Jarlsberg 18.05.2013

OLINE HOVMAND (8.9) er på vei opp i form, og hun avsluttet fint sist. Hun kan klare en trippelplass igjen, men jeg tror det blir for tøft å vinne. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (9.14) fikk en del trafikkproblemer sist, og det ble for langt fram tross 1.21 den siste runden. Han står på langt tillegg igjen, men med klaff er han aktuell i toppen. (Resultat: uplassert)

Forus 14.05.2013

FORICK HALL (3.9) har gått to fine løp og er i utvikling. Regnes blant de tre igjen. (Resultat: uplassert)

Jarlsberg 10.05.2013

OLINE HOVMAND (6.15) satt fast med krefter spart på Forus og er på vei opp i form. Hun står sjanseartet til, men møter riktig motstand. Aktuell blant de tre. (Resultat: 3. premie)

Forus 07.05.2013

BRENNE SVARTA (2.7) var god til V75-seier første gang ut etter behandling og en liten pause. I løpet før pausen var hun uten muligheter mot Ulsrud Tea, og hun kjemper om plassen bak henne igjen. (Resultat: 3. premie)

OLINE HOVMAND (6.1) ble toer sist, men kan ikke få godkjent for prestasjonen siden hun fikk et fint løp og burde ha avgjort. Hun mangler litt på formen, og en god premie er målet. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 05.05.2013

ARE ODIN (2.1) var ute mot gode hester i V75 sist, og det ble for tøft etter startgalopp. Formen skal være bra, og han kan klare en trippelplass fra fine forutsetninger. (Resultat: 1. premie)

KOLNES KAREN (4.4) har en del inne, men viser mest galopp for tiden. Feilfritt og premie er målet. (Resultat: dg)

PRECIOUS LANDING (5.3) feilet direkte sist, og formen er usikker. Fornøyd med premie. (Resultat: 7. premie)

GLOBAL KICKBACK (6.5) er kjapp ut og liker sprint, men han er oppmeldt og møter noen gode. Håper på siste trippel. (Resultat: 6. premie)

Sørlandet 28.04.2013

FORICK HALL (1.3) forsvarte seg bra fra tet i debuten, og bør ha gått fram med det løpet i kroppen. Han møter noen gode, men er helt klart trippelaktuell. (Resultat: 2. premie)

OLINE HOVMAND (5.1) avsluttet positivt i tøffere lag sist, og er på vei opp i form. Aktuell blant de tre. (Resultat: 2. premie)

PRECIOUS LANDING (8.10) går på det jevne, og har også galoppert en del. God premie feilfritt. (Resultat: distansert med galopp)

KOLNES KAREN (9.8) trener bra, men sliter med å få det ut i løp. Hun møter et par som blir for gode, og en hyggelig premie er målet. (Resultat: distansert med galopp)

Biri 27.04.2013

BRENNE SVARTA (5.9) var god toer bak Ulsrud Tea i hoppedivisjonens finale sist, men hun fungerte likevel ikke helt som best og er behandlet etterpå. Hun ser fin ut i trening, og kjemper i toppen med litt klaff underveis. (Resultat: 1. premie)

ARE ODIN (10.2) har gått to greie løp for meg, men han møter gode hester nå. Fornøyd med premie. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (10.15) er i bra form, men står vanskelig til mot gode hester. Kan kanskje være trippelaktuell med full klaff. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 20.04.2013

FORICK HALL (1.1) er en fin 3-åring jeg har forventninger til denne sesongen. Han hadde mer igjen i prøveløpet, og jeg regner med at han er på trippelen. (Resultat: 2. premie)

ARE ODIN (6.6) gikk et bra løp sist, men det ble for langt fram. Jeg venter ham forbedret til denne starten, og sprint tror jeg skal være en fordel. Regnes blant de tre. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 07.04.2013

GLOBAL KICKBACK (4.1) er kjapp ut og står perfekt til. Sprint er hans beste distanse, og han bør ha en god trippelmulighet. (Resultat: 4. premie)

ARE ODIN (5.15) har jeg hatt i to uker. Han har gått et hurtigarbeid på 1.32/1600 meter med en rask avslutning, og kjentes fin ut på det. Det kan bli langt fram og mange å runde, men han står fint inne i løpet og skal regnes med vinnersjanse. (Resultat: 3. premie)

OLINE HOVMAND (6.9) trakk seg litt fra tet første gang ut. Nå blir det ryggløp, og det passer bedre. Det blir et passivt opplegg, og vi tar det vi får. Jeg har kun premieambisjoner. (Resultat: 3. premie)

RINDE KVIKKEN (9.13) står feil inne i løpet, og han møter et par det trolig blir for tøft å hente lange tillegg på. Formen er bra, og med klaff tror jeg han dukker opp i trippelkampen. (Resultat: 3. premie)

Klosterskogen 29.03.2013

KOLNES KAREN (2.14) er usikker og møter dessuten noen gode. Premie som gjelder. (Resultat: 8. premie med galopp)

Sørlandet 24.03.2013

PRECIOUS LANDING (5.5) trener bra og er i utvikling, men hun går opp en klasse her. En god premie er målet. (Resultat: uplassert med galopp)

GLOBAL KICKBACK (8.9) er flink fra start og bør kunne holde ryggen på Megamuscle. Kan henge med til en trippelplass igjen. (Resultat: 4. premie)

OLINE HOVMAND (9.1) har slitt med noen småproblemer, derav pausen. Hun står riktig til, og skal regnes med god trippelsjanse. (Resultat: 3. premie)

Bjerke 23.03.2013

BRENNE SVARTA (5.12) feilet to ganger på en oppjaget sprint sist, og full distanse nå passer bedre. Hun står litt feil til grunnlagsmessig, og en trippelplass er målet. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 17.03.2013

KOLNES KAREN (3.7) gikk bare på det jevne sist, og er behandlet etter den starten. Hun er hissig og feiler lett, men har en del inne. Feilfritt henter hun seg en god premie, kanskje trippel. (Resultat: 6. premie med galopp)

Sørlandet 09.03.2013

RINDE KVIKKEN (4.12) fikk det for tøft fra dødens i Drammen, men formen er ikke så verst. Han møter noen som blir vanskelige å hente tillegg på, men han kan være trippelaktuell. (Resultat: 4. premie)

BRENNE SVARTA (7.8) holder sin flotte form. Hun er ingen sprinter, og fra 40 meter tillegg blir det trolig for langt fram. Hun runder nok de fleste, og jeg er fornøyd om hun er blant de tre-fire. (Resultat: uplassert med galopp)

Drammen 02.03.2013

BRENNE SVARTA (6.10) fikk litt for langt fram forrige gang, men hun gikk et sterkt løp og holder formen. Hun står fint inne i dette løpet, og er aktuell i toppen igjen. (Resultat: 4. premie)

RINDE KVIKKEN (8.9) avsluttet bra sist og er i brukbar form. Han står fint til spormessig med tanke på ryggløp, og kan henge med til en god premie, kanskje trippel. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 24.02.2013

PRECIOUS LANDING (3.4) har feilet noen ganger nå, men hun er egentlig ikke så usikker. Trippelaktuell i et billig løp. (Resultat: 2. premie)

GLOBAL KICKBACK (7.2) var positiv fra et dårlig spor sist, og står fint til her. Trippelaktuell med lignende innsats som sist. (Resultat: 2. premie)

RINDE KVIKKEN (8.6) skuffet litt sist, men han gikk med sko på alle fire da, og det er en klar ulempe. Han har et riktig løp her, og skal regnes som én av flere. (Resultat: 2. premie)

Bjerke 23.02.2013

BRENNE SVARTA (8.10) er i veldig bra form, og vant lett i enklere selskap sist. Hun er sterk og gjør løpene sine til slutt, og distansen er normalt en fordel. Feilfritt kjemper hun i toppen. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 10.02.2013

KOLNES KAREN (3.5) feilet som skummel i brekken sist. Hun er usikker, og møter dessuten et par gode her. God premie, kanskje siste trippel. (Resultat: 5. premie)

BRENNE SVARTA (6.9) ble det meste feil for sist, og hun sparket oppi og feilet da luken endelig kom på oppløpet. Formen er veldig bra og oppgaven passende, og feilfritt skal hun regnes med god sjanse. (Resultat: 1. premie)

PRECIOUS LANDING (7.3) ble nedkjørt i siste sving sist, og tapte en trippelplass på det. Jeg er fornøyd med premie her. (Resultat: uplassert med galopp)

GLOBAL KICKBACK (9.8) ble det feil for sist, og han har trukket et dårlig spor igjen. Premie som gjelder. (Resultat: 4. premie)

Klosterskogen 02.02.2013

RINDE KVIKKEN (7.10) vant lett etter perfekt reise sist. Sporet ble greit, og han bør kunne finne seg en god rygg herfra. Han møter noen formsterke konkurrenter, men med klaff kan han kanskje klare en trippelplass. (Resultat: uplassert)

BRENNE SVARTA (8.10) holder sin flotte form, og avsluttet sterkt til V75-seier forrige gang. Distansen er i korteste laget, og det blir mange å runde, samtidig som det er galoppfare. Motstanden er imidlertid passende, så med klaff kan hun dukke opp der framme. (Resultat: feilet i mål som sjette)

Sørlandet 27.01.2013

RUNELDEN (3.2) er usikker. Fornøyd med feilfritt og premie. (Resultat: dg)

KOLNES KAREN (4.4) avsluttet bra etter galopp sist. Hun feiler lett, og står dessuten hardt inne her. Feilfritt kan hun hente seg en fin premie. (Resultat: 5. premie)

GLOBAL KICKBACK (8.7) ble det feil for med dødens sist, og han slo også opp en hovsprekk i løpet. Sprint passer bedre, og en god premie er målet fra et dårlig spor. (Resultat: uplassert)

Forus 26.01.2013

OLINE HOVMAND (2.1) var tett i halsen sist, og fikk dessuten et tøft løp med tredjespor og dødens. Hun er friskmeldt nå, og fra et fint spor skal hun regnes med god trippelsjanse. (Resultat: dg)

BRENNE SVARTA (8.10) er i veldig bra form, og hun har også stabilisert seg en del. Hun står litt feil til grunnlagsmessig, men motstanden er den rette. Feilfritt er hun seiersaktuell. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 13.01.2013

KOLNES KAREN (1.10) kan en del, men er veldig usikker. Fra 40 meter tillegg er det feilfritt og premie som er målet. (Resultat: 6. premie med galopp)

PRECIOUS LANDING (3.1) gikk sitt beste løp i karrieren etter galopp sist, og hun har trent fint etterpå. Bør klare en trippelplass. (Resultat: uplassert med galopp)

GLOBAL KICKBACK (4.4) har hatt pause, men det har ikke vært noe feil på ham. Han er hakket bedre på sprint, og trenger løp. Neppe mer enn en premiekandidat. (Resultat: uplassert)

BRENNE SVARTA (5.2) har hevdet seg bra i hoppeløpene i V75, og gikk et sterkt løp etter tidlig galopp sist. Hun er usikker, men feilfritt er hun med der framme. (Resultat: 1. premie)

RINDE KVIKKEN (8.5) har gått med sko på alle fire i de to siste startene. Hvis banen tillater det blir det vanlig balanse uten sko framme nå. I den forrige starten ble det feil med tredjespor uten rygg den siste runden, men han gikk bra tidsmessig og formen skal være brukbar. En av flere her. (Resultat: 1. premie)

ZONE INTERDITE (9.4) er best i tet, men jeg vet ikke om han kan komme foran her, da det er raske hester på innsiden. Han er variabel, og normalt er en premie bra. (Resultat: uplassert)

Drammen 07.01.2013

OLINE HOVMAND (9.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Fikk et fint løp første gang ut etter pause, og vant lett med krefter spart. Aktuell i toppen igjen. (Resultat: uplassert)

Jarlsberg 05.01.2012

BRENNE SVARTA (6.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var nær seieren i finalen av hoppedivisjonen sist, og står 20 meter bedre inne nå. Hun møter noen gode, men kan klare en trippelplass. (Resultat: 4. premie med galopp)

Forus 01.01.2013

RINDE KVIKKEN (8.11) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Kan få langt fram her, men med rygg underveis spurter han fort. Aktuell i toppen, men han er avhengig av det rette løpet herfra. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 30.12.2012

ZONE INTERDITE (5.5) kjøres av Eirik Høitomt. Skuffet sist, etter å ha vært positiv gangen før. Han er rask ut og kan få tet. Premie. (Resultat: løpsdagen avlyst p.g.a. dårlige baneforhold)

Bjerke 26.12.2012

RINDE KVIKKEN (3.8) kjøres av Lars Anvar Kolle. Holder fortsatt fin form, men han trakk et dårlig spor og møter et par bra. God trippelsjanse. (Resultat: uplassert)

Jarlsberg 23.12.2012

OLINE HOVMAND (9.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var syk i den forrige starten, og har hatt pause. Hun trener bra, og har gått 1.19 full vei i et hurtigarbeid. Her har hun fine betingelser, og jeg håper hun kan få et greit løp første gang ut. Hun trenger nok løpet, men skal regnes på kapasiteten. (Resultat: 1. premie)

Bjerke 22.12.2012

BRENNE SVARTA (5.10) kjøres av Lars Anvar Kolle. Slet med å legge seg til den første runden sist, og det ble langt fram, men hun avsluttet sterkt og holder formen. Trippelaktuell feilfritt. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 16.12.2012

RUNELDEN (3.2) kjører jeg selv. Har falt ut av stilen og feilet til slutt. Det er et billig løp, men jeg kan ikke tro for mye på ham etter de innsatsene. Fornøyd med feilfritt og premie. (Resultat: 6. premie med galopp)

PRECIOUS LANDING (5.5) kjøres av Øystein Tjomsland. Har gått greie løp, men hun har fått maks hver gang. Trippelsjanse, men hardt å vinne. (Resultat: 4. premie med galopp)

Forus 15.12.2012

RINDE KVIKKEN (7.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Feilet i tet sist, men formen skal fortsatt være bra. Han er litt oppmeldt, men kan hente seg en god premie, kanskje trippel. (Resultat: strøket p.g.a. transporthinder)

Klosterskogen 13.12.2012

KOLNES KAREN (5.11) kjøres av Vidar Hop. Har fin fart, men er usikker. Trippelaktuell feilfritt. (Resultat: dg)

Drammen 08.12.2012

BRENNE SVARTA (8.12) kjøres av Eirik Høitomt. Gikk et sterkt løp med lignende forutsetninger sist, og hadde nok vært dårligst toer uten galopp i siste sving da. Hun er usikker, men feilfritt kan hun være med høyt oppe. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 02.12.2012

PRECIOUS LANDING (1.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Opptrer variabelt, og hun gikk et greit løp sist. Hun møter enklere selskap nå, og bør ende på trippelen med tilsvarende innsats. (Resultat: 3. premie)

KOLNES KAREN (3.1) kjøres av Øystein Tjomsland. Har vært i galopphumør de to siste gangene. Hun står interessant til alene på strek, og kan bedre enn rekorden, men etter de siste innsatsene er hun bare en gardering litt uti. (Resultat: 4. premie)

BOYD (4.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har skuffet i det siste, og det er feilfritt og premie som gjelder inntil han viser bedre. (Resultat: 2. premie)

ZONE INTERDITE (6.2) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Var kraftig forbedret fra tet sist, og han ledet i det lengste da. Han er kjapp ut, og med samme innstilling kan han være trippelaktuell igjen. Tøft å vinne. (Resultat: uplassert)

Forus 27.11.2012

RINDE KVIKKEN (4.5) kjøres av Kjetil Djøseland. Er behandlet for litt småtteri etter den forrige starten, og det pleier å heve ham et hakk. Formen er bra og forutsetningene fine, og med det rette løpet bør han gjøre opp om seieren. (Resultat: 4. premie med galopp)

Sørlandet 25.11.2012

PRECIOUS LANDING (1.6) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Er variabel i både trening og løp, og etter en fin debut var hun svak sist. Trippelsjanse som best. (Resultat: 3. premie)

KOLNES KAREN (5.5) kjøres av Eirik Høitomt. Fungerte ikke som best på Klosterskogen, og er behandlet etterpå. Hun viste fart mellom galoppene, og feilfritt er hun på trippelen. (Resultat: uplassert med galopp)

BOYD (7.9) kjøres av Eirik Høitomt. Var oppmeldt sist, og det ble feil da han havnet i dødens og ble sliten. Han er bedre enn raden, men møter noen som blir for gode. En god premie er målet. (Resultat: uplassert med galopp)

Klosterskogen 19.11.2012

ZONE INTERDITE (2.6) kjøres av Vidar Hop. Gikk i rykk og napp sist, og har gått mest på det jevne. Premie. (Resultat: 3. premie)

Forus 17.11.2012

BRENNE SVARTA (8.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Er i bra form og har stabilisert seg litt, selv om hun fortsatt er usikker. Distansen er ny, men hun er sterk og skal normalt ha fordel av den. Trippelaktuell. (Resultat: uplassert med galopp)

Sørlandet 11.11.2012

RUNELDEN (1.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Kan rundt 1.36 og kan være trippelaktuell feilfritt. (Resultat: dg)

PRECIOUS LANDING (3.10) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var positiv første gang ut. Det var tung bane da, så hun har en del å gå på tidsmessig. Trippelsjanse. (Resultat: uplassert)

BOYD (6.5) kjøres av Øystein Tjomsland. Er på vei opp etter en downperiode, men han er tøft ute her. Feilfritt og premie. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (9.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Fikk for langt fram på Forus sist, men han gikk 22.5 siste 1000, så prestasjonen var bra likevel. Bør ha en god trippelsjanse her, og kan også vinne med klaff. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 08.11.2012

KOLNES KAREN (7.9) kjøres av Eirik Høitomt. Vant lett fra dødens første gang ut etter pause, og er i fin utvikling. Hun har fungert fint bak bilen i trening, men nå ble det uansett bakspor. Feilfritt er hun med i toppen. (Resultat: dg)

Jarlsberg 03.11.2012

BRENNE SVARTA (8.14) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har gått gode løp fra drøye tillegg tidligere, men på sprint blir det trolig for langt fram. Feilfritt kan hun hente seg en god premie. (Resultat: 7. premie)

Forus 30.10.2012

RINDE KVIKKEN (7.9) kjøres av Svein Ove Wassberg. Feilet på startsiden sist, og etterpå ble det feil i tøft lag. Han har en passende oppgave her, og gjør opp om seieren hvis det klaffer litt med posisjonene underveis. (Resultat: 4. premie)

Drammen 30.10.2012

ZONE INTERDITE (3.10) kjøres av Eirik Høitomt. Har vist lite etter pause, men han har også vært ute i tøffe lag et par ganger i det siste. Det er langt enklere imot her, men trolig er det premie som gjelder. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 27.10.2012

BRENNE SVARTA (5.8) kjøres av Eirik Høitomt. Er usikker og står litt sjanseartet til, samtidig som sprint kan bli i korteste laget. Men formen er bra, og feilfritt kan hun være med høyt oppe. (Resultat: 3. premie)

Bjerke 24.10.2012

RINDE KVIKKEN (9.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Holder formen og vant enkelt sist. Han møter tøffere selskap her, men med klaff er han én av mange som kan vinne i et åpent løp. (Resultat: uplassert med galopp)

Sørlandet 14.10.2012

KOLNES KAREN (1.4) kjøres av Eirik Høitomt. Trener bra etter pause, og har fin fart for grunnlaget. Feilfritt er hun på trippelen. (Resultat: 1. premie)

PRECIOUS LANDING (2.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Opptrer variabelt i trening, og hun var under pari i prøveløpet. Som raskest har hun trent 1.20 på distansen. En outsider. (Resultat: 2. premie)

BOYD (5.8) kjøres av Lars Anvar Kolle. Feilet sist, og manglet det rette trykket i startene før pausen. Han virker bedre i trening nå, og jeg håper på en trippelplass. (Resultat: uplassert med galopp)

ZONE INTERDITE (6.10) kjøres av Kjetil Djøseland. Er for tøft ute. Premie er maks. (Resultat: uplassert)

GLOBAL KICKBACK (6.12) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har vist framgang etter lang pause, og fra framspor hadde jeg hatt litt ambisjoner. Herfra er en god premie målet. (Resultat: uplassert)

BRENNE SVARTA (7.11) kjøres av Eirik Høitomt. Gikk et kjempeløp med lignende forutsetninger på Forus tirsdag. Hun er veldig usikker, men feilfritt er hun aktuell helt i toppen. (Resultat: 3. premie)

Forus 09.10.2012

BRENNE SVARTA (5.15) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Har en veldig vanskelig oppgave med 80 meter tillegg i fullt felt, og det blir trolig for tøft å runde alle. Hun viste sist at formen er veldig bra, og feilfritt kan hun hente seg en god premie. (Resultat: 2. premie)

RINDE KVIKKEN (8.10) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Sto vanskelig til mot gode hester sist, og satt fast etter defensivt opplegg da. Han har et passende løp her, selv om det aldri er lett med 40 meter tillegg. Seiersaktuell. (Resultat: 1. premie)

Bjerke 04.10.2012

OLINE HOVMAND (1.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Ledet i siste sving sist, men ble spurtet ned da hun ikke fikk opp farten igjen etter å ha pakket feltet. Hun er rask fra start og skal ha en god sjanse til å lede hele veien. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 01.10.2012

BRENNE SVARTA (2.9) kjøres av Eirik Høitomt. Er i veldig bra form, men galoppene ødelegger. Feilfritt er hun blant de tre. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 29.09.2012

RINDE KVIKKEN (4.12) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Står vanskelig til og møter noen bra, men formen er fortsatt fin. Fornøyd med en god premie fra disse forutsetningene. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 27.09.2012

RUNELDEN (1.2) kjøres av Tom Erik Solberg. Varierer litt i trening, men kan nok 1.36 på en god dag. Kan være trippelaktuell på det. (Resultat: dg)

Färjestad 22.09.2012

BRENNE SVARTA (4.8) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Møter noen gode, og er dessuten veldig usikker. Kan kanskje være trippelaktuell feilfritt. (Resultat: uplassert med galopp)

Klosterskogen 17.09.2012

ZONE INTERDITE (3.6) kjøres av Eirik Høitomt. Er tung å få i gang etter pause, men er på rett vei. Fornøyd med en premie. (Resultat: 8. premie)

Forus 15.09.2012

BRENNE SVARTA (5.15) kjøres av Vidar Hop. Er usikker og står veldig vanskelig til i bakspor på 40 meter tillegg. Hun er god nok til å være med i toppen, men må ha veldig mye klaff for å ende på trippelen herfra. (Resultat: uplassert med galopp)

Jarlsberg 14.09.2012

BOYD (2.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har et riktig løp, men trenger løp etter pause. Kan kanskje være trippelaktuell med klaff. (Resultat: dg)

OLINE HOVMAND (3.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Vant lett i et billig løp sist. Jeg vet ikke helt hvordan hun er på voltestart, men hun er fornuftig, så det bør gå greit. Hun møter bedre hester nå, men skal regnes med vinnersjanse igjen. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 02.09.2012

BRENNE SVARTA (6.8) kjøres av Lars Anvar Kolle. Gikk en sterk sisterunde sist, men feilet vekk annenplassen oppunder mål. Hun er veldig usikker, og det er slik hun kan gjøre. Feilfritt er hun god nok til å vinne. Outsider. (Resultat: 6. premie med galopp)

ZONE INTERDITE (8.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Trenger flere løp etter lang pause, og er neppe noe for spillerne. (Resultat: uplassert)

Jarlsberg 30.08.2012

OLINE HOVMAND (7.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var flink fra tet første gang ut for meg, og tapte mot en veldig god hest. Hun møter ingen av det kaliberet her, og hun er travsikker og flink fra start. God vinnersjanse. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 26.08.2012

BRENNE SVARTA (2.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Er i fin form og har gått to feilfrie løp på rad. Galoppfaren er stor og sprint trekker ned, men feilfritt er hun god nok til en trippelplass. (Resultat: feilet i mål som andre)

GLOBAL KICKBACK (6.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har gått to fine løp etter pause. Sprint er en fordel, og han er såpass flink fra start at han kan finne en fin posisjon selv fra et dårlig spor. Trippelaktuell. (Resultat: 7. premie)

RINDE KVIKKEN (8.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har hevdet seg bra i tøffe V75-lag, og holder formen. Han går ned et par klasser nå, men det er aldri lett å hente 40 meter tillegg. Får han litt hjelp underveis må jeg likevel tro på god vinnersjanse. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 12.08.2012

MADE BY LENDALUND (2.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var tett i halsen sist, og er behandlet. Han står langt ute her, og jeg er fornøyd med premie. (Resultat: uplassert)

KOLNES KAREN (3.1) kjøres av Magnus Helland. Trengte løpet etter pause sist, og fikk det for tøft fra tet. Hun kan bedre enn rekorden, og feilfritt er hun trippelaktuell. (Resultat: 7. premie)

TRYM (5.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var tett i halsen sist. Han har gått 1.31 i rutineløp etterpå, og han hadde krefter igjen da. God premie, kanskje trippel. (Resultat: brøt)

OLINE HOVMAND (7.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har jeg hatt i to uker. Hun er ikke testet hardt i trening, men hun vant med krefter spart på Bjerke sist og bør kjempe i toppen. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 05.08.2012

BRENNE SVARTA (4.11) kjører jeg selv. Er veldig usikker, og er avhengig av å ha den rette dagen. Feilfritt er hun seiersaktuell i riktig selskap, men galoppfaren er stor.(Resultat: 2. premie)

GLOBAL KICKBACK (6.1) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var positiv første gang ut etter lang pause. Han er rask ut, og fra et perfekt spor kan han klare en god premie, kanskje trippel. (Resultat: 4. premie)

ZONE INTERDITE (6.10) kjøres av Jan Rune Gaustad. Kom ikke med i klassen under, men ble meldt opp for å unngå å gå nytt prøveløp. Han trenger løp, og en premie er maks. (Resultat: uplassert)

Bjerke 04.08.2012

RINDE KVIKKEN (8.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Satt fast i NM sist, mens han feilet som trolig toer på oppløpet i Uttisrud-løpet gangen før. Aktuell i toppen. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 21.07.2012

RINDE KVIKKEN (10.3) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Feilet vekk annenplassen på oppløpet i Uttisrud-løpet sist, og formen er fortsatt bra. Nå møter han eliten, men vi prøver siden det er hjemmebane. Fornøyd med premie. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 20.07.2012

MADE BY LENDALUND (4.1) kjøres av Eirik Høitomt. Er behandlet etter den siste starten. Han har møtt gode hester i Sørlandet-løpene, mens han slet på svingene på Klosterskogen, så han er bedre enn han har fått vist i år. Kan være trippelaktuell fra et fint spor. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 08.07.2012

TRYM (2.1) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Står fint til, men møter noen som blir for gode. Premiekandidat. (Resultat: brøt)

BRENNE SVARTA (5.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Galopperer mye for tiden. Feilfritt er hun nok blant de tre, men hun er bare en liten outsider etter de siste innsatsene. (Resultat: 3. premie)

Momarken 07.07.2012

RINDE KVIKKEN (6.10) kjøres av Lars Anvar Kolle. Holder sin flotte form, og avsluttet bra etter å ha havnet bakerst etter galopp sist. Med klaff er han aktuell i toppen igjen. (Resultat: 6. premie med galopp)

Sørlandet 02.07.2012

BOYD (2.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Viste framgang etter å ha blitt hindret i siste sving sist.Trippelaktuell med ytterligere forbedring. (Resultat: uplassert)

BRENNE SVARTA (4.10) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Huket hjul og feilet inn i siste sving sist, og kjentes sterk ut da. Hun feilet på samme sted også gangen før, og hun er og blir veldig usikker. Sprint er ingen fordel, men feilfritt er hun med der framme. (Resultat: dg)

Forus 30.06.2012

UNDULAT HORNLINE (4.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Kommer ut etter pause og er drektig. Det blir spennende å se om det slår positivt ut, hun virker i alle fall veldig pigg i trening om dagen. Det blir tøft å vinne, men hun kan kanskje klare en trippelplass. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 25.06.2012

BOYD (1.1) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har vunnet begge sine tidligere starter på Klosterskogen, men holder usikker form nå. Kapasiteten er bra, og han kan være trippelaktuell fra et fint spor. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 24.06.2012

BRENNE SVARTA (2.7) kjører jeg selv. Kan mye, men er veldig usikker. Feilfritt er hun med langt framme, men det blir uansett tøft å hente tillegg på Pola Linus. (Resultat: dg)

GLOBAL KICKBACK (6.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har slitt mye med helsa de siste to årene, men vi har vært tålmodige med ham siden han har vist fin kapasitet tidligere. Han var tung i kroppen i prøveløpet, og trenger noen løp. Jeg er fornøyd bare han fungerer, og tror ikke han er mer enn en premiekandidat. (Resultat: 4. premie)

MADE BY LENDALUND (9.7) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Ble det feil for sist da han lå bakerst i et lureløp hvor det gikk 1.10 siste 500. Han er på gang, men møter tøff motstand her. Premie som gjelder. (Resultat: uplassert)

Drammen 23.06.2012

RINDE KVIKKEN (4.9) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var veldig bra til ny rekord mot eliten sist, og tapte bare mot hestene på innerspor. Han møter mange formsterke konkurrenter, men med full klaff kan han kjempe høyt oppe. (Resultat: 2. premie)

INVISIBLE POWER (5.1) ris av Elisabeth Jensen. Fungerte dårlig på sølebane sist og skuffet da, men han har også tidligere prestert under pari med lignende forhold. Han var veldig bra til seier gangen før, og går han opp mot sitt beste kan han vinne, men han bestemmer mye selv og må ha dagen. En outsider etter den forrige innsatsen. (Resultat: feilet i mål som tredje)

TRYM (11.12) ris av Caroline L. B. Morken. Feilet som fortsatt godtgående i tet mot siste sving sist, mens han har vært uheldig i de siste sulkyløpene. Han er bedre enn raden, men vanskelig å vinne med. Trippelaktuell. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 17.06.2012

TRYM (1.4) ris av Trine-Alice T. Espedal. Er bedre enn raden, og liker både sprint og monté. Han møter uansett noen som blir for gode, og en fin premie er målet. (Resultat: dg)

KOS K (1.8) ris av Malene Grimstad. Galopperte i sitt eneste montéløp, og det er to år siden. Det er vanskelig å si hva han kan under sal, men det er vanskelig å tro på mer enn en premie. (Resultat: dg)

BRENNE SVARTA (4.7) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Er usikker, så fjerdespor var ikke det vi ønsket oss. Formen er bra, og feilfritt er hun god nok. Som alltid en outsider. (Resultat: uplassert med galopp)

LADY GA (5.1) starter ikke.

MADE BY LENDALUND (7.7) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Taklet ikke svingene på Klosterskogen sist, men han har sett fin ut i trening etterpå og virker i orden. Han møter noen gode her, samtidig som han ikke er noen sprintertype. Håper på siste trippel. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 10.06.2012

BOYD (5.9) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Ble påkjørt sist, så det løpet glemmer vi. Han virker fin i trening, og står fint til for ryggløp her. Trippelaktuell. (Resultat: uplassert)

INVISIBLE POWER (7.9) ris av Malin Berås. Vant lett på sterk tid på Bjerke, og ble tatt ut av løpene for å matches mot et V75-løp i monté 23. juni. Han har slitt med noen småproblemer i pausen og er litt tung i kroppen, men han fungerte fint på 14.5/1600 meter alene i et hurtigarbeid foran sulky mandag. Jeg tror han vinner. (Resultat: 3. premie)

TRYM (8.5) kjøres av Tom Erik Solberg. Var forbedret etter galopp sist. Vi river av framskoene for første gang og håper på ytterligere framgang. Han møter noen som blir for gode, men med det rette ryggløpet kan han greie en trippelplass. (Resultat: 6. premie)

KOS K (8.7) kjøres av Eirik Høitomt. Ble for hissig sist og fungerte ikke som best. Vi har endret på treningsopplegget etterpå, og det har slått positivt ut. Premie som gjelder inntil han viser bedre i løp. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 07.06.2012

RINDE KVIKKEN (6.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Vant greit etter perfekt reise sist, og formen er fortsatt bra. Nå møter han skjerpet selskap, og en trippelplass er målet. (Resultat: 4. premie)

Klosterskogen 31.05.2012

TIBUR VISION (4.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har gått sterke løp i dødens tre ganger på rad, og er i fin utvikling, samtidig som han har blitt mer stabil. Han tåler et offensivt opplegg, og skal regnes med vinnersjanse. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 27.05.2012

LADY GA (2.7) kjøres av Tom Erik Solberg. Har vært positiv i de to startene for meg, og vant lett etter fin reise sist. Hun møter bedre hester nå, men skal regnes med trippelsjanse. (Resultat: 6. premie)

BOYD (5.3) kjøres av Tom Erik Solberg. Ga seg for lett fra dødens sist, og det gjør meg usikker. Det er mulig han trengte det løpet etter en liten pause. Han står fint til og kan mye på sitt beste, og får stå som en outsider etter den forrige innsatsen. (Resultat: brøt med galopp)

TRYM (6.5) kjøres av Tom Erik Solberg. Har fordel av distansen, men normalt er det premie som gjelder. (Resultat: 4. premie)

BRENNE SVARTA (8.5) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Er håpløst usikker, men hun er sterk og kan gjøre mye selv. På en god dag er hun aktuell blant de tre. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 22.05.2012

LADY GA (3.8) kjøres av Tom Erik Solberg. Avsluttet bra og var positiv første gang ut for meg. Hun møter mye enklere lag denne gangen, og kan være trippelaktuell selv fra et dårlig spor. (Resultat: 1. premie)

MADE BY LENDALUND (4.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Gikk et godkjent løp første gang ut, og kan ventes forbedret. Aktuell i toppen. (Resultat: uplassert med galopp)

Drammen 21.05.2012

RINDE KVIKKEN (8.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Trener fortsatt bra, men han sliter med dårlig løpstilbud. Nå møter han gode hester, og han er én av mange i et åpent løp. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 20.05.2012

TRYM (8.8) kjøres av Frode Hamre. Var ikke som best sist, og står feil til her. Premie som gjelder. (Resultat: brøt med galopp)

BOYD (9.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Skuffet litt tross ny rekord sist, og har vært variabel. Opp mot sitt beste er han i alle fall trippelaktuell. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 06.05.2012

BRENNE SVARTA (5.13) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Gikk bra etter galopp i et lignende løp sist, og ble toer bak gode Rognfaks da. Hun er veldig usikker, men feilfritt har hun en god sjanse. (Resultat: 4. premie med galopp)

KOS K (8.7) kjøres av Eirik Høitomt. Er på vei opp i form, og virker pigg i trening om dagen. Sprint passer bra, og med det rette ryggløpet kan han være trippelaktuell. (Resultat: uplassert med galopp)

TIBUR VISION (9.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Er i utvikling og vant lett fra dødens sist. Han har også blitt mer stabil, selv om han fortsatt kan feile. Bør strekes tidlig. (Resultat: 2. premie)

LADY GA (9.10) kjøres av Tom Erik Solberg. Er ny på stallen og vi starter for å se hvor hun står. Ut fra tidligere prestasjoner er en premie målet. (Resultat: 5. premie)

Klosterskogen 26.04.2012

MADE BY LENDALUND (6.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har jeg hatt i tre måneder. Han trenger løp i kroppen, samtidig som jeg er usikker på hvordan han vil takle svingene. Jeg er fornøyd med en god premie første gang ut. (Resultat: 4. premie)

Forus 24.04.2012

KOLNES KAREN (1.3) starter ikke.

Åby 21.04.2012

RINDE KVIKKEN (3.11) kjøres av Stefan Söderkvist. Trøblet litt fra start sist og havnet langt bak, men han leverte igjen en sterk avslutning i sporene til ny rekord bak gode Torpa Glad. Han gikk 1.20 siste 500 i tredje-fjerdespor, og det gjorde han også gangen før. Å hente tillegg på Tord Viking kan bli tøft, men han skal regnes på to-tre hester. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 15.04.2012

KOLNES KAREN (1.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Gikk greit etter galopp i debuten. Hun har litt inne, og kan klare en trippelplass feilfritt. (Resultat: 5. premie med galopp)

BOYD (6.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Er i fin utvikling og har tatt to strake seirer. Motstanden er litt skjerpet, men jeg tror han kjemper om seieren igjen. (Resultat: uplassert)

UNDULAT HORNLINE (8.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Står fint til, men møter gode hester samtidig som sprint ikke er hennes beste distanse. En premie er målet. (Resultat: uplassert)

TRYM (9.1) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Er rask ut og står interessant til. Han er ikke av de tøffeste til slutt, så han vinner neppe, men med maks klaff kan han klare den siste trippelplassen. (Resultat: uplassert med galopp)

KOS K (9.8) kjøres av Frode Hamre. Har gått på det jevne i de to startene for meg. Sprint er normalt en fordel. Best mulig premie. (Resultat: 6. premie)

RINDE KVIKKEN (9.9) kjøres av Lars Anvar Kolle. Holder toppform. Han var bra i Frankrike og fulgte opp i sølvdivisjonsfinalen sist. Nå møter han et par gode, men jeg håper likevel han kjemper om seieren. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 06.04.2012

TIBUR VISION (4.11) kjøres av Frode Hamre. Var god fra dødens sist, men feilet i striden mot medsmygende Sky Air Born GG som har imponert etterpå. Han vinner snart løp, men fra et vanskelig spor er en god premie målet. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 01.04.2012

KOLNES KAREN (1.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Feilet fra start fra spor 2 i prøveløpet, og har et trangt spor igjen. Hun har vært bedre i trening enn i prøveløpet, og feilfritt tror jeg hun er blant de tre. (Resultat: 5. premie)

TRYM (2.6) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Var positiv i monté sist, og formen virker stigende. Han vinner sjelden, men har et riktig løp og kan være trippelaktuell. (Resultat: 3. premie)

KOS K (2.11) kjøres av Jenny Thygesen. Var for tøft ute i sølvdivisjonsfinalen, men gikk bra tidsmessig. Han skal smyge med, så får vi se om han har noe igjen til slutt. Kanskje trippel. (Resultat: 6. premie)

BOYD (3.3) kjøres av Jenny Thygesen. Var veldig bra til enkel seier etter tredjespor og dødens sist. Han kan feile, men uten galopp bør han kjempe om seieren. (Resultat: 1. premie)

BRENNE SVARTA (5.9) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Feilet som godtgående i angrep mot siste sving forrige gang, og hun har galoppert mye i det siste. Nå er det springspor og få hester foran, og det bør være en fordel. Samtidig står hun veldig gunstig inne i løpet. Jeg tror hun vinner feilfritt, men galoppfaren er stor. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 25.03.2012

UNDULAT HORNLINE (2.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har slitt med halsen siden sist. Hun trener brukbart, og kan kanskje være trippelaktuell. (Resultat: 5. premie)

BRENNE SVARTA (5.9) kjøres av Tom Erik Solberg. Virker fin i trening, men hun bare galopperer i løp for tiden. Fjerdespor var ikke det vi ønsket oss, men motstanden er passende. Feilfritt er hun med der framme, men galoppfaren er stor. (Resultat: g0g)

Bjerke 24.03.2012

INVISIBLE POWER (3.3) ris av Malin Berås. Tapte mot et par gode sist. Han gjør løpene sine til slutt i monté, så sprint er ingen fordel, men han er såpass bra under sal at han skal regnes blant de tre. (Resultat: 1. premie)

KOS K (4.8) kjøres av Rune Wiig. Har jeg hatt i tre uker. Han er nok ikke i sin beste form, og mot gode hester er det premie som gjelder. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (4.14) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Var veldig bra i Frankrike og har tatt løpene og reisen fint. Han er pigg i trening om dagen, men sporet ødelegger mye her. Fornøyd med en premie. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 18.03.2012

BOYD (4.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var det ikke det rette trykket i sist, men han trengte nok løpet etter pause. Han er god nok til å vinne på sitt beste, men får stå som en outsider etter den forrige innsatsen. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 10.03.2012

TRYM (1.2) ris av Siv Emilie Løvvold. Er flink i monté, men er nok ikke i sin beste form. Best mulig premie. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 04.03.2012

INVISIBLE POWER (4.8) ris av Lene Vehusveia Rørvik. Likte seg ikke i søla på Klosterskogen sist, og var ikke som best da. Formen skal være uforandret fin, og selv om han møter et par gode bør han kjempe helt i toppen. (Resultat: 3. premie)

BRENNE SVARTA (6.6) kjøres av Tom Erik Solberg. Trener bra og møter helt riktig motstand her. Hun gikk fint med nytt utstyr i prøveløpet, og jeg håper det hjelper henne til å unngå galoppen. Feilfritt tror jeg hun vinner, men det er betydelig galoppfare. Stor outsider. (Resultat: dg)

BOYD (7.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Feilet sist og var ikke som best da, men jeg forventer ham tilbake i slag nå. Han er vanskelig på voltestart og det er galoppfare, men feilfritt bør han være blant de tre. Garderingsaktuell. (Resultat: 4. premie)

TRYM (8.10) kjøres av Frode Hamre. Går jevne, greie løp hele tiden. Han vinner neppe, men kan kanskje klare den siste trippelplassen med full klaff. (Resultat: uplassert med galopp)

Vincennes 26.02.2012

RINDE KVIKKEN (x.5) kjøres av Kristian Malmin. (Resultat: disket, annen årsak)

Vincennes 23.02.2012

RINDE KVIKKEN (x.8) kjøres av Kristian Malmin. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 23.02.2012

TIBUR VISION (6.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Tapte mot et par gode sist, og duger her hvis han går feilfritt. Han er prøvd bak bilen én gang, og han var veldig skeptisk da, men vi skal trene på det en gang til før løpet. Outsider. (Resultat: 2. premie)

INVISIBLE POWER (7.6) ris av Lene Vehusheia Rørvik. Likte seg ikke i dødens i et sulkyløp forrige gang. Han har vært best i monté i det siste, og etter seier i montédebuten ble han toer bak Limerick gangen etter. Skal regnes med god sjanse her. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 19.02.2012

BOYD (8.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Slet med halsen sist og var litt under pari, derav pausen. Han har ellers vært bra, men han taper litt fra start og har fordel av tempo i løpet. Håper og tror på en plass blant de tre. (Resultat: brøt med galopp)

Klosterskogen 13.02.2012

INVISIBLE POWER (8.9) kjøres av Lars Anvar Kolle. Avsluttet fint i monté sist og er i hyggelig form. Bakspor hemmer siden han ikke tar i for fullt i rygg, men kommer han riktig til kan han ta ned alle til slutt. Aktuell i toppen. (Resultat: 8. premie)

Sørlandet 05.02.2012

TRYM (3.2) ris av Silje Kristin Eilertsen. Var uheldig og ble dratt bakover sist. Han er nok bedre i monté, men han møter et par gode her. Trippelsjanse. (Resultat: 4. premie)

TIBUR VISION (6.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Feilet igjen sist, og har vært ustabil. Feilfritt er han nok på trippelen, men galoppfaren er stor. (Resultat: 3. premie)

Klosterskogen 04.02.2012 (V75)

RINDE KVIKKEN (10.13) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var flink i V75 sist, men feilet vekk en topplassering i brekken. Nå møter han skjerpet motstand, og fra bakspor på tillegg blir det vanskelig å klare mer enn en premie. (Resultat: uplassert)

Jarlsberg 28.01.2012 (V75)

RINDE KVIKKEN (6.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Gikk et godkjent løp sist, men han er ikke i toppform. Han er klart best med ryggløp, og klaffer det kan det bli en god premie. (Resultat: 5. premie)

Klosterskogen 26.01.2012

INVISIBLE POWER (7.10) ris av Kari Anne Knutsen. Vant overlegent første gang ut i monté og kommer til å gjøre det bra under sal framover. Jeg er litt usikker på ham etter innsatsen sist, samtidig som han møter bedre hester, men en solid trippelsjanse bør det være. (Resultat: 2. premie)

TRYM (9.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var litt under pari sist, men dødens i V75 er heller ikke hans melodi. Han vinner sjelden, men er jevn og flink. Trippelaktuell med klaff. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 22.01.2012

UNDULAT HORNLINE (2.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Holder bra form og ble tredje i et løp Anthony Boko vant sist. Hun møter noen gode igjen, men kan være trippelaktuell. (Resultat: uplassert)

BRENNE SVARTA (5.13) kjøres av Øystein Tjomsland. Kommer ut etter pause etter å ha slitt med noen småproblemer. Hun har galoppert mye, men er god nok feilfritt. Liten outsider. (Resultat: brøt med galopp)

TIBUR VISION (7.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Gikk endelig feilfritt sist, og forsvarte seg bra fra tet da. Uten galopp er han blant de tre igjen. (Resultat: disket for galopp)

RINDE KVIKKEN (9.9) kjøres av Lars Anvar Kolle. Kom ut etter pause i V75 sist, og gikk et bra løp etter å ha gått uten rygg den siste runden. Han står fint til og er en av flere som kan vinne. (Resultat: 4. premie)

Forus 14.01.2012 (V75)

TRYM (10.7) kjøres av Øystein Tjomsland. Er jevn og flink og i veldig fin form. Han møter gode hester, og en premie er bra. (Resultat: brøt)

RINDE KVIKKEN (10.13) kjøres av Lars Anvar Kolle. Går alltid gode løp, og virker fortsatt fin i trening. Han spurter fint med det rette ryggløpet, og med klaff kan han dukke opp i trippelkampen. (Resultat: 5. premie)

Jarlsberg 13.01.2012

TRØ LOMA (4.9) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var positiv til annen fra lederrygg første gang ut for meg. Hun skal smyge med, og med lignende innsats kan hun ende på trippelen igjen. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 08.01.2012

TRYM (3.2) kjøres av Frode Hamre. Har vist fin form i monté. Han er ingen vinnertype, og møter noen gode her. En god premie er målet, maks siste trippel. (Resultat: 3. premie)

TIBUR VISION (7.1) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har trent bra, men sviktet med galopp i løp. Han har en perfekt oppgave her, og feilfritt forventer jeg at han kjemper om seieren, men han har jo galoppert hver gang. Outsider. (Resultat: 2. premie)

UNDULAT HORNLINE (8.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har kommet flott tilbake etter lang pause, og vant lett sist. Hun møter tøffere selskap nå, men kan klare en trippelplass. (Resultat: 3. premie)

INVISIBLE POWER (8.4) kjøres av Kristian Malmin. Var god til seier i montédebuten, og har trent sterkt etterpå. En av flere som kjemper bak Anthony Boko. (Resultat: uplassert)

TRØ LOMA (9.1) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har jeg hatt på stallen en ukes tid. Hun står fint til og har trent bra, men hun mangler vinnervilje. Håper på en god premie. (Resultat: 2. premie)

Bjerke 31.12.2011

TRYM (1.3) ris av Lene Vehusheia Rørvik. Har vært flink i monté, og har fordel av sprint. Han er usikker bak bilen i sulkyløp, så det er galoppfare fra start. Feilfritt tror jeg på en trippelplass. (Resultat: 2. premie)

BOYD (8.10) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har gått fine løp hver gang, og han en rekordforbedring inne. Det er et åpent løp med jevne hester, og jeg håper på en trippelplass. (Resultat: 6. premie)

Jarlsberg 23.12.2011

UNDULAT HORNLINE (3.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har kommet bra tilbake etter lang pause, og rekordforbedret seg sist. Hun er ingen sprinter, men møter riktig motstand og skal regnes i trippelkampen. (Resultat: 1. premie)

Sørlandet 18.12.2011

TIBUR VISION (3.8) kjøres av Lars Anvar Kolle. Trener fint, men har sviktet med galopp i løp. Feilfritt er han god nok til å vinne, men han må trave feilfritt før jeg kan tro for mye på ham. Liten outsider. (Resultat: 7. premie med galopp)

BOYD (6.1) kjøres AV Lars Anvar Kolle. Feilet i første sving sist, men han var bra i seiersløpene. Han er flink bak bilen, uten at jeg vet om han kan forsvare sporet. Aktuell i toppen. (Resultat: 2. premie)

TRYM (7.2) ris av Lene Vehusheia Rørvik. Var flink til fjerde etter hinder på veien i montédebuten. Formen er brukbar, og han skal regnes med hyggelig trippelsjanse. (Resultat: 2. premie)

Forus 13.12.2011

INVISIBLE POWER (1.3) ris av Malin Berås. Gjør sin første start i travritt. Etter prøveløpet har han gått et hurtigarbeid under sal på 17.5v/2140 meter for Malin Berås. Han er vanskelig å vurdere første gang ut, men jeg håper på en plass i toppen. (Resultat: 1. premie)

Drammen 06.12.2011

BOYD (2.12) kjøres av Lars Anvar Kolle. Vant overlegent med krefter spart sist, og er i flott utvikling. Han er travsikker og flink bak bilen, så det var kjedelig med sporet. Han har vært så bra at jeg tror på god sjanse selv herfra. (Resultat: brøt med galopp)

Klosterskogen 05.12.2011

INVISIBLE POWER (7.7) kjøres av Kristian Malmin. Har ikke hatt klaff i sine to siste starter, og er bedre enn raden. Forrige fredag gikk han et hurtigarbeid i monté på 17.5/2140 meter, så formen skal være bra. Han er veldig bra fra start på volte, og vi satser på å lede hele veien. Vinnersjanse. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 04.12.2011

ZONE INTERDITE (2.4) kjøres av Eirik Høitomt. Var tett i halsen sist. Han har slitt med noen småproblemer og har vært behandlet av Annica Thoresen. Han fungerte fint i et hurtigarbeid fredag, men trenger nok løp. Sprint er en fordel, og jeg er fornøyd med en trippelplass. (Resultat: uplassert med galopp)

TIBUR VISION (3.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har slitt med en has og er behandlet. Normalt er han travsikker, og som raskest har han gått 18.5/2140 meter i trening. Det er omtrent det han kan, og han er aktuell i toppen. (Resultat: brøt med galopp)

BRENNE SVARTA (4.6) kjører jeg selv. Har stått på landet en periode for å bli roligere. Hun har hatt kjenning på et gaffelbånd, og har derfor hatt pause, men hun var fin i et hurtigarbeid forrige uke. Hun var god første gang ut etter pause sist, og jeg tror hun er med der framme. (Resultat: disket for galopp)

UNDULAT HORNLINE (8.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Var bra etter håpløs reise første gang ut etter lang pause. Sprint er en ulempe, og mot gode hester er hun ute etter løp i kroppen og en premie. (Resultat: 4. premie)

TRYM (9.2) kjøres av Frode Hamre. Var tøft meldt sist og har riktigere forutsetninger nå. Han henger med til en god premie igjen, kanskje trippel. (Resultat: 6. premie)

RINDE KVIKKEN (9.8) kjøres av Kristian Malmin. Var under pari sist og fikk en velfortjent pause. Han virker veldig fin i trening om dagen, men er best med ryggløp og trenger klaff for å gå helt til topps. God trippelsjanse. (Resultat: 3. premie)

Sørlandet 20.11.2011

TRYM (4.6) kjøres av Øystein Tjomsland. Holder fin form, men er oppmeldt her. En premie er målet, maks siste trippel. (Resultat: 5. premie)

Klosterskogen 07.11.2011

BOYD (1.6) kjøres av Lars Anvar Kolle. Overrasket med å vinne sist. Han har et lignende løp og kan vinne igjen hvis han er like god som forrige gang. (Resultat: 1. premie)

UNDULAT HORNLINE (6.5) kjøres av Lars Anvar Kolle. Ble ikke drektig og er satt opp for løp igjen. Hun var litt tung i kroppen i prøveløpet, og jeg er fornøyd med en brukbar premie første gang ut. (Resultat: 7. premie)

Sørlandet 06.11.2011

TRYM (4.2) ris av Lene Vehusheia Rørvik. Montédebuterer, og han er vanskelig å plassere. Han møter noen gode på tillegg, men kan kanskje klare en trippelplass. (Resultat: 4. premie)

JOLEEN (6.6) kjøres av Vidar Tjomsland. Er best på sprint, og her skal hun smyge med. Premie som gjelder. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 30.10.2011

BOYD (5.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Er urutinert, og autostart er nok en fordel med tanke på feilfri avgang. Står leit til, og en premie er bra. (Resultat: 1. premie)

TRYM (7.1) kjøres av Øystein Tjomsland. Ble det feil for sist etter at han ble påkjørt på startsiden, og han er bedre enn det han viste da. Han blir hissig på autostart, men har ellers et riktig løp. Trippelsjanse feilfritt. (Resultat: 3. premie)

INVISIBLE POWER (8.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Ble sittende fast sist og fikk aldri sjansen da. Formen er bra, men han møter noen gode sprintere og har et dårlig spor. Han kan avslutte bra, og bør regnes i trippelkampen. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 29.10.2011

JOLEEN (6.4) kjøres av Kristian Malmin. Har fordel av sprint, men møter noen gode. Håper på en fin premie. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 23.10.2011

RINDE KVIKKEN (8.6) kjøres av Kristian Malmin. Gikk et nytt, bra løp sist, og ble sittende fast bak vinneren over mål. Formen er bra, og han møter riktig selskap. Sporet er sjanseartet, men med litt klaff skal han regnes med vinnersjanse. (Resultat: 3. premie)

Klosterskogen 20.10.2011

TRYM (9.11) kjøres av Lars Anvar Kolle. Har feilet bak bilen et par ganger, men er travsikker og rask ut på volte. Formen er bra, men sporet dårlig. Trippelaktuell. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 16.10.2011

EXTRA KÆLL (2.9) kjøres av Eirik Høitomt. Har slitt med kraftig brunst og fikk en pause. Hun har fin fart, men hun har ikke vist vilje. Jeg håper det blir bedre med kaldere vær, men en premie er målet inntil hun viser bedre. (Resultat: dg)

JOLEEN (5.9) kjøres av Kristian Malmin. Har jeg hatt siden den forrige starten. Hun spurtet fint da, men møter bedre hester denne gangen. Står til for å henge med til en fin premie. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (7.6) kjøres av Kristian Malmin. Ble det feil for på Färjestad. Han ble til overs fra start, men avsluttet veldig bra i drøye spor til han fikk en konkurrent i fleisen på oppløpet, dermed mistet han en premie. Formen er veldig bra, og han er en av tre som gjør opp om seieren. (Resultat: 2. premie)

INVISIBLE POWER (8.10) kjøres av Kristian Malmin. Vant lett fra tet i billig selskap sist, og formen er stigende. Han møter bedre hester nå, men kan klare en trippelplass. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 11.10.2011

INVISIBLE POWER (3.2) kjøres av Kristian Malmin. Viste formforbedring sist, og trives på Kloster. Han er variabel fra start, men kan løse bra hvis han har dagen. Møter riktig motstand, og skal regnes med vinnersjanse. (Resultat: 1. premie)

Klosterskogen 26.09.2011

TRYM (3.7) kjøres av Eirik Høitomt. Har vist fin framgang, og han ledet i det lengste sist. Møter et par gode her, men kan være trippelaktuell. (Resultat: uplassert etter galopp)

TIBUR VISION (8.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Feilet i tet sist, men har ellers virket travsikker. Han hadde trent fint før debuten og gått 18.5v/2140 som raskest, og han kan være en av flere her. (Resultat: uplassert etter galopp)

Sørlandet 25.09.2011

BRENNE SVARTA (5.9) kjøres av Eirik Høitomt. Hun stresset seg opp etter en omstart sist, og feilet to ganger. Hun gikk fint mellom galoppene, og feilfritt er hun aktuell blant de tre. (Resultat: galopp i mål som sjette)

Färjestad 24.09.2011

RINDE KVIKKEN (9.14) kjøres av Åsbjørn Tensgareid. Vant lett i billig selskap sist uten å være på topp, og han er behandlet etter den starten. Møter mange formsterke konkurrenter, men står spennende til i springspor og kan være trippelaktuell med klaff. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 15.09.2011

INVISIBLE POWER (3.9) kjøres av Tom Erik Solberg. Gikk på det jevne sist, og er ikke i toppform. Siste trippel er maks. (Resultat: 2. premie)

ZONE INTERDITE (4.6) kjøres av Geir Vegard Gundersen. Gikk et greit løp i norgesdebuten, men trenger flere løp. Han er kjapp ut og sprint er en fordel. Trippelaktuell. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 11.09.2011

BOYD (1.3) kjøres av Øystein Tjomsland. Er barnslig og trenger rutine, men han kan en del. Feilfritt kan han dukke opp på trippelen. (Resultat: distansert med galopp)

TIBUR VISION (1.4) kjøres av Lars Anvar Kolle. Gikk et fint prøveløp. Han hadde gått 18.5v/2140 meter i et hurtigarbeid før det, og det er det han kan for dagen. Sporet trekker ned, men han virker travsikker og stabil, og kan dukke opp langt framme. (Resultat: 6. premie med galopp)

BRENNE SVARTA (8.1) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Var flink til tredje første gang ut, mens det ble galopp da hetta ble dratt 700 igjen sist. Hun var fortsatt pigg da, og formen skal være bra. Møter noen gode, men kan være trippelaktuell. (Resultat: uplassert etter to galopper)

TRYM (8.9) kjøres av Lars Anvar Kolle. Han var flink toer bak Rinde Kvikken sist etter å ha trent bra en stund. Det blir vanskelig å vinne, men med klaff kan han klare en trippelplass. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 08.09.2011

INVISIBLE POWER (3.2) kjøres av Kristian Malmin. Møtte gode hester sist, og byr heller ikke til for fullt i rygg. Han har trent bra, og fra et fint spor er han trippelaktuell. (Resultat: 7. premie)

Sørlandet 04.09.2011

TRYM (5.2) kjøres av Lars Anvar Kolle. Ble for ivrig og feilet bak bilen sist. Volte er en fordel, og han er flink fra start. Han trener bra, og mot passende selskap kan han ende blant de tre. (Resultat: 2. premie)

RINDE KVIKKEN (5.10) kjøres av Kristian Malmin. Han havnet langt bak sist, men avsluttet sterkt og holder flott form. Han møter riktig selskap og skal regnes med god vinnersjanse. (Resultat: 1. premie)

Jarlsberg 02.09.2011

BRENNE SVARTA (4.12) kjøres av Eirik Høitomt. Hun var positiv til tredje på ny rekord første gang ut for meg, og bør ha gått litt fram med det løpet i kroppen. Står vanskelig til her, og jeg er fornøyd med en god premie. (Resultat: dg)

Klosterskogen 22.08.2011

RINDE KVIKKEN (3.11) kjøres av Kristian Malmin. Han havnet i dødens sist, men fullførte bra og holder formen. Han møter noen gode her, men kan være trippelaktuell med klaff. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 20.08.2011

INVISIBLE POWER (2.9) kjøres av Kristian Malmin. Han møter veldig gode hester og er heller ikke i toppform. Fornøyd med en brukbar premie. (Resultat: 6. premie)

BRENNE SVARTA (3.1) kjører jeg selv i et ungdomsløp. Hun debuterer i min regi, og jeg har hatt henne i seks uker. Hun viser fin framgang og travet i underkant av 1.30/2140 meter i et hurtigarbeid søndag. Outsider. (Resultat: 3. premie)

TRYM (11.2) kjøres av Kristian Malmin. Han var forbedret mot gode hester sist, og har et riktigere løp her. God trippelsjanse. (Resultat: brøt med galopp)

Sørlandet 14.08.2011

EXTRA KÆLL (3.7) har pådratt seg et sår i brystet og starter ikke.

REZETT (5.5) kjører jeg selv. Han møtte for gode hester sist og ble sliten til slutt. Har et mer passende løp nå, men det er premie som gjelder. (Resultat: uplassert)

ZONE INTERDITE (6.6) kjøres av Eirik Høitomt. Har jeg hatt siden mars, og han er hovedsakelig ridetrent. Som raskest har han gått 1.19/2140 under sal i rutineløp. Det er en hest med stor fart som jeg har ambisjoner med framover, men det er vanskelig å plassere ham første gang ut. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 07.08.2011

REZETT (6.1) kjører jeg selv. Han kommer ut etter pause, og har ikke imponert i trening. Mot gode hester er en premie målet. (Resultat: brutt)

EXTRA KÆLL (7.3) kjøres av Kristian Malmin. Har hatt pause, og trener fint. Jeg håper hun er forbedret, men mot gode tilleggshester er siste trippelplass maks. (Resultat: disket for galopp)

TRYM (8.3) kjøres av Lars Anvar Kolle. Trener forbedret, men han har slitt med viljen i løp. Håper på en god premie. (Resultat: 4. premie)

RINDE KVIKKEN (8.9) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Feilet sist, men var god til seier gangen før. Har et passende løp, og kan vinne. (Resultat: 3. premie)

Klosterskogen 06.08.2011

INVISIBLE POWER (3.9) kjøres av Kristian Malmin. Han kommer ut etter en liten pause, og er ikke i toppform. Han trives på Klosterskogen, og er trippelaktuell. (Resultat: 6. premie)

Sørlandet 23.07.2011

TRYM (3.2) kjøres av Øystein Tjomsland. Han trener veldig bra, men det gjenstår å se om han viser vilje i løp. Sprint er normalt en fordel. Håper han henger med til en god premie. (Resultat: løpsdagen avlyst)

Sørlandet 22.07.2011

RINDE KVIKKEN (8.10) kjøres av Kristian Malmin. Var god til seier fra dødens sist og fikk endelig uttelling for sin fine form. Han møter skjerpet selskap, og er først og fremst trippelaktuell. (Resultat: uplassert etter galopp)

Sørlandet 10.07.2011

INVISIBLE POWER (4.4) kjøres av Kristian Malmin. Han ble tatt opp fra start og kunne ikke hente noe i en rask avslutning sist. Han var veldig bra fra tet gangen før. Opp mot sitt beste er han en av flere som kan vinne. (Resultat: 5. premie)

RINDE KVIKKEN (8.5) kjøres av Kristian Malmin. Han var uheldig med posisjonene sist og fikk langt fram, men han avsluttet fint til annen bak Rabb Odin. I fjor sommer gikk han to sprintløp på 1.23-tallet, så distansen er ikke noe stort minus. Han går ned en klasse, selv om han møter et par formsterke konkurrenter. Jeg håper han er med i seierskampen. (Resultat: 1. premie)

Klosterskogen 27.06.2011

RINDE KVIKKEN (5.3) kjøres av Kristian Malmin. Han har gått jevne, gode løp uten å få uttelling, og han er bedre enn raden. Har et riktig løp her og er aktuell blant de tre. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 26.06.2011

TRYM (8.10) kjøres av Kristian Malmin. Har jeg hatt på stallen i to uker, og vi starter for å se hvor han står. Han har ikke vist noe særlig det siste året, og er neppe mer enn en premiekandidat. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 19.06.2011

NYSSIA VA BENE (1.9) kjøres av Kristian Malmin. Hun står fint til i springspor, og med bare to hester på strek bør hun finne en bra posisjon. Hun slet litt med svingene på Klosterskogen, og feilet vekk tredjeplassen mot oppløpet. Jeg tror det blir vanskelig å hente inn strekhestene, men hun kan klare en trippelplass. (Resultat: brøt med galopp)

INVISIBLE POWER (4.6) kjøres av Kristian Malmin. Han forsvarte seg bra sist og var bare knepent slått av en hest som Tinita Love, som sto 20 meter bak. Han er hyggelig fra start, mens de antatt hardeste konkurrentene er trege ut, så det er mulig vi satser mot tet. Møter et par bra, men er i så god form at han kjemper om seieren. (Resultat: 4. premie)

Sørlandet 12.06.2011

EXTRA KÆLL (2.4) kjøres av Geir Vegard Gundersen. Hun ble stri sist, men ga seg likevel for enkelt. Er oppmeldt og en premie er maks. (Resulat: 5. premie)

REZETT (3.2) skal jeg kjøre i ungdomsløp. Han møtte for gode hester sist, men jeg var likevel ikke fornøyd selv om han gikk sin raskeste tid noen gang på distansen. Han møter enklere selskap nå, og fra et fint spor er han trippelaktuell. (Resultat: 4. premie)

BLIJERVEN (5.4) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Han har hatt en liten pause og trener fint. Kapasiteten er bra, og jeg tror ikke han er så usikker som raden tyder på. Outsider. (Resultat: uplassert)

INVISIBLE POWER (8.1) kjøres av Kristian Malmin. Han gikk et greit løp fra dødens sist. Står spennende til i førstespor, og jeg håper og tror på tet. Da kan han lede lenge og kanskje greie en trippelplass. Resultat: (3. premie)

RINDE KVIKKEN (9.2) kjøres av Kristian Malmin. Han har vært uheldig og er mye bedre enn raden. Posisjonene avgjør mye i dette grunnlaget, men med klaff bør han være blant de tre. (Resultat: 4. premie)

Klosterskogen 09.06.2011

NYSSIA VA BENE (1.8) kjøres av Vidar Hop. Hun var bra i debuten og hadde trolig vunnet uten den siste galoppen. Det er vanskelig å vurdere ferske hester, men går hun feilfritt kan hun kjempe om seieren. (Resultat: 6. premie etter galopp)

SUPER CHELL (8.5) skal jeg kjøre i et løp for ungdommer/amatører. Han har aldri vunnet, men er i brukbar form og møter riktig selskap. Trippelaktuell. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 05.06.2011

EXTRA KÆLL (7.10) kjøres av Lars Anvar Kolle. Hun gikk bare på det jevne sist. Skal smyge med og er bare en premiekandidat. (Resultat: uplassert)

REZETT (8.9) kjøres av Thor Borg. Han står fint til, men møter gode hester. Håper han henger med til en grei premie. (Resultat: uplassert)

Klosterskogen 30.05.2011

NYSSIA VA BENE (2.4) kjøres av Eirik Høitomt. Gikk et fint prøveløp og har levert fine hurtigarbeider etterpå. Det er vanskelig å vurdere motstanden, men hun er i alle fall trippelaktuell. (Resultat: 4. premie etter galopp)

Sørlandet 22.05.2011

INVISIBLE POWER (6.7) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Han var ikke som best i Thai Tanics æresløp, og hadde en halsinfeksjon da. Han er behandlet etter det, og virker tilbake i slag. Han har utviklet seg fint i år, og er kjapp fra start når han har dagen. Seiersaktuell. (Resultat: 5. premie)

EXTRA KÆLL (8.7) kjøres av Åsbjørn Tengsareid. Hun var tett i halsen sist. Hun har fin fart, men har ikke vist den rette innstillingen så langt. Skal smyge med til premie. (Resultat: 5. premie)

Momarken 24.05.2011

RINDE KVIKKEN (7.7) kjøres av Kristian Malmin. Var nok en gang uheldig sist da han ble til overs og ble bakket sist. Han kom i mål med krefter spart, og er bedre enn raden. Vi har også behandlet ham etterpå, og han trener forbedret. Fra et dårlig spor kan det bli langt fram, og han er avhengig av klaff. God nok til å vinne, men posisjonene avgjør. (Resultat: 6. premie)

Sørlandet 22.05.2011

REZETT (3.8) ris av Susanne Ohme. Han startet på Jarlsberg to dager før montéprøveløpet, og var sliten da, så han kan bedre enn han fikk vist. Det er montédebut og jeg er usikker, men formen er ålreit og han kan kanskje være trippelaktuell.(Resultat: uplassert etter galopp)

Klosterskogen 18.05.2011

SKY AIR BORN GG (10.4) kjøres av Hans Petter Tholfsen. Kjørte jeg selv i prøveløpet. Han gikk i dødens den siste runden og var først i mål da på en bane som var 2-3 sekunder for tung. Det er en fornuftig type, men det er likevel galoppfare. Feilfritt kan han i alle fall 1.18 i "Sørlandet"-tid, og det bør rekke til en plass i toppen her. (Resultat: distansert etter galopp)

Sørlandet 08.05.2011

EXTRA KÆLL (2.8) kjøres av Kristian Malmin. Hun viste framgang sist og trener forbedret. Det blir tøft å runde alle fra tillegg, men hun kan være trippelaktuell. (Resultat: uplassert etter galopp)

Jarlsberg 06.05.2011

REZETT (1.12) kjøres av Per Anders Thuresson (amatørmatch). Han var positiv til ny rekord første gang ut i min regi. Han møter mer passende motstand nå, men fra et vanskelig spor er det best mulig premie som gjelder. (Resultat: 4. premie)

RINDE KVIKKEN (6.7) kjøres av Kristian Malmin. Han leverte en sterk sisterunde i V75 sist, men to smågalopper på oppløpet ødela. Han hadde vært høyt oppe ellers. Formen er bra, og han er en av mange vinnerkandidater i et åpent løp. (Resultat: 5. premie)

Drammen 02.05.2011

BLIJERVEN (5.10) kjøres av Kristian Malmin. Han feilet i norgesdebuten og måtte ut i nytt prøveløp. Han har kapasitet, men foreløpig er det feilfritt og en god premie som er målet. (Resultat: uplassert etter galopp)

Sørlandet 30.04.2011 (V75)

RINDE KVIKKEN (7.13) kjøres av Kristian Malmin. Han ble passivt kjørt sist og ble sittende fast, og han er bedre enn raden. Møter noen gode, og en fin premie er målet. (Resultat: uplassert etter galopp)

Klosterskogen 23.04.2011 (V75)

INVISIBLE POWER (10.3) kjøres av Kristian Malmin. Han vant uten å være på topp sist, og er behandlet etterpå. Nå er det V75 mot gode hester, men han trives på Klosterskogen og er god i begge ender av løpene. Håper på en trippelplass. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 17.04.2011

EXTRA KÆLL (1.1) kjøres av Kristian Malmin. Hun har trent bra, men skuffet i norgesdebuten. Må være forbedret for å rekke i trippelsammenheng. (Resultat: 4. premie)

RINDE KVIKKEN (2.8) kjøres av Kristian Malmin. Han var flink første gang ut etter pause, og er nok ytterligere forbedret nå. Det blir vanskelig å hente 40 meter på Moe Svarten, men han har en god sjanse på plassen bak. (Resultat: 5. premie)

REZETT (4.1) kjøres av Jenny Thygesen. Har jeg hatt på stallen en måned. Han er meldt litt opp i et ungdomsløp, men førstespor og sprint er perfekt. Han er ingen vinnerhest, og vi satser på å smyge med til en god premie. (Resultat: 5. premie)

Sørlandet 03.04.2011

EXTRA KÆLL (2.5) kjøres av Kristian Malmin. Jeg har hatt henne siden oktober, og hun trener fint uten at hun er testet for fullt på bane. Hun travet 18.0 i prøveløp i august i fjor, men feilet i tet i første sving i begge startene i Sverige. Jeg tror hun skal gå feilfritt, og da er hun aktuell høyt oppe. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (7.5) kjøres av Kristian Malmin. Han ble strøket sist p.g.a. et snev av krysslammelse. Han har et fint løp grunnlagsmessig, men møter noen gode. Det blir å gi ham et fint løp og kjøre til slutt, da har han en bra speed å by på. Fornøyd med en god premie. (Resultat: 4. premie)

Klosterskogen 08.03.2011

BLIJERVEN (3.8) kjøres av Eirik Høitomt. Jeg har hatt ham i en drøy måned, og han har trent fint uten å ha blitt testet spesielt hardt. Han norgesdebuterer og er vanskelig å plassere, men han var med i den svenske Kriterie-finalen i fjor og har en viss kapasitet. Outsider fra et dårlig spor. (Resultat: dg)

INVISIBLE POWER (9.7) kjøres av Kristian Malmin. Han ble sittende fast i det lengste sist, og fikk sjansen for sent. Formen er uforandret fin, og han hadde godt av det løpet i rygg. Nå står han langt ute, men han er god fra start og bør finne en bra posisjon. En av flere som kan vinne. (Resultat: 1. premie)

Klosterskogen 24.02.2011

INVISIBLE POWER (8.8) kjøres av Eirik Høitomt. Han vant lett fra tet sist, og er i flott form. Han står sjanseartet til i bakspor, men hvis det løser seg kan han være seiersaktuell. (Resultat: 2. premie)

Sørlandet 20.02.2011

UNDULAT HORNLINE (4.2) kjøres av Eirik Høitomt. Hun gikk et greit løp sist, og er i brukbar form. Det blir hardt å vinne, men jeg håper hun kan kjempe om en trippelplass. (Resultat: 5. premie)

RINDE KVIKKEN (8.6) kjøres av Kristian Malmin. Det ble feil for ham i V75 sist da det ble stopp foran, men han avsluttet fort etterpå og formen er bra. Han var litt hissig, og vi prøver litt nytt utstyr samtidig som han kommer ut med ny balanse. God trippelsjanse, og aktuell på gardering. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 12.02.2011 (V75)

INVISIBLE POWER (2.1) kjøres av Kristian Malmin. Han var tapper fra tet etter å ha fått en skikkelig trykk midtveis sist, men kunne ikke stå imot Mieux Di Quattro på oppløpet. Her har han trukket førstespor igjen, mens et par av de tøffeste konkurrentene står dumt til. Han viste bra starthurtighet sist, så jeg håper og tror på tet hele veien. (Resultat: 1. premie)

RINDE KVIKKEN (4.10) kjøres av Kristian Malmin. Han gikk nok et fint løp sist, men ble spurtet ned av en smygkjørt Ramstad Eld. Formen er bra, men han møter et par tøffe konkurrenter samtidig som han står dumt til i bakspor. Trippelaktuell. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 06.02.2011

GLOBAL KICKBACK (6.8) kjøres av Kristian Malmin. Han kommer ut etter tre måneders pause, og trenger løp i kroppen. Sporet ble også det verst tenkelige, samtidig som han møter et par veldig gode konkurrenter. Maks siste trippel. (Resultat: uplassert)

RINDE KVIKKEN (7.3) kjøres av Kristian Malmin. Han er i flott form og skal ut i et lite felt, og med det rette løpet spurter han alltid bra. Håper å kjempe om seieren. (Resultat: 2. premie)

Forus 01.02.2011

RINDE KVIKKEN (2.10) ris av Renate Aarlie. Han ble satt opp for kvalifisering til kaldblodsløpene på Vincennes, men ble første reserve der. Nå skulle han startet i et sulkyløp som ble innstilt, og derfor prøver vi monté. Han er i veldig fin form og var bare slått av Voje Faks fra likestart sist. Han var bra i montéprøveløpet i april i fjor, i montéløpet han gikk etterpå ble det feil i starten og et intetsigende løp bak feltet. Han er litt vanskelig å bedømme i travritt. Outsider. (Resultat: dg)

UNDULAT HORNLINE (6.8) kjøres av Øystein Tjomsland. Hun skal ut i en billig poengjakt. Normalt en god sjanse, men sjekk innsatsen på Klosterskogen 27/1. OPPDATERT: feilet på siste bortre på Klosterskogen, men fungerte ellers fint og gikk bra til mål etterpå. Tror fortsatt på god sjanse feilfritt. (Resultat: 3. premie)

INVISIBLE POWER (8.1) kjøres av Svein Ove Wassberg. Han fikk for langt fram fra køen mot gode hester i V75 sist, og det løpet kan glemmes. Han har ellers vært bra. Kan nok ikke forsvare sporet, men løser det seg er han aktuell helt i toppen. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 27.01.2011

UNDULAT HORNLINE (1.7) kjøres av Kristian Malmin. Hun skuffet i de siste startene i fjor, og vi har endret på treningsopplegget. Nå går hun i galoppintervaller, og ser ut til å trives med det. Kapasitetsmessig er hun god nok, men etter pause med usikker form er hun bare en liten outsider. (Resultat: uplassert)

Bjerke 22.01.2011 (V75)

INVISIBLE POWER (10.11) kjøres av Kristian Malmin. Han var god første gang ut etter pause og er i flott utvikling. Står dumt til mot gode hester, men med tempo i løpet runder han de fleste til slutt. Trippelsjanse. (Resultat: uplassert)

Sørlandet 09.01.2011

RINDE KVIKKEN (8.8) kjøres av Kristian Malmin. Han var ikke som best sist, men han kan nok ventes forbedret med det løpet i kroppen. Han møter overmakten i Voje Faks, men er blant dem som kjemper om plassen bak. (Resultat: 2. premie)

Klosterskogen 03.01.2011

INVISIBLE POWER (2.8) kjøres av Kristian Malmin. Han ble strøket p.g.a. en sårskade 15/11. Han trenger nok løp i kroppen samtidig som sporet er dårlig og han møter et par hyggelige konkurrenter. Trippelsjanse. (Resultat: 1. premie)

Forus 28.12.2010

RINDE KVIKKEN (4.2) kjøres av Øystein Tjomsland. Han kom hjem etter opphold på trenerskolen forrige onsdag (15/12). Etter den forrige starten er han behandlet, og han fungerer greit i trening, uten at han er i toppform. Han har et helt riktig løp og Tjomsland har et bra tak på ham. Håper og tror han kjemper om seieren selv etter pause. (Resultat: 3. premie med galopp)

Sørlandet 12.12.2010

MUSTANG (2.6) har jeg ikke kjørt før. Han har ikke vunnet på 52 starter, men har fin form og et riktig løp. Håper på en trippelplass. (Resultat: 7. premie)

CHELLAS BOY (4.7) smyger med. Han var positiv sist, men det skal klaffe mye for at det skal bli trippel. Best mulig premie. (Resultat: Uplassert)

UNDULAT HORNLINE (8.7) kjøres av Lars Anvar Kolle. Hun har vært uheldig og er bedre enn raden. Voltestart og springspor er en fordel, og formen er bra. Hun møter likevel noen gode, og siste trippel er maks. (Resultat: Uplassert)

Biri 26.11.2010

BLUE PIPER (1.1) skal jeg kjøre i et løp for elevene ved travtrenerutdanningen. Jeg kjenner ikke hesten fra tidligere, og i følge trener Kjell Teigen er det premie som gjelder. (Resultat: 6. premie med galopp)

Klosterskogen 25.11.2010

UNDULAT HORNLINE (2.6) kjøres av Kristian Malmin. Hun var uheldig sist og ble sittende fast bak en sliten konkurrent, men hun gikk ellers bra og er klart bedre enn raden. Baneprofilen på Klosterskogen er en fordel, og selskapet er passende. Kjemper langt framme feilfritt. (Resultat: 5. premie med galopp)

 

Postadresse hjem:
Travtrener Jenny Thygesen
Kilebuveien 55
1870 ØRJE

Besøksadresse stall:
Momarken Travbane
Skofterudveien 12
1850 MYSEN

Mobil: 970 94 629
E-post: jenny@jennythygesen.no
Org. nr. 896 373 412 MVA