• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Status 22. november PDF Skriv ut E-post
torsdag 22. november 2012 19:24

Her er en statusrapport om stallhestene.

Runelden viser fine ting i trening, men har ikke fått det ut i løp ennå. Han ledet løpet sitt frem til siste sving, men slo på en kjedelig galopp inn på svingen. Vi har lagt om treningen litt, og vi prøver å få litt mer fart og spenst i beina hans! Noe han setter veldig stor pris på.

Forick Hall trener på og er veldig flott. Han trener variert fem dager i uka med intervaller, bakketrening og lange turer. Longsjering og tredemølla får også litt tid.

Kolnes Karen har et litt varierende humør som hopper flest, og liker å ha ting på sin måte. Sist prøvde vi oss på Klosterskogen. Hun varmet fint, men i løpet ble hun for hissig og beit seg fast i tømmen, og galopperte. Hun er behandlet etter dette og skal starte førstkommende søndag igjen, da hun virker uforandret fin i trening.

Made By Lendalund er tilbake i full trening etter å ha blitt sprøytet i et kne. Han går bakkeintervaller tre ganger i uken, og fortsetter slik en stund til. Om ca 3 uker blir det hurtigarbeid- og da vet vi mer, hvor han står i forhold til en start.

Alvin Tyr er en ganske fersk 2-åring på stallen. Han har vært igjennom en kraftig forkjølelse den siste tiden og har kun vært mosjonert. Han har dessuten fått nye luftegårdskompiser, og trivselen øker.

Brenne Svarta fant veien tilbake til gamle synder igjen sist, ved å galoppere bort en toppplassering i V75-en på Forus. Hun får en bitteliten pause nå, og har mange kommende fine oppgaver rett rundt hjørnet.

Divided Dream er nå innkjørt, og opptrer relativt fornuftig. Hun bytter på rolige turer i vogn, henge på slep bak firehjulsvogna, ei mil i jogg og gå på tredemølla.

Karma Ås ble halt p.g.a. en hovbyll, og har hatt det rolig et par uker. Hun var imidlertid oppe i ei mil med jogg før dette, og det takler hun på beste vis. Tilbake i full trening i disse dager.

Precious Landing opptrer svært variabelt i løp og trening. Det finnes kapasitet i denne, men vi har ikke helt funnet nøkkelen enda. Gikk et fint debutløp, for så å skuffe litt sist. Starter førstkommende søndag.

Global Kickback har ikke passende løp for tiden og har derfor fått det litt greit. Han trives med galoppintervaller, og han er klar for start når det skulle dukke opp et sprintløp på hjemmebane.

Zone Interdite viste endelig litt løpsvilje sist på Kloster. Han tok teten lett, og ledet til de siste metrene, men måtte se seg slått av to bra hester på streken. Vi håper pilen peker oppover for denne nå.

Trø Flax trener på, og har sluppet seg litt nå. Han varierer mellom arbeidskjøring i firehjulsvogn og tempoturer i bakkene.

Tibur Vision går i firehjulsvogna 2-3 dager i uken, og blir jogget under sal et par ganger i uken. Kondisjonen er på vei tilbake, og snart er beinet klart for mer belasting og vi starter med mer tempokjøring.

Boyd fungerer flott i galoppintervaller hjemme, men har vært svært uheldig i det siste. Starter til søndag, og vi håper han kan vise litt av sitt gamle jeg.

Invisible Power har så smått begynt å jogge igjen, og beinet virker fint.

Oline Hovmand er tilbake i full trening, og ser fin ut. Hun får harde bakkeintervaller om dagen og neste start lar vente litt på seg. Nærmere bestemt lille julaften på Jarlsberg.

KK Alligator har vært behandlet og vi finner ikke helt ut av hva det er som plager ham. Han skal snart til Annica Thoresen igjen, og vi får se hva vi kan finne ut av. Han trener på som vanlig i lav fart.

Rinde Kvikken begynte å merke mange skoløse løp på harde regnværsbaner, og trengte en oppfriskning i beintøyet sitt. Han er behandlet nå, etter at han ble nr to bak Norheim Faksen sist, og starter førstkommende tirsdag på Forus.

Skeime Faksen har reankommet stallen, og har fortsatt mye å lære. Vi trener på sammen med andre hester, og han forbedrer seg dag for dag.

 

Postadresse hjem:
Travtrener Jenny Thygesen
Reddalsveien 264
4886 GRIMSTAD

Besøksadresse stall:
Sørlandets Travpark (Stall 3)
Travparkveien 30
4636 KRISTIANSAND S.

Mobil: 970 94 629
E-post: jenny@jennythygesen.no
Org. nr. 896 373 412 MVA